|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2011
28.9.2011 17:30:00   
Nina...
Verka user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1176
16.10.2011 13:10:44   
Meisje
Ja sam bila na Majorci i jedino sto mislim je kad ce sl godina da idem opet! Za mlade je idealno,stalno zurka 24h a plaza je ko iz snova!

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 1177
16.10.2011 17:16:33   
Meisje
ps.i uopste nije skupo!

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1178
12.11.2011 14:18:08   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: dunja RR

Ja se sada razmišljam da li da odustanem od letovanja zbog operacije, a najbolja drugarica me zove u decemdru da dođem u Dubai kod nje u goste. Lomim se, a mm glasa za Dubai, neće ni da čuje za Skiathos kada može u Dubai u goste user posted image .

Gledam karte preko Flydubai, jeftnije su. Možda i zapalim za Dubai u februaru. Sada sam pisala drugarici, taman pre VTO da se ispraznim i onda u postupak:)

< Poruku je uredio dunja RR -- 12.11.2011 14:19:47 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1179
12.11.2011 19:54:04   
Snelle
IZVORNA PORUKA: dunja RR

mm glasa za Dubai, neće ni da čuje za Skiathos kada može u Dubai u goste user posted image .

Dunjice, ala si sredila muža, na kraju si dobila i Skiathos i Dubai user posted image Obavezno idi, avio karte nikad nisu bile jeftinije. I brčni se malo i za nas, obične smrtnike user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1180
12.11.2011 21:45:03   
dunja RR

Snelle nisam još, za Dubai tek trebam da ga sredim user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1181
20.12.2011 12:27:50   
Shishica

IZVORNA PORUKA: LillyT

IZVORNA PORUKA: Shishica

yaboravila sam cetku ya kosu

Od svega navedenog, ovo je najgore user posted image ....ma koja crna četka za kosu na moru, gde još da se feniraš na 100 stepeni.
Samo pozitivno Šiši, ne daj se, nadam se da pehova više neće biti.

Jaaaoo sad vidim ovo user posted image Pa nisam imala nameru da se feniram, vec samo cesljam pobogu user posted image

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 1182
20.12.2011 12:29:47   
Shishica
Inace, tesko mi je da nadjem mesto toliko divno posle Parge (DA vec sad mislim o tome, a ne o Novoj godini..) i razmisljamo o Sitoniji, ali bojim se da se ne razocaram..a i ne znam gde tacno da odemo tamo.. ali totalno sam Sitoniju proucila ovih dana user posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1183
   RE: Letovanje
2.1.2012 17:25:42   
NadaR
IZVORNA PORUKA: ivaj

Dok vi praznujete ja bih da pricam o moruuser posted image
A mislim i da ove godine kasnimo sa temom.

Sta mi predlazete-Grcku ili Tursku?

Posto vec dve god nismo bili na moru mislila sam da krenem sa ranim uplatama.Jer ako sacekam leto,ko zna sta ce biti.Svake godine nesto iskrsneuser posted image Jedne godine stomak,druge bebauser posted image
Ili se jednostavno ne moze...

Interesuje me nesto sto nije preskupo.Druge zahteve nemam.Idem zbog mora i kupanja,nisam avanturista da obilazim sto sta.
Vredi li cekati sajam turizma?

IZVORNA PORUKA: ljubavna

pametno, treba na vreme da se razmišlja!
ja čekam sajam turizma u Ns

IZVORNA PORUKA: isidora88

i mi razmisljamo o letovanjuuser posted image
isli bismo u tursku verovatno, all inclusive varijantu sa avionskim prevozom,zna li neko neki hotel i da mi kaze okvirno cene?
naravno ne trazimo luksuz nego neku ok i povoljnu varijantuuser posted image

< Poruku je uredio Nada RR -- 2.1.2012 17:27:28 >

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1184
2.1.2012 17:50:13   
MASHKA
Auuuu, o čemu vi razmišljate...pa još ni prvi sneg nije pao! user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1185
2.1.2012 18:33:14   
suncica82
Mi razmisljamo o letovanju i verovatno cemo i uplatiti krajem ovog meseca..Majorka nam se svidela i stvarno nije toliko skupo.
Ima li neko da preporuci neki hotel?

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 1186
8.1.2012 23:07:57   
deki.rs
kad vec spominjete skiatos moram se nadovezati ~ super je! Fantastican! Bili zena i ja {prvi put sami posle 5 god} i proveli se odlicno. More, vazduh, plaze, poseta skopelosu {gde je snimljen sjajan mjuzikl "mamma mia"} i alonisosu. Sve preporuke. Ove godine zbog klinca planiramo najblize mesto srbiji, verovatno halkidiki.

Sto se tice Dubaia mislim da je to ipak egzoticnije, a i skiatos je blizu user posted image

(odgovor članu suncica82)
Direktna veza do poruke: 1187
11.1.2012 22:41:18   
Mamica Gaga
ja jedva cekam leto i da idemo na more, volim pakovanje, spremanje, volim sve sto se mora tice.....more me oporavi za narednih godinu dana.....mi smo poslednje dve godime bili u petrovcu, razmisljamo i ove godine, boze zdravlja....a mozda i asprovalta....videcemo....jos je rano, ali ja vec polako mislim o tome....ne zelim da zurim, ali......pre par godina smo godinama rezervaciju pravili jos u februaru za grcku.....videcemo.....ali jedva cekam.....user posted image ...a tek je januar.....nema veze, polako, cas prodje i leto dodje

“Najveći čovek uvek ostaje dete.” Goethe

(odgovor članu deki.rs)
Direktna veza do poruke: 1188
13.1.2012 23:34:45   
deki.rs
bio sam u asprovaltu 2008, fino je, ogromne plaze. Mada bilo vetra i talasa

(odgovor članu Mamica Gaga)
Direktna veza do poruke: 1189
17.1.2012 11:04:29   
ishler
Mi bismo trebali ove godine prvi put sa bebom pa ne znamo gde cemo,jer ja i mm volimo egzoticne destinacije a to nije za bebu.
Sta predlazete?user posted image

(odgovor članu deki.rs)
Direktna veza do poruke: 1190
17.1.2012 11:11:08   
*Alexx*
Šta podrazumevaš pod egzotičnim destinacijama? Tenerife? Devičanska ostrva? U principu sama destinacija nije problem, ali je problem put i eventualno ishrana (ne znam koliko će ti biti dete tada).

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1191
17.1.2012 11:14:54   
minna
Ja bih u sv sl izabrala nesto sa avionskim prevozom i da put nije mnooogo dug, a da ima lepih plazicauser posted image

< Poruku je uredio minna -- 17.1.2012 11:15:16 >

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1192
17.1.2012 11:18:32   
*Alexx*

IZVORNA PORUKA: minna

Ja bih u sv sl izabrala nesto sa avionskim prevozom i da put nije mnooogo dug, a da ima lepih plazicauser posted image

Ja, recimo, ne mogu da zamislim Andreja u avionu user posted image Da on sedi tri sata?! Nema šanse. Avion je super za male bebe, koje još ne hodaju, ili za onu decu koja shvataju da moraju da sede naredna tri/četiri sata. Moje mišljenje user posted image

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 1193
17.1.2012 11:32:50   
minna

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Ja, recimo, ne mogu da zamislim Andreja u avionu user posted image Da on sedi tri sata?! Nema šanse. Avion je super za male bebe, koje još ne hodaju, ili za onu decu koja shvataju da moraju da sede naredna tri/četiri sata. Moje mišljenje user posted image

Mi smo isli vec nekoliko puta avionom, ali samo sat vremena, svaki put mi je uspelo da bude pospan i da zaspi. Sad poslednji put, za ng nije zaspao, ustali smo na 5min, ali to je kraci let, pa se izdrzi...mad ja ne znam kako bih s njim u kolima tek...zato sam rekla avion jer ni u AS nece da sedi dugo, a kolima onda put bude mnogo duzi... ili neko drugo prevozno sredstvouser posted image
off-Alexx sad vidim da imate tacno godinu dana vise od nas i jedan dan manje, jel on to rodjen 22.8. ako sam dobro izracunala?user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1194
17.1.2012 11:44:31   
*Alexx*
Haha, da user posted image Andrej je nama letos odlično podneo put do Grčke, ali on baš voli da se vozi. Stajali smo par puta, sve u svemu super.

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 1195
17.1.2012 11:47:47   
minavb
Vanja je bio divan letos kad smo putovali. Sad već mislim da bi odlepio kad bi se toliko vozio pa mi se sve čini da ćemo ići avionom.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1196
17.1.2012 11:48:59   
minna
user posted image Pa da, valjda zavisi od deteta, ja mislim da bi ovaj nas do Grcke na kraju sedeo napred i voziouser posted image Mozda se to malo promeni kad jos malo poraste.
Inace AS mora da nam stoji na sredini jer gospodin otkljucava i otvara vrata tokom voznjeuser posted image Skroz sam otisla off

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1197
17.1.2012 11:50:22   
*Alexx*

Inace AS mora da nam stoji na sredini jer gospodin otkljucava i otvara vrata tokom voznjeuser posted image Skroz sam otisla off

user posted image Andrej to još nije skontao, a nemamo glupi child lock.

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 1198
17.1.2012 11:54:40   
minavb
Vanja otvara prozor ali imamo sve moguće lockove pa više ne može.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1199
17.1.2012 13:26:25   
gagana83
IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Pa valjda ce pre sedeti 2-3 sata u avionu nego 8-10 sati u autu? Ako je miran u auto sedistu, verujem da ni avion ne bi bio problem.
Mi smo sa Uninih 11 meseci letovali avionom, naredne godine na letovanje smo isli autom. Da se ja pitam uvek bi isli avionom, ali moj ludi muz voli da vozi.  Plus veci troskovi- avionska karta + takse a posto volimo da obilazimo okolinu na to ide jos i rent a car- mnooogo. Eto po meni to je jedina mana letovanja avionom- veci troskovi.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Izazovna budućnost projektovana za decu u ...
Detinjstvo „visi o koncu“ ako se ne preduzmu hitne mere usvojene za zaštitu budućnosti dece u celom svetu, kaže novi izv...
OSVOJI INFLUCID kišobran, ceger & bocu!
Učestvuj u INFLUCID nagradnoj anketi na Ringeraja.rs i osvoji jednu od sjajnih nagrada. Pročitaj kakva su pravila učestv...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here