|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: BOLNICKA DIJETA
16.1.2011 8:59:10   
Trbica
Ja sam pravila pauzu jedan dan. Morala inace bih samo mislila na hranu. Nisam se prezderavala, jela sam minimalno. Znaci danas mi je 6 dan. Jos 2 kruga... Petog dana sam zgresila, izasla sa prijatelljima i konzumirala alkohol, tj. uroljala sam se bas fino. Zbog toga sam i pravila pauzu, jer sam mislila da cu da umrem sledeceg jutra ako ne budem jela nesto normalno...A sad u nove pobede!!!

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 601
16.1.2011 9:11:55   
mihi
Evo ja doručkovala, narandža, dvopek i sada pijem kafu, noćas izgurah uz kiselu vodu i caj. Meriću se 5. dana danas je 3 dan. 

< Poruku je uredio mihi -- 16.1.2011 9:12:48 >

(odgovor članu Trbica)
Direktna veza do poruke: 602
16.1.2011 9:23:07   
NadaR
Jutrooo drugarice!

Drugarice JMPM , bravooo user posted image user posted image

Ja skoro ustala , sada pijem kafu pa onda dorucak user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 603
16.1.2011 9:29:13   
mihi
Nado, koji ti je dan danas? Meriću se nakon 5 dana.user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 604
16.1.2011 9:31:44   
NadaR
Cetvrti , nisam se mjerila i ne zelim do kraja ali imam neki osjecaj da sam ;laksa !
A mozda i umisljam user posted image user posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 605
16.1.2011 9:37:42   
mihi
Ti si jedan dan ispred mene, meni se čini da sam lakša, no videćemo.user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 606
16.1.2011 10:40:39   
Olga75
spremam se da idem po Mariju i na rucak kod mama . Kako li ce to zavrsiti user posted image nadam se da necu pokleknuti  user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 607
16.1.2011 10:42:29   
JMPM
Olga,zmuri kad odes kod mame i kazi da si se upravo najela i da si samo jaaaaaaako zedna user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 608
16.1.2011 10:53:45   
Olga75
ima da se napijem vode jos pre nego sto krenem a kad stignem mislim da cu prvo da se izmerim ako zvercica nije petljala oko vage user posted image

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 609
16.1.2011 11:05:58   
indy_25
samo da znas da ce ti izvagati vise zato najbolje da se mjeris cim ustanes;

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 610
16.1.2011 11:55:23   
lenaa
Bravo za sve user posted image user posted image user posted image
Ja ne drzim dijetu, pocela sam malo da brojim unos kalorija i mm takodje. dobro mi ide, jutros sam konacno ugledala prvu sesticu kad sam se merila i sada imam 69,7, bas sam srecna jer ovu kilazi nisam imala vise od godinu dana.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 611
16.1.2011 11:57:36   
indy_25
Bravo bravo bolnicarke moje ja cu se vagati opet prekosutra.

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 612
16.1.2011 11:59:03   
lenaa
Indi ti si ovde uzor svima user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 613
16.1.2011 12:00:56   
indy_25
user posted image user posted image user posted image  Lenaa

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 614
16.1.2011 12:01:37   
lenaa
videla sam tvoje slike u temi "delimo pozitivnu energiju", bas im je tamo i mesto, veruj mi, jer prosto zracis pozitivnom energijom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 615
16.1.2011 12:19:56   
NadaR
Bili mi gosti i ostadoh bez dorucka user posted image

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 616
16.1.2011 17:51:34   
mihi
Ja san bas gladna nikako da dočekam večeru. Umesto kiselog mleka, popih jogurt 180 ml i baš sam gladna, brzo će večera oko 7.

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 617
16.1.2011 17:55:39   
mihi
Joj Lena, bila sam u Aprilu u Švici na 3 nedelje, skupa hrana užas, i treba brojati kalorije. Šalim se ali stvarno je skupo sve ali i hrana uzaas.

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 618
16.1.2011 18:01:45   
Olga75
dobro vece , ja sam se izmerila
iiiii 2 kile dole user posted image user posted image user posted image
priznajem da sam prevarila i pojela dve pogacice user posted image tako da ce vecera biti samo jogurt

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 619
16.1.2011 18:02:48   
NadaR
I ja cekam veceru , meeeeso user posted image user posted image

U sustini je ok , prodje i ovaj dan user posted image

Eh da .. bila mi jetrva danas i kaze > aaa sto si smrsala user posted image

Bice da djeluje , ne umisljam user posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 620
16.1.2011 18:54:19   
JMPM
Bravo Olga,bravo Nado user posted image !Meni jos niko nista nije rekao,a ni ne mora user posted image !He,he,he...kod mene je i vecera zavrsena user posted image .Mm mi rekao da bi mogli na palacinke veceras,kaze nismo dugo.Rekoh mu da mi se nesto ni ne jedu user posted image !A obozavam iiiiiiiiiiiiiiiiiih user posted image !

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 621
16.1.2011 19:52:51   
lenaa

IZVORNA PORUKA: mihi

Joj Lena, bila sam u Aprilu u Švici na 3 nedelje, skupa hrana užas, i treba brojati kalorije. Šalim se ali stvarno je skupo sve ali i hrana uzaas.

user posted image user posted image user posted image hihi da znas da si u pravu, ehh sta bi mi tek para ustedeli kad bi mm manje jeouser posted image user posted image user posted image al mora da se odrzi tih 130 kila nekako. Jeste skupo ali i plate su dobre pa je ok, a meni je super jer su mi blizu Austrija i Nemacka pa tamo kupujem vecinu namernica pa cak i stvari za kucu i jos vratim porez i milina, prodjem bas jeftino, zato nas Austrijanci ne vole em zaradjuejmo mnogooooo vise em i porez vratimouser posted image user posted image user posted image , Sad planiramo mm i ja da kupimo cross trainer u Austriji koji kosta 700 e na snizenju, a nas ce da izadje oko 600 i dobicu sigurno nekih 10 % od radnika koji nam proda, joj jedva cekam da pocnem da treniram. Juce smo mm i ja isprobavali u radnji koji cemo kupiti i ja se od probanja umorila, kaze mi prodavacica "kontra smer" ma znam nego hvatam zalet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 622
16.1.2011 21:09:02   
Diabla
Svaka cast zene. user posted image user posted image user posted image
Ja sam odustala jos onda kada mi je bila muka, ali sam se kontrolisala do petkauser posted image user posted image user posted image . Onda smo bili 3 dana kod mm-jevih, i tamo su me tjerali da jedem. Od sutra opet pazim sta jedem, ali kuvana jaja, paradajiz ne mogu smisliti.

Something is rotten in the state of Denmark.

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 623
16.1.2011 21:30:49   
tijana86
Jao zene , o kakvim kilogramima vi pricate , 70kg, 80. joj blago vama sta ja trebam da kazem sa moji 90kg ???user posted image Zene meni je 7 dan gotova vecera ! Strasno !user posted image Ceo dan smo bili u gostima kod roditelja mm , jao pa pita, pa predjelo, pa meso, pa peseni krompirici , pa sokovi, pa grickalice, pa palacinke, a ja gilim pomorndze i dvopek i jaja ! A jooooooooooooj ! Ja ne primecujem neku razliku puno !user posted image Ne znm kako je kod vas ! Izgleda meni ovo tek ona cuvena voda otisla , a na vagu sam resila da ne stajem do kraja 15 dana !

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 624
16.1.2011 21:34:00   
Diabla
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Svaka ti cast!!!!!! Nemam rijeci kako si iskulirala sve te blagodeti stolauser posted image ja sam jadan karakter! Nemoj da odustajes, niposto. Sama si rekla da imas visak i da ti smeta, i ne daj se. Pregrmi jos 7 dana, vidjeces da ce kg da nestanuuser posted image
IZVORNA PORUKA: tijana86

Jao zene , o kakvim kilogramima vi pricate , 70kg, 80. joj blago vama sta ja trebam da kazem sa moji 90kg ???user posted image Zene meni je 7 dan gotova vecera ! Strasno !user posted image Ceo dan smo bili u gostima kod roditelja mm , jao pa pita, pa predjelo, pa meso, pa peseni krompirici , pa sokovi, pa grickalice, pa palacinke, a ja gilim pomorndze i dvopek i jaja ! A jooooooooooooj ! Ja ne primecujem neku razliku puno !user posted image Ne znm kako je kod vas ! Izgleda meni ovo tek ona cuvena voda otisla , a na vagu sam resila da ne stajem do kraja 15 dana !

Something is rotten in the state of Denmark.

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here