Anoniman -> RE: Letovanje 2011 (14.8.2011 19:45:33)
|
ne znam kako je moguce da vam ne primaju kartice u grckoj [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] prvi put cujem ovde za to, mada mi uglavnom uvek placamo u kesu. ovako, da ispricam o afytosu - selo je slatko, kako ga se i secam, malo je, jako malo prodavnica, sa lepim kamenim kucama i to je to. plaze su bezveze, daleko su od sela, tj. postoje tri plaze koje okruzuju selo, ali su sve dosta daleko, treba se spustiti nekom nizbrdicom do njih i definitivno ne moze bez kola. pri tome, plaze su pescane, ali na svima je na ulazu u more kamenje, sto mene nervira. a najvise me nerviraju kafici koji nemaju pristojne wc-e. isto tako, u samom mestu nema neki normalan supermarket, nego oni mali lokalni (za te velike treba otici kolima van sela) u kojima su cene po pravilu 20 do 30 centi vise za sve proizvode (npr. malo pivo u solunu je oko 80 centi, a tamo 1,10). definitivno ne bih ponovila ovo iskustvo, valjda kad vidis nesto lepse i bolje (ostrva) onda je ovo sve nezadovoljavajuce.
|
|
|
|