maslachak -> RE: BOLNICKA DIJETA (16.3.2011 14:19:24)
|
moje iskistvo: 1. popricala sam lekarom pre nego sam prvi put drzala ovu dijetu sto je bilo pre dve godine 2.drzala sam je striktno 15 dana kao sto i pise ni dana duze 3. trudila sam se da jedem uvek u isto vreme (nosila hranu na posao),pila dosta tecnosti i uzimala kompleks vitamina pride 4.rezultat je bio zadovoljavajuc jer nije bilo gladi,postigla sam uravnotezenu ishranu i navikla se da jedem polako,samim tim i kad se vratis na normalnu ishranu brze se zasitis..od tada sam pocela da recimo salatu jedem zasebno od glavnog jela.. 5.nisam smrsala 10 kg,ali do 5kg jesam..i bolje sam se osecala fizicki,bez nadutog stomaka.. sad sam opet pocela da je drzim jer mi prija,a nazalost i pored aktivnosti sa Visnjom i penjanja stepenicima po 50 puta dnevno jer nam je stan iz dva nivoa,nekih 10-ak stepenika,ja stagniram sa kilazom i ne mrdam se..sto mi smeta jer sam troma iako jedem kuvano i manje,a druga je stvar sto nemam sta da obucem,a da kupujem komplet novu garderobu ne pada mi na pamet..za vreme trudnoce sam dobila 17 kg,ostala sam trudna sa 62kg,a visoka sam 169cm,kod mene jednostavno posle porodjaja nije sve otislo iako je beba imala 3.5 kg.. ono sto hocu da kazem je da je svaki covek jedinka za sebe,ono sto prija meni ne prija drugom niti je po njega zdravo..svakako se treba konsultovati sa lekarom pa makar to bio i lekar prijatelj,a posebno prekinuti sa necim ukoliko se pokaze da nam je od toga lose..moja kuma recimo nije mogla ni dan da izdrzi na ovoj dijeti,a meni jako prija...zasto ne znam..u svakom slucaju ovo je moje misljenje,ja do pre dve godine nikad dijetu nisam ni drzala jer sam se aktivno bavila sportom,do 20-e godine sam isla i na takmicenja,ali od 25. pa na ovamo stagniram..teska srca moram da priznam da sam osoba koja mora bas disciplinovano da vodi racuna i o ishrani i o vezbanju ako hocu da izgledam kako treba sto nije mrsavo vec skladno..
|
|
|
|