dunja RR -> RE: Spontani pobačaj (12.11.2011 1:18:33)
|
IZVORNA PORUKA: franceska89 vi ne biste verovale sta se meni desilo.... Juce u 12 i 10 imala sam zakazanu kiretazu,dosla sam u 12... i cekam doktorku...ona izlazi i kaze meni ajde udji samo jos jednom da uradimo ultrazvuk... i ja usla onako nervozna,u glavi mi svasta...i pregleda ona mene i kaze mi - ajde malo primiri se... ja se smirim i ona meni kaze evo ga...Ja reko sta???? Ona kaze pojavilo se srce.... Ja u soku.emocije pomesane.... spremala se za jedno i sad odjednom opet sok.... Nista mi nije bilo jasno.... Ona kaze necu da radim kirertazu....dodjite za 5 dana da opet proverimo stanje... Meni nista nije jasno... U ponedeljak mi kazu mrtav plod,u utorak odem kod drugog lekara koji mi isto kaze mrtav plod plus mi napise izvestaj , u sredu zakazem kiretazu, i u certvrak dodjem i 10 minita pre inertvencije ono ozivi.... Dozivela sam 100 sokova za 4 dana.... za 5 dana cu tacno znati sta i kako .... samo da me opet ne sokiraju. Ja ovo nisam cula da se ikada ikom desilo........ Ja zaista iskreno želim da malo srce u tebi pobedi [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|