Didily -> RE: BOLNICKA DIJETA (16.3.2011 16:29:10)
|
Mina da ja sam zdravstveni radnik...ucila skolu u Bg i u USA... i radila i u Srbiji i u USA.. znam sta pricam... malo je ruzno da tako pises... ja samo pisem neka iskustva pojedinih ljudi koja mozda nekome mogu da pomognu a nekome ne... ne treba drzati jake rizicne diete,kao sto je ova BOLNICKA jer je ona jako losa...ali covek moze i treba sve da proba...ali da proba a ne da se tako ceo zivot hrani,..inace svi ljudi imaju problem sa kilazom,neki ih skidaju sa raznim dieticama ili ti novim rezimom ishrane,neki sa preparatima za mrsavljanje(ima dosta preparata koji su ok ali i na njima pise koliko smes dugo da koristis,a trudnice i dojilje ne stim sto one na kojima pise da trudnice ne smeju to znaci da niko ne bi trebao) isto tako covek treba sve da jede ali bas sve...ali zna se u kojim kolicinama i kada...ali nije lako skinuti suvisne kg zato tada treba nesto uciniti tj promeniti u ishrani a i dosta toga izbaciti da bi se pokrenulo skidanje..najlakse je odrzavati kilazu...Mina znas li da za 2 medelje mozes da od debele osobe napravis anoreksicnu??? ima i toga u medicini...2 nedelje na infuziji i ti si anoreksican...i to mnogi lekari podrzavaju...a da li je to ok?? Ne nije...ali svasta ima...ima mnogo nacina da se skinu kg a da nemenjas ishranu a i da si fizicki ne aktivan... sve to ima svoje dobre i lose strane..ali ne kazu za dzabe probaj i ako posle 3-5 dana vidis da se ne osecas dobro onda prekini...pa posle probaj nesto drugo... Evo loseg iskustva...Devojka je imala 22 godine...mrsava je bila skroz...pocela je polako da se goji..u predelu stomaka,zadnjice i kukova je pocela da dobija...odlucila se za dietu... dietu je koristila neku sa jabukama,mislim da je bilo ono 5 dana jedes samo jabuke...smrsala je malo...pa je tako vise puta ponavljala...i sta se desilo... posle nekog vremena se razbolela...jako... i doktori su pitali njene roditelje da li je bila na dijetama ili da li je imala bulemiju,...na sta su oni odgovorili da nije jer je uvek mrsava itd...devojka je zivela jos 2 meseca...sada u maju ce biti 3 god kako je nema...doktori su rekli da je mucila svoj organizam,krv itd sa tim dietama...cak je sestra njena rekla koju i koliko dijetu j edrzala...i tada im je sve bilo jasno,...
|
|
|
|