Stalker -> RE: Parket ili laminat? (12.9.2017 9:11:53)
|
Vidim, ovde je najveci problem sto mora malo da se pocisti stan s vremena na vreme, a najbolji je pod onaj na kome se ne vidi kada je prljav. Ipak, taj parket ima tu mogucnost da izduva svu prasinu kroz prozore napolje dok laminat magnetnim svojstvima privlaci svaku mrvicu na sebe... Ima podjednaka kolicina prasine i na parketu samo je pitanje kome je bitno da u stanu bude cisto, a kome da izlgeda kao da je cisto. Meni jednom puko laminat i sav sam se isekao na to staklo sto kazete da ga ima unutra - za infromaciju, oko 80 posto materijala koriscenog za laminat je drvo Ja dajem prednost laminatu za stambeni prostor, parket odnosno drvo za hotele, VIP prijemne sale u institucijama i slicno... da ne nabrajam tehnicke prednosti kvalitetnog laminata, to moze lako da se nadje na netu pa koga ne mrzi neka cita, laku i jeftinu zamenu koja moze da osvezi izgled stana sa novim bojama i dezenima u kratkom vremenskom roku i tako dalje... za vidljivost prasine treba odabrati pravu boju i u kombinaciji sa redovno ciscenje i odrzavanje nece biti problema. Niko ovde ne spominje ekologiju i zastitu zivotne sredine i kako koriscenje laminata pozitvino utice na taj aspekt.
|
|
|
|