Sanchy -> RE: Parket ili laminat? (30.3.2014 0:13:10)
|
Vidim da se dosta vas zali na laminat a ja nijedan od tih problema nemam,,prvo bitno je da je antistatik,drugo da je u pitanju rezbaren laminat ,nisam strucnjak za laminat pa ne znam kako bih drugacije to objasnila,mozda reljefast ne gladak,trece bitna je klasa laminata i cetvrto bitna je boja ,,Ja imam u kuci dve vrste laminata prve klase antistatik,reljefast,u jednom delu kuce je ja mislim,zaboravila sam vec,americki orah a u drugom delu je belo sivkasti laminat ,ne secam se tacno koja vrsta.Niti se vidi prasina ili bilo kakva prljavstina,sto se toga tice,mogu danima da ga ne brisem,niti se podigao zbog vode ,imali smo manju poplavu nista mu se nije desilo,niti se cak ogrebotine vide a bebac voli da baca igracke ,uhuu..ja sam vukla trosed da bih ispod ocistila i jesam ga izgrebala ali to jedino da se sagnes i bas da se dobro zagledas video bi..eto to je moje iskustvo..Odrasla sam u kuci sa parketom i nemam nista protiv te varijante,jedino to hoblovanje ,ujakov parket je napao zizak recimo pa je morao sve da izvadi i pobaca,pa eto ima i tih situacija,,i sto mora dosta da se pazi jer se stvarno vidi svaki udarac ugrebotina itd,,pa ko je alergican na to za njega nije parket..
|
|
|
|