|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: BOLNICKA DIJETA
17.1.2011 10:41:29   
Jeca*
mozes lepo da ogolis pile pa premazes senfom pre pecenja. Ne verujem da ce se i tad mrstiti posto bude jaaaaako ukusno. Ne znam da li se to sme, po nutricion.pravilima, ali kuliraski je odlicno!

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 651
17.1.2011 11:17:03   
sneza24
user posted image user posted image user posted image user posted image
Nisam mogla da odolim da se ne izmerim jednostavno me je vaga zvala user posted image
Imam 3 kg manje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 652
17.1.2011 11:20:14   
NadaR
user posted image Snezo

Meni je vaga u garazi a nemam kljuc ,mm odnio tako da bar danas necu doci u iskusenje user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 653
17.1.2011 11:21:17   
indy_25
Bravo snezo user posted image user posted image user posted image  ma ne hvalim ja dzabe ovu dijetu user posted image

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 654
17.1.2011 11:24:33   
Jeca*
a sta radite ako jedan dan, jedan obrok MORATE da zgresite. Tipa, slava i ne mozete da sedite za stolom kod nekog domacina i odbijate da ista stavite u tanjir. Jel ima i takav slucaj i sta raditi u slucaju njega, u ovoj dijeti?

Robin Sharma

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 655
17.1.2011 11:26:49   
indy_25
Ja nisam imala takav slucaj ali cu imati sada za rodjendan i moracu koju da popijem. Ovdje mozes da pravis dva dana vikend pauzu tako da taj jedan dan mozda nece biti problem a sutra se vratis na sljedeci dan.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 656
17.1.2011 11:27:26   
NadaR
cuser posted image jooj Jeco ,gdje me nadje user posted image

Pisala sam vec, moja djevojacka slava je sada 20. , jos nisam smislila kako cu odoljeti maminim delicijama user posted image

Nista, zvacu JMPM da me podsjeti da sam jaaako zedna.user posted image

< Poruku je uredio nnaaddaa -- 17.1.2011 11:30:36 >

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 657
17.1.2011 11:29:17   
Jeca*
eto vidiš da možeš da prekršiš jedan dan
inače, ja sam ranije kao klinka kada sam držala dijetu praktikovala da ponekad protresem organizam pa recimo jedan dan jedem "normalno". I čini mi se da mi je uvek dijeta tako bila uspešnija jer se telo ne olenji i ne navikne na glad

Robin Sharma

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 658
17.1.2011 11:36:54   
JMPM

IZVORNA PORUKA: nnaaddaa

cuser posted image jooj Jeco ,gdje me nadje user posted image

Pisala sam vec, moja djevojacka slava je sada 20. , jos nisam smislila kako cu odoljeti maminim delicijama user posted image

Nista, zvacu JMPM da me podsjeti da sam jaaako zedna.user posted image

user posted image user posted image user posted image Obavezno! user posted image
Jeco,ja cu sad u cetvrtak na slavi jesti salatu,kiselis neki,to se moze uvek,a to volim,tako da nema problema user posted image !Ja se i dalje ooooooooodlicno osecam user posted image !Danas je drugi put drugi dan,sto znaci sedmi ukupno user posted image !Nadam se da ce uspeti jos koja kila dole jer mi je sad jaaaako malo ostalo (a to najteze ode).No,videcemo user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 659
17.1.2011 11:39:57   
indy_25
Bravo JMPM ostalo ti je jos 8 dana to mi se najvise svidja u ovoj dijeti jer ne traje dugo. Izgubices jos sigurno do kraja 4 kg.

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 660
17.1.2011 11:43:14   
Jeca*
a jel vi poštujete i redosled?
pošto vidim po svim sajtovima piše da je važno poštovati redosled. Znači prvo pojedeš narandžu, pa dvopek pa kafu, npr

Robin Sharma

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 661
17.1.2011 11:43:14   
JMPM
Indy,iz tvojih usta u Bozije usi user posted image !Bas bih volela,sa time bih bila za sada zadovoljna user posted image !Kako ti napredujes?
Jeco,ja iskreno da ti kazem 50:50,postujem i ne postujem user posted image .Cak sam neke namirnice zamenila drugima i deluje savrseno (s obzirom na to kako se tesko skida kada imas malo kg viska user posted image )

< Poruku je uredio JMPM -- 17.1.2011 11:44:36 >

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 662
17.1.2011 11:48:24   
lanajelena
Prosto Vam zavidim sve ste zgodne a ja sam debela user posted image  user posted image

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 663
17.1.2011 11:49:49   
JMPM
LJ,nismo jos bas takve,ali bicemo user posted image !A ti ces uskoro da nam se pridruzis,ne sumnjam user posted image i nemoj biti user posted image sve se to da resiti user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 664
17.1.2011 11:51:06   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Jeca RR

a jel vi poštujete i redosled?
pošto vidim po svim sajtovima piše da je važno poštovati redosled. Znači prvo pojedeš narandžu, pa dvopek pa kafu, npr

Moja drugarica je bila na nekoj dijeti (koju joj je prepisao nutricionista) u kojoj je dobila spisak namirnica sa gramažom koje sme da konzumira i koliko se sećam jela je skoro sve (samo ne prženu hranu). Uglavnom, fora je bila u tome što je namirnice jela odvojeno. Ako je za ručak imala meso, paradajz i dvopek, prvo bi pojela meso, pa onda paradajz i na kraju dvopek. Baš je dosta smršala, doduše, ta dijeta je bila prilagođena njenom organizmu.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 665
17.1.2011 11:54:19   
indy_25
Ja nisaqm pratila redoslijed.

JMPM ide super sutra cu da se vagam a kad zavrsim idu slikice user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 666
17.1.2011 13:28:24   
Olga75
Ja ne postujem preterano redosled user posted image
unosim mnogo manje kalorija , ispod 1000 a od necega mora da se odrzava bazalni metabolizam i ne samo on user posted image
Ana , u pravu si , neki nutricionisti smatraju da je kljuc uspeha ne mesanje grupa namirnica a kako te dijete funkcionisu i koliko su uspesne ne znam jer nisam probala . Bila sam pre par godina i prporucila mi je neku dijetu u kojoj mi je preporucila samo konjsko meso. Od te informacije ja sam se iskljucila jer mi je uzasno da pojedem zdrebe user posted image . Prase i pile mogu bez problema user posted image user posted image user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 667
17.1.2011 13:31:41   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: minavb

Ja uvek ogolim pile pa cak i kad pecem celo. Moji se nekad mrste ali su se navikli.

Isto i ja radim.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 668
17.1.2011 13:33:33   
sneza24
Ja isto ne postujem redosled.
Za rucak pijem jogurt i jedem jaje,jer ne mogu sam jogurt da pijem i narandzu uvek jedem posle i to ne odmah,sacekam da mi se rucak slegne.user posted image
Za prva tri dana sam popila 2 kafe sa secerom i ipak su mi otisla 3 kg dole.
Inace slabo pijem kafu,samo kad negde odem ili kad mi neko dodje.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 669
17.1.2011 13:51:22   
JMPM
Mislim da je bitno pojesti prvo vocku,ja tako radim.Jedem sve odvojeno ali ne bas redosledom kojim bi trebalo.

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 670
17.1.2011 13:52:45   
Anoniman
Olga, ja sam nemešanjem namirnica izgubila preko 15kg od februara do maja prošle godine, a nikada nisam bila gladna. Doduše, neke smeju da se mešaju, neke ne smeju...imamo temu, ako nekom bude trebala, iščeprkaću je.

(odgovor članu sneza24)
  Direktna veza do poruke: 671
17.1.2011 13:56:33   
tijana86
Zene kod mene cudo nevidjeno . Posle wc-a kao da imam 100kg manje, ne znam sta se preko noci desilo (mada mi se konacno i posrecilo user posted image ) ja se osecam toliko lakse da je to strasno ! Ali necu da stajem na vagu ! Ja ne pazim redosled ! Ali pijem dosta kafe i caja jer obicnu vodu bas i ne mirisem ! Drzite se zenskice KADA MOGU JA MOGU SVI !

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 672
17.1.2011 14:00:32   
indy_25
Ma mi se drzimo user posted image  Tijana nego ti se drzi i vodu pij na silu kad god si u kuhinji mahni jednu casu.

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 673
17.1.2011 14:05:31   
tijana86
Hocu indy hvala

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 674
17.1.2011 14:09:03   
Olga75
IZVORNA PORUKA: Nedja

Olga, ja sam nemešanjem namirnica izgubila preko 15kg od februara do maja prošle godine, a nikada nisam bila gladna. Doduše, neke smeju da se mešaju, neke ne smeju...imamo temu, ako nekom bude trebala, iščeprkaću je.

znam da se ne mesa krompir i testenine , jedino to pamtim ( plavusa user posted image )
ajde Nedjo molim te nadji tu temu user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here