bea83 -> RE: Spontani pobačaj (30.11.2011 23:49:05)
|
IZVORNA PORUKA: crazymama majo, nisam razumela to sto su pitali da li si posle AC uzimala preventivno antibiotik, da li su mislili na to da uzrok moze biti uzimanje antibiotika ili neuzimanje? u svakom slucaju, i ja mislim da nije posledica AC, da jeste desilo bi se ranije... ne daj Boze da su ti uneli neku infekciju tokom AC, ionako ti je specijalizant radio, pa zapalila bi ih kad bi se to desilo! u kojoj nedelji si imala prosli pobacaj, jesu ti tada radili patologiju? izvini ako puno pitam i ako ti se ne pise, nemoj... Crazy, ovo i mene zanima, ali mi je logičnije da uzrok može biti neuzimanje antibiotika (odnosno infekcija). Ali koliko sam shvatila ne postoji standardna procedura u vezi antibiotika - kuma mi je radila analizu čupica(zovu je još rana amniocenteza, radi se od 10 do 12 nedelje) u ponedeljak privatno i nisu joj dali ništa od antibiotika niti progesterona, a drugarica je radila prošle nedelje na Institutu i dali su joj palitrex i progesteron depo 5 komada. Znači ni sami doktori nisu saglasni oko ovoga[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|