|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: BOLNICKA DIJETA
15.1.2011 18:10:30   
Olga75
fiiiniii kupus , ja mogu pojesti pola glavice odjednom user posted image
koji sam ja zderonja , sramota user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 551
15.1.2011 18:13:44   
dacca
Obozavam ga!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 552
15.1.2011 18:33:55   
tijana86
Ma znam ja sve to , ali ne mogu sebe vise da podnesem debelu. Slike od pre 3 godine ranije ne smem ni da pipnem

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 553
15.1.2011 19:00:45   
NadaR
Prosla veceraaa user posted image

Ja sam vecerala jednu p. sniclu ispecenu na teflonu,dvopek i za desert narancaaa.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 554
15.1.2011 19:15:33   
anuksunamun
http://www.ekapija.com/website/sr/page/37518

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 555
15.1.2011 19:20:20   
Olga75
ja sam lekar i znam koji je procenat gojaznih i sebe tu svrstavam ali dok god nam je drzava takva kakva je , da ne kazem ruznu rec , i dok su ljudi prinudjeni da se hrane onako kako se hrane da li mislis da ja imam pravo da im stajem na muku i da im pricam kako gospoja Jorga ( r zameni slovom koje doticna govori jer nije bila u stanju da spreh feler ispravi za tolike godine ) smatra da je to bolest i da treba da se lece a pri tome ministarstvo ima svoju pricu i kakiiii svasta user posted image user posted image user posted image
nemoj takve price molim te
znamo svi gde i kako zivimo i sta mozemo da jedemo da se oni pitaju

< Poruku je uredio olga75 -- 15.1.2011 19:27:01 >

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 556
15.1.2011 19:52:00   
indy_25
IZVORNA PORUKA: anuksunamun

IZVORNA PORUKA: tijana86

- obim grudi - 105cm
- obim struka - 101cm
- obim kukova - 122cm
Strasnouser posted image , ja sam NAJDEBLJA od svih vas !user posted image Kako je to tuzno ! user posted image user posted image
user posted image user posted image

Copyright 2008-2010
Danu media d.o.o. Beograd
drga Tijana...i ostale devojke...kao buduci fitness trener :):)moram da vam se obratim....ja vam predlazem sledece:
1.prihvatite svoje telo
2.postavite sebi realan cilj-zdravo je gubiti 2-4 kg mesecno ...bolje 2 nego 4
3.budite strpljive
4.vagu izbacite iz upotrebe -jer ti brojevi na vagi ne znace mnogo
5.VODA -dve case vodne (ne hladne) na prazan stomak...sacekajte do pola sata ...onda pojedite neku vocku...i nakon dvadeset minuta dorucak...isto tako pre rucka i vecere
6.ne pijte nista u toku obroka i nakon obroka najmanje 2 sata
7.smanjite porcije-i tu je potrebno strpljenje
8.drzanje restriktivnih dijeta ugrozava zdravlje i izaziva jo jo efekat-pre se odlucite za spor i zdrav nacin gubljenja kilaze i prelaska na zdravu ishranu
9.kada vam se jede slatko zgrabite omiljeno voce-rafinisani (ni zuti ,ni beli ,ni braon)secer apsolutno ni za sta nije dobar
10.uzivajte u hranu i zvacite sto vise puta (minimum 25-30 po zalogaju)
11.promenite logiku-ne mrsate samo da bi usle u one mrsave farke -koje svaka zena ima -nego da biste zdrave docekale starost:)-mrtva sam ozbiljna
12.ako nemate kad (hm hmhhmhmh) da vezbate radite izometricke vezbe -radite kontrakcije misica dok sedite...ima gomila vezbi prikazanih na netu
13.sebi objasnite da je VASE TELO VAS HRAM ZDRAVLJA-i da cete da ga postujete zdravom hranom i aktivnoscu ...puno poljubaca od mene i sretno!!
ove dijete su katastrofalne jer vam stalno raste zelja za onim sto nije propisano...a ja vam kazem bolje uzmi kocku cokolade ili red ...nego nakon "izdrzane "dijete navaliti na dva pakovanja iste....

Anuck taj savjet mozes dati nekoj mrsavici da se zdravo hrani i odrzava ali debelom i nezadovoljnom covjeku ne pali to user posted image . Niko nije glup i svi dobro znamo da dijete nisu zdrave ali ja mislim da nisu toliko ni ne zdrave da drzis jednom u nekoliko godina da dodjes do zeljene kilaze.

Sto se tice vjezbanja trenirala sam prije kunem ti se svim najmilijim po dva sata dnevno osim nedelje nekoliko mjeseci ni kilu nisam smrsala samo sam dobila koju kilu vise, jedino dobro u tom vjezanju je sto dobije misice i nema tog sala a za mrsavljenje ne moze samo trening moras malo i ishranu da promjenis a i rupu da probusis na kasiki.

Direktna veza do poruke: 557
15.1.2011 19:54:33   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: anuksunamun

drga Tijana...i ostale devojke...kao buduci fitness trener :):)moram da vam se obratim....ja vam predlazem sledece:
1.prihvatite svoje telo
2.postavite sebi realan cilj-zdravo je gubiti 2-4 kg mesecno ...bolje 2 nego 4
3.budite strpljive
4.vagu izbacite iz upotrebe -jer ti brojevi na vagi ne znace mnogo
5.VODA -dve case vodne (ne hladne) na prazan stomak...sacekajte do pola sata ...onda pojedite neku vocku...i nakon dvadeset minuta dorucak...isto tako pre rucka i vecere
6.ne pijte nista u toku obroka i nakon obroka najmanje 2 sata
7.smanjite porcije-i tu je potrebno strpljenje
8.drzanje restriktivnih dijeta ugrozava zdravlje i izaziva jo jo efekat-pre se odlucite za spor i zdrav nacin gubljenja kilaze i prelaska na zdravu ishranu
9.kada vam se jede slatko zgrabite omiljeno voce-rafinisani (ni zuti ,ni beli ,ni braon)secer apsolutno ni za sta nije dobar
10.uzivajte u hranu i zvacite sto vise puta (minimum 25-30 po zalogaju)
11.promenite logiku-ne mrsate samo da bi usle u one mrsave farke -koje svaka zena ima -nego da biste zdrave docekale starost:)-mrtva sam ozbiljna
12.ako nemate kad (hm hmhhmhmh) da vezbate radite izometricke vezbe -radite kontrakcije misica dok sedite...ima gomila vezbi prikazanih na netu
13.sebi objasnite da je VASE TELO VAS HRAM ZDRAVLJA-i da cete da ga postujete zdravom hranom i aktivnoscu ...puno poljubaca od mene i sretno!!
ove dijete su katastrofalne jer vam stalno raste zelja za onim sto nije propisano...a ja vam kazem bolje uzmi kocku cokolade ili red ...nego nakon "izdrzane "dijete navaliti na dva pakovanja iste....

Bravo anuk user posted image user posted image user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 558
15.1.2011 19:58:38   
Anoniman
Zar su svi na ovoj dijeti??? Vetj danima je ova tema aktivna user posted image

Gde pishe taj jelovnik...da vidim i ja to chudo... user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 559
15.1.2011 20:01:16   
indy_25
Na prvoj strani smeshkice.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 560
15.1.2011 20:04:51   
LillyT
Da li je ovo nova chat tema? Svi ste ovde user posted image
Svaka čast svima vama kada imate volje za dijetu, ja karakter nikad nisam bila, a i rumam slatkiše kao da ih sutra biti neće

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 561
15.1.2011 20:07:09   
Anoniman

BOLNIČKA  DIJETA

1 dan
doručak                                                           
- 1 NARANČA
- 1 DVOPEK
- ČAJ ILI KAVA S NATREN. shta ovo dodje? user posted image
ručak
- 1 NARANČA
- 1 JAJE KUHANO
- 1 VRHNJA
večera
- 2 PARADAJZA
- 2 JAJA
- 1/2 GLAVICA SALATE salata ili kupus?

2 dan
doručak
- 1 NARANČA
- 1 DVOPEK
- ČAJ ILI KAVA S NATREN.
ručak
- 1 NARANČA
- 1 JAJE KUHANO
- 1 VRHNJA
- 2 DVOPEKA
večera
- 12, 5 dkg MLJEV. MESA
- 1 PARADAJZ
- 1 NARANČA
- 1 DVOPEK
- ČAJ ILI KAVA S NATREN.

3 dan
doručak
- 1 NARANČA
- 1 DVOPEK
- ČAJ ILI KAVA S NATREN.
ručak
- 1 NARANČA
- 1 JAJE KUHANO
- 1 VRHNJA
- 1 GLAVICA SALATE
večera
- 12, 5 dkg MLJEV. MESA
- 1 NARANČA
- 1 DVOPEK
- ČAJ ILI KAVA S NATREN.

4 dan
doručak
- 1 NARANČA
- 1 DVOPEK
- ČAJ ILI KAVA S NATREN.
ručak
- 12, 5 dkg SVJEŽEG SIRA
- 1 PARADAJZ
- 1 DVOPEK
večera
- 12, 5 dkg MLJEV. MESA
- 2 PARADAJZA
- 1 JABUKA
- 1 DVOPEK

5 dan
doručak
- 1 NARANČA
- 1 DVOPEK
- ČAJ ILI KAVA S NATREN.
ručak
- 20 dkg KUHANOG MESA
- 1 PARADAJZ
- 1 DVOPEK
večera
- 1/2 kg KUHANOG POVRČA kakvog?
- 1 JAJE KUHANO
- 1 PARADAJZ

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 562
15.1.2011 20:10:50   
indy_25
Natren ti je umjetni zasladjivac za dijabeticare.

Moze i salata i kupus

Povrce kuhano koje hoces ( brokkoli, karfiol, itd)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 563
15.1.2011 20:12:40   
Olga75
da bi se izgubio jedan kilogram masnih naslaga potrebno je sagoreti 8000 kalorija to znaci da se nista ne jede bar cetiri dana . Naravno da je fizicka aktivnost i promena nacina ishrane kljuc ali za dijetu koja podrazumeva oko 800 kalorija dnevno potrebna je izuzetno jaka volja.
Obesitas je boles novog doba a nase zdravstvo ( mislim ovde na ministarstvo koje ima poslednju rec ) je tek pre jedno mesec - dva donela neke uredbe koje se odnose na morbidni obesitas.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 564
15.1.2011 20:13:06   
NadaR
Cemu ubjedjivanje?user posted image
Meni ako se nesto ne svidja,uopste ne citam ,niti gubim vrijeme na to !user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 565
15.1.2011 20:14:11   
NadaR

IZVORNA PORUKA: indy_25

Moze i salata i kupus

Jel moze neka od onih mjesavina smrznutih?

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 566
15.1.2011 20:15:54   
Anoniman

Moze i salata i kupus

Aha...a taj chaj ni ne mora da se pije...poshto ja ne pijem ni kafu...chaj jako retko...radije bi vodu pila...
Nego...gde sad da nadjem paradajz...jel moze umesto njega chasha kuvanog paradajza? user posted image

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 567
15.1.2011 20:16:46   
indy_25
IZVORNA PORUKA: nnaaddaa

Meni ako se nesto ne svidja,uopste ne citam ,niti gubim vrijeme na to !user posted image

Htjela sam i ja napisati nesto slicno al hajd reko necu pogresno ce da se shvati. Ali molim vas cure koje ste protiv nemojte nam davati savjete jer smo zaista obavjestene o svemu cim koristimo internet pa tako i znamo da nije najzdravije drzati dijete al nece ni skoditi i donijeti neke ozbiljne posljedice.

Mi se bas lijepo bodrimo i dajemo jedna drugoj podrsku a vi nas spustate, bas bezveze, ako ne mozete da nam kazete sretno do cilja ne morate ni nesto sto mi vec znamo.

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 568
15.1.2011 20:17:12   
Olga75
Smeshkice , procitaj sve postove user posted image uglavnom pise sta smo jele koji dan

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 569
15.1.2011 20:17:50   
indy_25
Nado moze i smrznuti.

Smeshkice moze kuvani paradajiz.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 570
15.1.2011 20:22:12   
NadaR

IZVORNA PORUKA: nnaaddaa

Htjela sam i ja napisati nesto slicno al hajd reko necu pogresno ce da se shvati. Ali molim vas cure koje ste protiv nemojte nam davati savjete jer smo zaista obavjestene o svemu cim koristimo internet pa tako i znamo da nije najzdravije drzati dijete al nece ni skoditi i donijeti neke ozbiljne posljedice.

Mi se bas lijepo bodrimo i dajemo jedna drugoj podrsku a vi nas spustate, bas bezveze, ako ne mozete da nam kazete sretno do cilja ne morate ni nesto sto mi vec znamo.

Ma pusti Indy .. user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 571
15.1.2011 20:22:52   
Olga75
znaci cure vecerale smo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 572
15.1.2011 20:23:13   
sneza24
Dan drugi-S vremena na vreme imam osecaj da sam gladna ali iskuliram.
Jutros se ogresih o jednu kafu sa malo secera ali ne mogu da je pijem gorku.
Za dorucak ne jedem dvopek samo narandzu.
Posle rucka nisam pojela odmah narandzu tek posle nekih 3 sata cini mi se,do tad uopste nisam bila gladna.
Sad sam vecerala pojela jedan dvopek i dimljeno meso otprilike onoliko koliko pise.
Malo kasnije cu i narandzu.
Danas sam pila manje vode nego juce ali sam popila oko 2 litre a i jos cu piti dok ne legnem tako da je to ok.

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 573
15.1.2011 20:23:43   
NadaR
Daaa , vecerale smo user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 574
15.1.2011 20:24:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: olga75

Smeshkice , procitaj sve postove user posted image uglavnom pise sta smo jele koji dan

Da imam vremena uradila bih to...user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here