viking -> RE: Letovanje 2011 (9.8.2011 11:10:12)
|
Zdravo devojke! Evo me, vratili smo se s mora pa rekoh da vam malo podrobnije prenesem utiske. Dakle, lepo smo se odmorili, sve smo videli što se videti dalo, bili smo 15 dana i prešli smo malo više od 1.200 km samo na ostrvu. Grad Krf je jako lep, svideo mi se Kasiopi a ostalo mi je bezveze. Bili smo smešteni u Dasiji, odabrali smo je baš zato što ne je gde na sredini pa nam svaka tačka na ostrvu relativno blizu. Krfom nisam oduševljena, ne mogu da kažem da mi se ne dopada, lepo mi je bilo i stvarno sam se odmorila, ali se ne bih vratila nikada i nikome ne bih preporučivala da ide. Previše je komercijalizovano, to ostrvo nema ništa pravo grčko, ne znam kako bih vam to opisala... sve mi liči na veliki vašar od koga nemaš gde da pobegneš. Mogla sam da odem u Blackpool i da mi bude isto. Ali što je najbitnije, plaže mi se ne sviđaju, tek dve-tri su mi bile stvarno lepe, ovo ostalo je a la Pefkohori. Kad kažem da je prazno, mislila sam sledeće - ima ljudi na plažama i svi se negde vozaju ali uveče kad izađete u šetnju svi kafići su prazni, bukvalno nema žive duše... Možda ljudi stvarno štede pa ne izlaze. Jedino je u gradu Krfu sve krcato.
|
|
|
|