viking -> RE: Letovanje 2011 (2.8.2011 20:30:15)
|
Dobar dan ženice! Evo ja se javljam sa Krfa, ovo mi je jedini "kačenje" na net, ni mejl nisam proverila ali rekoh da vas pozdravim i da referiram ako neko ide u ovom pravcu. Biću kratka, zato ovako telegrafski šaljem informacije kako mi padaju na pamet: - benzin u Gr je baš skup (bezolovni 98 skoro 2 evra) - ako hoćete da spavate negde usput preporučujem Metsovo, vrlo lepo planinsko selo - na autoputu ka Igumenici možete da stanete na pumpu Strata, ima čak i bazen koji je pun dece a tu je i restoran - trajekt do Krfa u jednom smeru za dve osobe i karavan 57 evra u jednom smeru - sezona im je pukla, mnogo praznih i zatvorenih kafića i radnji, otužno - važno: većina restorana i kafića ne prima kreditne kartice, uz objašnjenje "Banks are finished here in Greece" - litar mleka je 1,80 evra, hleb oko 1,20 kafa u kafiću 2 evra, giros pita 2-3 evra, pivo 3-3,5, pakovanje sira na listiće oko 3 evra, pakovanje isečene salame isto oko 3,5 do 5,6 evra. Toliko za sada, ljubim vas sve! gagana, obavezno se okupaj za mene na Porto Katsikiju, ovaj Krf je krš u odnosu na Lefkadu!!!
|
|
|
|