jabukica
|
Ćao devojke. Jako mi je žao jer znam kroz šta sve prolazite. Naime ja bih sada bila deseta nedelja trudnoće, u petak prošle nedelje otišla sam na redovan pregled kod ginekologa, starost trudnoće trebala je biti devet nedelja i šest dana, tada je doktorka videla da plod nema otkucaje srca, i izmerila veličinu 23 mm. Tako su mi rekli, i ostavili me da dođem u utorak na kontrolu. Sva uplašena izašla sam iz ordinacije, još nisam bila svesna šta se dešava, ipak sam imala nade, i nadala se da će se na sledećem pregledu otkucaji ipak pojaviti jer beba je dosta porasla od prvog pregleda u šestoj nedelji kad je još bila 6mm. U utorak odem ponovo na pregled, na kontrolu, zakažem ovaj put kod druge doktorice, isti slučaj, nema otkucaja, izmeri 22mm, beba se čak okrenula u drugi položaj, ali nemoguće da ništa nije narasla, čak da se smanjila Dijagnoza missed abortion, rekli su mi da je beba stala sa rastom pre oko nedelju dana i da ću morati ići na kiretažu . Doktori ne znaju tačno šta je uzrok, moguće da je upitanju genetski poremećaj, da beba nije bila zdrava i da se zato to desilo, neki kažu da je to prirodna selekcija, ili je neki virus prošao kroz organizam i delovao na bebu da joj se ne razvije neki organ kako treba srce ili mozak Juče sam išla na kiretažu. Nadam se da ću se brzo oporaviti, pa otići da odradim sve infekcije, i posle par meseci opet ćemo raditi na bebici.