|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Spontani pobačaj
19.2.2011 21:03:21   
Vesna 1975
Hvala vam drage moje uz vas je sve mnogo lakše.
Evo da vam detaljnije napišem kako je to kod mene bilo. Prva trudnoća sa 20 godina, sve uredno, školski, onda smo napravili ogromnu pauzu s obzirom da mi je prva trudnoća bila 1996godine, elem pokušali smo 2007 drugo i to je bio missed u junu 2007 tada mi je doktorka rekla da se dešava i da ja već imam jedno dete zdravo i pravo, te da mi nisu potrebne nikakve analize, ali ajde uradićemo briseve, tada sam imala mikoplazmu, bakterija, izlečismo  to, pokušali ponovo 2008 i opet missed u julu 2008 tada sam ja tražila od doktorke sve analize jer me sad zanimalo zašto opet!!!! Tada nema šta nisam radila, briseve, antispermatozoidna antitela, torch, analize na trombofiliju, genetske analize i sve je bilo u najboljem redu, ni bakterija, ni virusa, ni trombofilije, genetski utvrđeno bila zdrava devojčica, pojela sam se živa, zašto, zašto, zašto, opet odgovor od doktorke, dešava se, ona je to najčešće nekako povezivala sa virusima, ali i to sam radila i bilo je ok, tako da nikad nisam dobila konkretan odgovor zašto, a naplaćah se za sve te analize silne pare, ali mi ne bi bilo žao da sam otkrila uzrok, ali nisamuser posted image
Posle tog drugog pokušaja usledio je i treći decembra 2008 godine i konačno sve u redu srce kucka i dobih moju drugu srećicu, zdrav i prav dečak!!!
Taman reko lepa razlika biće tačno dve godine u decembru 2010 opet ja trudna ali eto opet missed, doktorka mi je rekla nemojte da radite analize nema potrebe sve smo to već jednom odradili, nego da ne tugujem mnogo već da dođem kod nje ponovo na kontrolu posle prvog ciklusa i da posle toga kad mi ona da zeleno svetlo pokušam ponovo........
i tako ja sad čekam taj trenutak......

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 351
19.2.2011 21:10:04   
Anoniman
Vesna, ja stvarno ne znam sta drudo da ti kazem, sem-glavu gore i napred....Ocigledno je da je sa tobom i muzem sve ok...Tako je valjda priroda udesila da se desi...ne znamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vesna 1975)
  Direktna veza do poruke: 352
19.2.2011 21:16:53   
Anoniman
vesna, onda poslusaj dr, a ja se nadam da ce sledeci pokusaj biti uspesan i da ce ti uskoro doci i treca bebica. Ako hoces, pridruzi nam se u cekanju crtica.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 353
20.2.2011 22:02:47   
Vesna 1975
Verolino, Ksena, hvala još jdnom, hoću Ksena pridružiću vam se sad sam opet čekalica.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 354
2.3.2011 12:43:34   
tinna79
Moja prva poruka i bas na ovom mestu...
Dve i po godine intenzivnih pokusaja, ne redovnih menstruacija, tableta i svega sto uz to ide, dan posle rodjendana na testu mi se pokazale dve crtice. Predivan rodjendanski poklon. Niko srecniji. Toliko zeljena treca trudnoca konacno je tu. Ali...
Vec na prvom pregledu par dana kasnije lekar kaze da se velicina ploda ne poklapa sa izostankom menstruacije. I prvo iscekivanje na rezultate beta HCG uz "utesne" reci ginekologa koji mi kaze da molim boga da drugi rezultat bude mnogo veci od prvog. Nedelju dana pakla dok nisu stigli rezultati. I stvarno, bilo je ok. UZ posle nedelju dana potvrdio je da je sa plodom sve ok, da malo srculence kuca. I dalje se velicina ne slaze, ali je po proceni starosti ploda, sve na svom mestu. Pa opet analize krvi i opet ne valja. Secer malo povisen. Opet iscekivanja, maltretiranje, opterecenja glukozom... Ne valjaju rezultati. Upucuju me u bolnicu da mi ispitaju secer i uvedu eventualnu terapiju. Na rutinskom UZ pregledu lekar konstatuje da plod nema srcanu radnju. Sok! Prekid filma. Nemam pojma sta je pricao a pricao je dosta. Rekao je da je verovatno zbog povisenog secera. Kiretaza zakazana za sutra. Malo srce je prestalo da kuca pre 10-15 dana. Kiretaza prosla ok, mada sam imala osecaj da nisam bas potpuno bila uspavana. Osecala sam nekakav bol. Sad samo boli srce. A obecala sam da necu da placem vise. Proslo je vec nedelju dana. Ne smem nigde da izadjem jer se bojim da cu poceti da placem cim vidim trudnicu i bebicu. Cekamo HP nalaze. Da vidim zasto se to desilo. U medjuvremenu stigli i rezultati secera. Sve ok. Sad vise nisam pametna. Jedva cekam zeleno svetlo od doktora da prionem na posao. Da budem cekalica.

Direktna veza do poruke: 355
2.3.2011 13:09:09   
majared
IZVORNA PORUKA: tinna79

Dve i po godine intenzivnih pokusaja, ne redovnih menstruacija, tableta i svega sto uz to ide, dan posle rodjendana na testu mi se pokazale dve crtice. Predivan rodjendanski poklon. Niko srecniji. Toliko zeljena treca trudnoca konacno je tu. Ali...
Vec na prvom pregledu par dana kasnije lekar kaze da se velicina ploda ne poklapa sa izostankom menstruacije. I prvo iscekivanje na rezultate beta HCG uz "utesne" reci ginekologa koji mi kaze da molim boga da drugi rezultat bude mnogo veci od prvog. Nedelju dana pakla dok nisu stigli rezultati. I stvarno, bilo je ok. UZ posle nedelju dana potvrdio je da je sa plodom sve ok, da malo srculence kuca. I dalje se velicina ne slaze, ali je po proceni starosti ploda, sve na svom mestu. Pa opet analize krvi i opet ne valja. Secer malo povisen. Opet iscekivanja, maltretiranje, opterecenja glukozom... Ne valjaju rezultati. Upucuju me u bolnicu da mi ispitaju secer i uvedu eventualnu terapiju. Na rutinskom UZ pregledu lekar konstatuje da plod nema srcanu radnju. Sok! Prekid filma. Nemam pojma sta je pricao a pricao je dosta. Rekao je da je verovatno zbog povisenog secera. Kiretaza zakazana za sutra. Malo srce je prestalo da kuca pre 10-15 dana. Kiretaza prosla ok, mada sam imala osecaj da nisam bas potpuno bila uspavana. Osecala sam nekakav bol. Sad samo boli srce. A obecala sam da necu da placem vise. Proslo je vec nedelju dana. Ne smem nigde da izadjem jer se bojim da cu poceti da placem cim vidim trudnicu i bebicu. Cekamo HP nalaze. Da vidim zasto se to desilo. U medjuvremenu stigli i rezultati secera. Sve ok. Sad vise nisam pametna. Jedva cekam zeleno svetlo od doktora da prionem na posao. Da budem cekalica.

Tinna draga, i ja sam prošlog leta dan posle rođendana saznala da sam trudna. Da je sve bilo u redu 10. marta prigrlila bih moju bebu. Nije nam se dalo a mi se i dalje trudimo. Ja sam naoko sve dobro podnela, fizički bar. Samo me ponekad duša i srce zabole.

< Poruku je uredio majared -- 2.3.2011 13:11:38 >

(odgovor članu tinna79)
Direktna veza do poruke: 356
2.3.2011 14:13:03   
tinna79
I ja sam na oko dobro, a tako sam i kad drugi pitaju, mada samo ja znam kako mi je. Samo mi treba da pocnu da kukumavce i da vicu kako ce da bude dobro i kako im je zao sto se to desilo. Necu da odustanem iako mi svi to kazu. Da ne radjam zbog dva CR-a. Iskreno se nadam da necu biti cekalica dugo i da ce neke od sledecih poruka biti na temi o prvom tromesecju.

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 357
3.3.2011 0:00:23   
kospica
Cao Tina, Na zalost,pre 4 meseca sam prosla isto sto i ti...zeljena trudnoca,na prvom uz u 6 nedelji je bilo sve ok medjutim u 8 nedelji je jednostavno prestalo da kuca bebicino srce. Ne moram da ti pricam kroz koji sam pakao prosla,na zalost i sama si ga spoznala,ali evo posle 4 meseca mogu reci da sam ok i da se polako spremam za nov pokusaj. Najvise ti pisem zbog toga sto si pomenula secer. Naime,ja sam nakon misseda dok je plod jos bio u meni radila ogtt test i ispostavilo se da imam neku vrstu hipoglikemije,tj da mi je nakon opterecenja secerom glukoza padala. U prvom merenju,rezultati su bili ok. Nakon svega sam razgovarala sa nekoliko lekara i endokrinologa i misljenja su bila vrlo podeljena,ali dominiralo je da to nije moglo dovesti do pobacaja. Ja sam iskreno posle svega toga malo zbunjena.Ovih dana se spremam ponoviti sve rezultate pa da vidim sta mi je ciniti. Sve ovo ti pisem jer su meni pominjali siofor kao terapiju i pripremu za narednu trudnocu,ali i tu je bilo drugacijih misljenja. Iskreno potpuno su me pobrkali. Inace imam isto godina koliko i ti i to mi je bila prva trudnoca. Ako ti nije problem,mozes li mi ukratko reci sta su tebi lekari rekli i da li su ti nesto savetovali oko naredne trudnoce? Jesam li dobro razumela da ti je to treca trudnoca? Sta je bilo sa prethodne dve? Izvini na smetnji i unapred hvala na odgovoru.

(odgovor članu tinna79)
Direktna veza do poruke: 358
3.3.2011 13:59:51   
tinna79
Kospice, ja jos cekam HP nalaz, proslo je samo nedelju dana od kiretaze, pa onda idem da se konsultujem sa svojim ginekologom sta i kako dalje. U stvari, KAD mogu dalje. Sto se mog secera tice, samo jedan rezultat je bio preko granice (celih 6.6) i onda su me slali na OGTT prvo sa 50, a posle sa 100g glukoze. Nakon tih rezultata upucena sam u bolnicu da bi mi radili dnevno/nocni profil i jos neke analize. Tu je slucajno utvrdjeno da plod vise nije vitalan, ali je lekar rekao da ipak radimo i te analize sa secer dok sam vec cekala kiretazu. Kad su analize stigle, nosene su kod endokrinologa i interniste i oni su rekli da je secer u redu. Neke od tih analiza su pokazivale neke prosecne vrednosti secera u protekle dve do tri nedelje (koliko sam razumela) i sve je u granicama. Moj secer je uvek bio ispod 4. Ja nekako secer iskljucujem kao mogucnost pobacaja.
A sto se prve dve trudnoce tice, osim sto sam morala na redovne kontrole i sto mi stomak rastao, nisam ih ni osetila. Sve je teklo skolski osim porodjaja, ali... Preziveh i dva carska reza user posted image

(odgovor članu kospica)
Direktna veza do poruke: 359
3.3.2011 18:16:52   
kospica
Hvala na odgovoru...i ja sam odmah secer iskljucila u svojoj glavi,jednostavno sam privatila da nesto nije bilo ok i da su organizam i priroda radili svoje...na zalost. Ni svesna nisam bila koliko se trudnoca zavrsi pobacajem dok se meni to nije desilo i veruj mi da su mi sve te zene rekle uvek isto,a to je da dignem glavu i nastavim dalje da ce sledeca biti kako treba i da se ne upustam ni u kakve velike lekarske analize....mozda je to malo neodgovorno i nezrelo,ali ja cu tako i uraditi user posted image Ne bih da te razocaram,ali Hp ti nista nece pokazati,tj nece ti dati nikakav odgovor na sva pitanja koja sad sigurno imas u glavi...to jednostavno moras sama sa sobom da prodjes. Srecom imas kuci dvoje dece i oni ce ti pomoci da to brze i lakse prevazidjes. Treba malo vremena i dosta suza,ali veruj da prodje. I sama sam mislila da se nikad vise necu nasmejati,ali evo smejem se od uva do uva svakog dana i radujem se sledecoj trudnoci koja ce isto biti tako lepa i skolska kao tvoje prethodne dve. Tebi zelim puno srece i da me sledisuser posted image

(odgovor članu tinna79)
Direktna veza do poruke: 360
4.3.2011 11:06:28   
tinna79
Upravo sam se vratila sa kontrole i prvo sto mi je lekar rekao bilo je "sa takvim secerom i bolje sto se ovako zavrsilo". Bas utesno. A onda sam mu dala rezultate secera. Nastupila je tisina. user posted image Izgleda da i on misli da secer nije uzrok, ali mi nista nije rekao. Naravno, i on ceka HP nalaz, pa onda sledi kolposkopija pa kontrolni UZ. Sve sto mi je rekao je da najmanje tri meseca ni ne pomisljam da zatrudnim, a mozda cak i sest meseci, zbog dva CR iz prethodnih trudnoca. Taman da doteram liniju do leta pa da se opustimo negde na moru i kuci vratimo sa paketicem user posted image

(odgovor članu kospica)
Direktna veza do poruke: 361
4.3.2011 16:59:55   
kospica
Prvo se ti oporavi i psihicki i fizicki i sama ces prepoznati kad je pravi momenat za bebicu. Meni su rekli 3 meseca da napravim pauzu,ali i ja sam odlucila da scekam bar do juna pa u akciju user posted image Rekla sam ti,mene su razni lekari bas zbunili,svako svoje misljenje...ako si malo citala po forumima,videla si da je gomila devojaka imalo spontani maltene bez nekog razloga i da za njih nije bilo objasnjenja. Kontrolisi taj secer najvise zbog sebe i videces kako ce se to odvijati. Do tada uzivaj u klincima i trudi se da se sto vise opustis. Jeste tesko i veliki je poraz i gubitak,ali veruj sve to nekako prodje ili kako je jedna moja drugarica u istoj situaciji rekla,jednostavno naviknes da zivis sa tim...

(odgovor članu tinna79)
Direktna veza do poruke: 362
8.3.2011 20:10:32   
birimbao
Cast je biti u drustvu cestitih Valjevaca, koji svoj posao obavljaju na moralno visokom, ljudskom nivou!!! Ali ne i u drustvu takozvanog 'doktora' (malim, namam manje slovo,da imam stavio bih ga da ga ne vidite) jokica...koji je po svojoj moralnosti i doktorskoj etici na mestu za koje se ne moze reci ni da je poslednje!!!! Za takve 'doktore' poslednje mesto je uspeh!
Pitate se, zbog cega ovolika moja kivnost i ogorcenost? Sa pravom, razume se! Zato i sa punim pravom, revoltiran 'etickim postupcima' tog doktorcica odgovaram na ove obmane pod kojima se krije i iskoriscava poverenje svih onih mladih roditelja koji zele sve najbolje za svoje dete, pritom naplacujuci svoju titulu 'licnosti godine' po bezobraznim cenama, znajuci u kakvim vremenima zivimo! Ocigledno da takvi 'ljudi' zive u nekom drugom vremenu, koje je stvoreno verovatno samo za njih!!!
Taj isti, vise ne zelim ni da ga imenujem, nije pristupio i postupio prema mojoj sestri, koja je u 16. nedelji trudnoce izgubila plodovu vodu, na nacin na koji bi lekar morao po svim etickim normama da prihvati pacijenta. Ta njegova povrsnost i ne zainteresovanost, moju sestru, mog zeta, moju porodicu, ovaj grad , ovu zemlju...kostaju zivota jednog decaka ili devojcice koja je trebalo da se zove Tajna!!!
Tajna ce, zauvek ostati istina, koju jedino Gospod zna i koji ce nam svima po delima nasim suditi!
Ovo pisem ne da sudim, to nije u nasim rukama, vec da na ovom primeru i ovoj ogorcenosti prema takvim ljudima koje mi proglasavamo nekakvim licnostima Valjeva, iz ko zna kakvih korumpiranih razloga, iskreno, posavetujem sve vas koji zelite da o vasem detetu brinu i vode racuna kao o jos jednom daru Gospodnjem, jednom i jedinom biseru na ovoj Zemlji, ne dozvolite i ne poverujete 'LICNOSTI VALJEVA', koji svoj posao ne eticki i neodgovorno, necu reci radi, vec ODRADJUJE!!!!
Na svima Vama je da odlucite i procenite...nas slucaj i nase iskustvo, za nas su jedan jako tuzan i bolan kraj...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 363
9.3.2011 21:13:39   
kospica
Birimbao,zao mi je sto ste prosli kroz sve to i sto tvoja sestra jos uvek sigurna sam prolazi kroz teske trenutke. Na zalost,ne postoje reci kojima je bilo ko moze utesiti,znam po sebi samoj. Ono sto joj mogu preporuciti i savetovati je da se prikljuci na ovaj forum jer ovde smo sve sa istom mukom i bolom i sigurno cemo je razumeti. Ovde je,na zalost puno zena sa slicnom sudbinom,evo i ja medju njima i upravo zahvaljujuci svojim sapatnicama brze sam se izvukla i krenula dalje.
Sto se lekara tice,suvisno je bilo sta reci. Ako ti je za utehu ni u Beogradu nije nista bolja situacija. Ja sam bila pacijent jednog od, kako kazu,najboljih u Bogradu pa nista nije vredelo. Ne krivim ga za sve sto mi se desilo,zaista nije njegova krivica,ali sam mu jako zamerila sto sam tog dana bila za njega samo broj...u trnutku kad mi se svet rusio,jedino sto je imao da kaze je "Ko je sledeci?" Ja sam promenila lekara,ali na zalost njima ni izgubljeno poverenje pacijenta nista ne znaci...

(odgovor članu birimbao)
Direktna veza do poruke: 364
9.3.2011 21:53:31   
dunja RR
Joj devojke budite hrabre i držite se; od mene samo jedan iskreni, skroman user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 9.3.2011 21:54:14 >

(odgovor članu kospica)
Direktna veza do poruke: 365
17.3.2011 12:02:55   
nanatz
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image 10 tjedana-kontrola 14.03.2011,pregled-SOK-BEBINO SRCE STALO,kiretaza radena sledeci dan,pod totalnom anesteziom,tuga-sok-bol,sad cekam kontrolu pa kad ponovo pokusati,naime zd=o;exs uterus 2000,sp 2002,sp2009(6mjeseci)mised ab2011.................................................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BOG NIJE OBECAO DA CE ZIVOT BITI LAK,ALI JE OBECAO DA CE UVEK BITI UZ NAS,SVAKI KORAK......

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 366
17.3.2011 12:04:16   
Anoniman
user posted image ne daj se, nana! kad se osetis spremnom, bacite se ponovo na pokusaje!

(odgovor članu nanatz)
  Direktna veza do poruke: 367
17.3.2011 12:09:11   
nanatz
veruj mi,da razmisljam +,jer samo to mogu i hocu,hvala draga od sveguser posted image user posted image

BOG NIJE OBECAO DA CE ZIVOT BITI LAK,ALI JE OBECAO DA CE UVEK BITI UZ NAS,SVAKI KORAK......

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 368
21.3.2011 0:06:38   
Pufnica VS
IZVORNA PORUKA: tinna79

Kada sam procitala ovu poruku, nisam mogla da verujem da sve prolazimo kroz slicne situacije. Prva trudnoca 2004. godine izgubljena u 5. nedelji. Kazu: -mlada si, bice. Radjena ispitivanja ali se 7. godina nista nije desavalo. I onda konacno, krajem januara 2011.-e dve crtice! Nasoj sreci nije bilo kraja. Međutim,
Na prvom pregledu dr. kaze da se velicina ploda ne poklapa sa izostankom menstruacije. S obzirom da mi ciklusi nisu redovni, pretpostavlja da je malo kasnije doslo do zaceca. Nakon dve nedelje UZ je potvrdio je da je sa bebom sve ok, srculence kuca!user posted image Analiza krvi pokazuje da je secer na granici (6,1) a da je gvozdje katastrofa (2). Dobijam terapiju samo za gvozdje. Nakon 10 dana, dobijam temperaturu (38sa4) sa svim simptomima gripa.  Cajevi, vitamini, tusiranje, svi bapski lekovi...(Tempreratura mi je trajala samo jedan dan.)I taman kada sam se oporavila, na vesu primecujem braonkasti iscedak. Odlazim na pregled,... Na UZ dr. konstatuje da plod nema srcanu radnju i da je razvoj stao dve nedelje ranije (odnosno pre gripa i temperature.) user posted image Istog dana, 15. marta, uradjena kiretaza. Sledeceg petka idem na kontrolu. Ne znam kako dalje...

(odgovor članu tinna79)
Direktna veza do poruke: 369
21.3.2011 0:08:44   
Verus
Pufnice jako mi je zao....vreme ce malo da pomogne, ali naravno da neces nikad zaboraviti.  Smognuces snage da ides dalje zbog svog muza, i zbog bebice koju cete jednog dana imati zajedno.

(odgovor članu Pufnica VS)
Direktna veza do poruke: 370
21.3.2011 0:23:15   
Pufnica VS
Hvala na podrsci. Muz i jeste taj koji me sada drzi da ne potonem. On je uveren da cemo u sledecem pokusaju uspeti. A mene muce razna pitanja. Cas molim Boga da na kontroli dr. kaze da je sve ok i da mozemo uskoro, tj za par meseci, da krenemo u akciju. A cas me ophrva strah da se sve opet ne ponovi. Najteze mi pada sto smo, kada sam saznala za trudnocu, obavestili prijatelje i familiju, pa imam utisak da sam svima slomila srce. Oni mene tese, pa placem i zbog sebe i zbog njih. 

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 371
21.3.2011 0:24:51   
choopa choops
Zao mi je pufnice user posted image Ne odustaj, procice bol s vremenom, a onda ce opet doci sreca user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 372
21.3.2011 0:31:24   
Pufnica VS
Hvala vam jos jednom. Postojanje ovog foruma mi puno pomaze. Ne gubim nadu, ako nista drugo, jako dobro sam naucila da budem cekalica.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 373
21.3.2011 7:53:31   
Anoniman
Pufnice, ne misli na druge, misli samo na sebe i svog muza. Nikom u ovom momentu ne moze biti teze nego vama. A ja se nadam da ces ostati user posted image  i roditi lepu i zdravu bebu, cim vam dr da zeleno svetlo. user posted image

(odgovor članu Pufnica VS)
  Direktna veza do poruke: 374
21.3.2011 16:09:29   
antonija
dragi moji,jako mi drago sta postoi ovaj forum,ja sam jedna od mnogih sta je imala spontani pobacaj,imala sam ga u 6 nedelja,pricina nisu nasli kao plod nije bio dobar sam od sebe tako su mi rekli,bilo je 5 februar najruzni i najtuzni dan u moj zivot kako se osecam tuzno,razocarana sam i mislim da me niko nerazume kako mi je,samo placem i to samo kad sam sama jer nemogu da slusam ostali oko mene kako to nije nista ni sam samo ja i tako dalje,imam 27 god i ovo mi bila prva trudnoca ppresrecna sam bila kad sam saznala da sam trudna,ali nazalost desilo ono sta nije trebalo,kiretaza nije mi pravena jer je bila mala trudnoca dobila sam jedna menstruacija i sad idemo dalje nadam se uskoro opet cu da budem trudna....

Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Najčešće komplikacije tokom porođaja u Srbiji
Porođaj je jedan od najsrećniji trenutaka u životu većine žena, ali i period u kom su mama i beba najosetljivije.
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here