Vesna 1975
|
Hvala vam drage moje uz vas je sve mnogo lakše. Evo da vam detaljnije napišem kako je to kod mene bilo. Prva trudnoća sa 20 godina, sve uredno, školski, onda smo napravili ogromnu pauzu s obzirom da mi je prva trudnoća bila 1996godine, elem pokušali smo 2007 drugo i to je bio missed u junu 2007 tada mi je doktorka rekla da se dešava i da ja već imam jedno dete zdravo i pravo, te da mi nisu potrebne nikakve analize, ali ajde uradićemo briseve, tada sam imala mikoplazmu, bakterija, izlečismo to, pokušali ponovo 2008 i opet missed u julu 2008 tada sam ja tražila od doktorke sve analize jer me sad zanimalo zašto opet!!!! Tada nema šta nisam radila, briseve, antispermatozoidna antitela, torch, analize na trombofiliju, genetske analize i sve je bilo u najboljem redu, ni bakterija, ni virusa, ni trombofilije, genetski utvrđeno bila zdrava devojčica, pojela sam se živa, zašto, zašto, zašto, opet odgovor od doktorke, dešava se, ona je to najčešće nekako povezivala sa virusima, ali i to sam radila i bilo je ok, tako da nikad nisam dobila konkretan odgovor zašto, a naplaćah se za sve te analize silne pare, ali mi ne bi bilo žao da sam otkrila uzrok, ali nisam Posle tog drugog pokušaja usledio je i treći decembra 2008 godine i konačno sve u redu srce kucka i dobih moju drugu srećicu, zdrav i prav dečak!!! Taman reko lepa razlika biće tačno dve godine u decembru 2010 opet ja trudna ali eto opet missed, doktorka mi je rekla nemojte da radite analize nema potrebe sve smo to već jednom odradili, nego da ne tugujem mnogo već da dođem kod nje ponovo na kontrolu posle prvog ciklusa i da posle toga kad mi ona da zeleno svetlo pokušam ponovo........ i tako ja sad čekam taj trenutak......
|