|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: BOLNICKA DIJETA
15.1.2011 20:26:06   
Olga75
OndaK da ti kaem user posted image
ja sam umesto paradajza pojela dvva sveza krastavca a sutra dan oko 200 gr sirovog kupusa , nije mi fin paradajz sada pa to ti je user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 576
15.1.2011 20:26:42   
NadaR
Meni je dan super prosao , uopste nisam bila gladna .. Mozda se organizam vec privikao na ovakav nacin ishrane user posted image

Popila standardno 2,5 l vode user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 577
15.1.2011 20:29:22   
Olga75
Nado , organizam se vremenom prilagodjava na kolicinuuser posted image , vazno je samo ispostovati kolicinu proteina i vitamina da ne pocne da se trosi misicna masa , to bi Minavb bolje objasnila ali ona , kao i svi nutricionisti ne vole dijete user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 578
15.1.2011 20:30:52   
JMPM
IZVORNA PORUKA:  nnaaddaa

Cemu ubjedjivanje?user posted image
    Meni ako se nesto ne svidja,uopste ne citam ,niti gubim vrijeme na to !user posted image

user posted image
Nema svrhe ubedjivati nas u nesto sto ne zelimo da sprovedemo.Ovde smo iz jednog jedinog razloga a to je ova dijeta po kojoj se tema i zove.Zdrav nacin mrsavljenja,godinama... user posted image
Mi se ovde odlicno bodrimo,odlicno nam ide,ni jedna se nije razbolela niti joj sta fali,osim gospodina kilograma user posted image user posted image
Samo napred zenice,jedva cekam ujutro da vas obavestim o mojoj novoj kilazi user posted image
Da,vecera je daaaaaaaaavno prosla,sada je na redu voda,pa onda posle mozemo da se zaslaadimo takodje vodom,pa da zalijemo i nazdravimo opet necete verovati-vodom user posted image
Ljubim vas sve i samo napred user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 579
15.1.2011 20:34:48   
NadaR
Jaooo , sta mi je sada palo na pamet , ne smijem ni napisati user posted image

Hvala Olga user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 580
15.1.2011 20:41:23   
JMPM
IZVORNA PORUKA: nnaaddaa

Jaooo , sta mi je sada palo na pamet , ne smijem ni napisati user posted image

Hvala Olga user posted image
Napisi user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 581
15.1.2011 21:49:34   
tijana86
Zenskice kako se drzite jel skinula neka nesto ?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 582
15.1.2011 22:15:17   
Anoniman
A kako sa zachinima? Jel smem recimo prodinstati na luku to mleveno meso za vecheru? Ili kako pojesti to mleveno meso?user posted image
Pod dvopekom se shta podrazumeva? user posted image

(odgovor članu tijana86)
  Direktna veza do poruke: 583
15.1.2011 22:18:25   
indy_25
Smeshkice ja ne jedem mljeveno nista,  pojma kakve veze ima jel mljeveno ili onako u komadu. Ja samo jedem piletinu i to je na teflon tavi bez ulja ispecem a ostalo salate puljim malo sa maslinovim posircetim i posolim a jaja povegetim.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 584
15.1.2011 22:19:07   
indy_25
A dvopek ti je onaj suhi hljeb imas ga kupiti a mozes isto i krekere.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 585
15.1.2011 22:20:04   
JMPM
Smshki,ja sam kupila brdo dvopeka.A sto se tice mlevenog,nisam ga ni jednom pravila vec pilece belo i svinjsku sniclu,tanku bez masti.Uzmes sta volis u toj gramazi user posted image .Umesto paradajza sam jela (odnosno jos uvek jedem user posted image ) kiselis iz tursije,ma kombinovala kojesta user posted image .Posto sam pisala o tome,da se ne ponavljam,mozes me pitati na pp (posto nemas vremena da iscitavas sve ove silne strane user posted image ).Evo meni i tako korigovana dijeta deluje user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 586
15.1.2011 22:20:27   
sneza24
Tijana ja sam tek drugi dan na dijeti i trudicu se da se ne merim do kraja pa cu videti onda.

Smeshkice ne moras bas mleveno meso.Mozes i pilece meso.Evo Nada je pisala da je jela sniclu neku pecenu na teflonu, a neko je ranije pisao da jede i virsle ili tako nesto,nisam bas sigurna.Ja sam Jela domace svinjsko dimljeno meso.
Dvopek imas u radnji da kupis a ja ga pravim sama u tosteru.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 587
15.1.2011 22:29:36   
indy_25
Ja sam jela dvije a nekad i tri kuhane virsle umjesto mljevenog, zaboravih ti napisati smeshkice user posted image .

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 588
15.1.2011 22:39:13   
Anoniman
A mogu obichan hleb ispeci pa jesti umesto dvopeka? user posted image

Jesam puna pitanja...skroz cu izmeniti dijetu user posted image

Krenucu ovih dana...samo da nagovorim sveki da krenemo zajedno...lakshe mi je tako...ipak je ona shefica kuhinje user posted image

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 589
15.1.2011 22:46:09   
sneza24
Smeski i ja tako radim sa hlebom.Obican hleb stavim u toster.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 590
15.1.2011 22:48:51   
Anoniman
E super...sutra tju da prepishem dijetu...pa da nagovorim sveki user posted image

Ne usudjujem se da se izmerim..iako po farmerkama vidim da sam se smanjila...vaga me ubije u pojam kad vidim koje cifre ispisuje user posted image

(odgovor članu sneza24)
  Direktna veza do poruke: 591
15.1.2011 22:53:35   
sneza24
Nemas sigurno vise od mene.Ja imam 73 kg.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 592
15.1.2011 22:57:22   
Anoniman
hahaha,.....imala sam ravno 80 kad sam se zadnji put merila.. a visoka sam 172...zato ne delujem mnogo debelo...jer se rasporedi na sve strane user posted image

(odgovor članu sneza24)
  Direktna veza do poruke: 593
15.1.2011 23:04:37   
sneza24
Pa i ja sam imala 80 kg i to bas dugo,dugo.Nekako sam spala na 73 ali nece dalje pa sad da skinem bar 5-6.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 594
15.1.2011 23:06:25   
Anoniman
Ja sam imala 75 posle porodjaja...neznam kad sam dobila ovih 5 user posted image

Al gore mi je shto sam sva mlitava nego te kile user posted image Samo kad da vezbam...

(odgovor članu sneza24)
  Direktna veza do poruke: 595
16.1.2011 1:31:20   
sneza24

IZVORNA PORUKA: olga75

izgleda da sam ja jedina koja cita sve postove user posted image

Nisi jedina,I ja citam sve postove.

A sto se tice onog sto je anck pisala i ja bih se sa njom slozila da se nisam porodila.
Pre trudnoce nisam imala problema sa kilazom i uopste nisam pazila sta jedem i kada i uvek sam govorila da nikada necu drzati dijetu.
Ali NIKAD ne reci NIKAD.
Sad posle porodjaja ne mogu da skinem jos tih 5-6 kg koliko bi mi trebalo da izgledam kao pre.Mogu da obucem sve svoje stvari od pre trudnoce ali ne stoje mi lepo,kipi salo na sve strane.Tako da sam se ipak odlucila za dijetu pa ako ne pomogne obesicu se.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 596
16.1.2011 1:34:08   
sneza24

IZVORNA PORUKA: Smeshkica

Ja sam imala 75 posle porodjaja...neznam kad sam dobila ovih 5 user posted image

Al gore mi je shto sam sva mlitava nego te kile user posted image Samo kad da vezbam...

Meni samo stomak ostao i sise mi vise.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 597
16.1.2011 1:37:01   
indy_25
I ja citam sve postove user posted image  Ma smrsaces snezo samo ako se pridrzavas ,a i meni sise vise user posted image

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 598
16.1.2011 3:53:48   
Anoniman
Meni sise nikad nisu bile nežnije ni lepše nego sada ali kontam da će malo visnuti posle dojenja...jbg mora takouser posted image

nego jedini lek su....

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 599
16.1.2011 7:54:46   
JMPM
57,5 kg
Danas sesti dan user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here