RE: Parket ili laminat? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Saveti (za) domaćice

Poruka

Anck Su Nmaun -> RE: Parket ili laminat? (28.4.2018 13:28:05)

Super izgleda jos vi imate.podno grejanje pa odlicno.

MimaKos -> RE: Parket ili laminat? (28.4.2018 13:47:30)

IZVORNA PORUKA: MasnaMasnica

Ja moje plocice ne bih vise ni za sta menjala.
[img]https://s17.postimg.cc/hx3lfqipr/Screenshot_20180428-132208.png[/img]

Ovo su plocicice ? A gde, u sobama i dnevnoj? Prvi put vidim, lwpw su bas, a i guzaaa :)

Anck Su Nmaun -> RE: Parket ili laminat? (28.4.2018 16:00:07)

Da ima divnih plocica kao kopija drveta to super izgleda.

MimaKos -> RE: Parket ili laminat? (28.4.2018 16:21:30)

Nisam ovo videla nigde, nisam ni znala da postoji, a izgleda kao da je drvo!

MasnaMasnica -> RE: Parket ili laminat? (28.4.2018 21:53:57)

Da da plocice ima raznih ,nama su u celoj kuci,podno grejanje na pelet... A guza je tu bila mala.🤗

Ocajna domacica -> RE: Parket ili laminat? (8.8.2019 6:54:38)

Ljudi,pomagajte,ocajna sam!Ima li Neko iskustva sa laminatom sa visokim sjajem,onim skupim sto je sedam puta lakiran da bi se dobio takav sjaj,garancija 30 godina,najbolja klasa,(kvalitet),Kosta oko 2000din/m2 I jako lici na brodski pod ,sto mi se mnogo svidja.Slucajno Sam u prilici da ga dobijem Al ne znam dal je pametno da ga stavim,posto ne znam nikog ko ga vec ima pa da cujem iz iskustva kakav je za odrzavanje?Ili je pametnije brodski pod staviti?Ako toliko sjaji,hoce li morati da se triput dnevno cisti?Molim za brzi odgovor someone,somewhere...help!

Duškić -> RE: Parket ili laminat? (8.8.2019 6:56:42)

IZVORNA PORUKA: MasnaMasnica

Da da plocice ima raznih ,nama su u celoj kuci,podno grejanje na pelet... A guza je tu bila mala.🤗

Guza mala je preslatka , i plocice.

Duškić -> RE: Parket ili laminat? (8.8.2019 6:59:24)

IZVORNA PORUKA: Ocajna domacica

Ljudi,pomagajte,ocajna sam!Ima li Neko iskustva sa laminatom sa visokim sjajem,onim skupim sto je sedam puta lakiran da bi se dobio takav sjaj,garancija 30 godina,najbolja klasa,(kvalitet),Kosta oko 2000din/m2 I jako lici na brodski pod ,sto mi se mnogo svidja.Slucajno Sam u prilici da ga dobijem Al ne znam dal je pametno da ga stavim,posto ne znam nikog ko ga vec ima pa da cujem iz iskustva kakav je za odrzavanje?Ili je pametnije brodski pod staviti?Ako toliko sjaji,hoce li morati da se triput dnevno cisti?Molim za brzi odgovor someone,somewhere...help!

Ja da sam na tvom mestu bez razmisljanja bih uzela. Imas sad sredstva za ciscenje svakakva, pa nece biti sigurno preterane potrebe da stalno brises.
A garancija mi deluje bas ok.

MimaKos -> RE: Parket ili laminat? (8.8.2019 9:18:49)

Ne, kao i tri puta lakiran parket koji se slija kao ogledalo, bas mu ne treba neko specijalno odrzavanje, bukvalno brisnes i sija

gagana83 -> RE: Parket ili laminat? (9.8.2019 11:58:58)

Mi smo pre neki dan izbijali prozor u Uninoj sobi jer joj je suvise mracna, samo prozor vrata su bila. Zastitili namestaj i parket najlonom, medjutim covek uopste nije gledao kad je izbijao, kako je ono padalo, tako se najlon pomerao i sad je parket toliko izgreban da sam skroz flipnula! 

Ana RR -> RE: Parket ili laminat? (9.8.2019 12:44:11)

IZVORNA PORUKA: MimaKos

Ne, kao i tri puta lakiran parket koji se slija kao ogledalo, bas mu ne treba neko specijalno odrzavanje, bukvalno brisnes i sija

Ja bih flipnula sa takvim parketom, kao i sa kuhinjama sa visokim sjajem. Volim mat parket, mnogo je prirodniji izgled.

MimaKos -> RE: Parket ili laminat? (9.8.2019 13:19:14)

Ne volim to ni ja, niti imam u stanu, ali je mojoj kumi sve u medijapanu i visokom sjaju, parket lakiran sto puta hahahha, zato znam. 

Olga75 -> RE: Parket ili laminat? (9.8.2019 16:24:54)

I dalje mislim da je stari dobri hrastov parket neprevaziđen. Možeš ga hoblovati, lakirati, po njemu vući orahov ormar i da pretekne.

MimaKos -> RE: Parket ili laminat? (9.8.2019 19:36:42)

Moj je zreo za hoblovanje i lakiranje , mada evo 10 godina star stan, mozda malo vise, a vecih problema nije bilo, jedino sto smo ga bas izgrebali na nekim mestima

Ocajna domacica -> RE: Parket ili laminat? (9.8.2019 22:10:11)

Hvala na odgovoru.Eto,kupili smo danas Taj,sutra ga postavljamo,jedva cekam!!!

vocicana -> RE: Parket ili laminat? (10.8.2019 7:22:10)

Ocajna domacice, ja sam uvek za prirodn varijantu, parket je zakon, ali, nas paarket u stanu je katastrofa, ljudi su ga kupil u izgradnji, pa stavili svoj, gradja nje bvila suva, svuda se razdvojio, da popizdis lepo. U toj slici i situaciji, vise sam za laminat, lakse, lepse, prakticnije i odlicno za odrzavanje.

MimaKos -> RE: Parket ili laminat? (10.8.2019 14:01:28)

I meni se to u prethodnom stanu desilo, ali koze da se sanira, jeste malo cimaza kad pocnu da se pomeraju one dascice parketa... 

Tiziana -> RE: Parket ili laminat? (10.8.2019 14:27:22)

Ja mrzim zvuk laminata kad se hodapo njemu. kao da hodas po nekoj plastici.

Parket je parket. 

flamingos -> RE: Parket ili laminat? (11.8.2019 7:16:16)

IZVORNA PORUKA: Tiziana

Ja mrzim zvuk laminata kad se hodapo njemu. kao da hodas po nekoj plastici.

Parket je parket. 
U pravu si-parket je zakon

vocicana -> RE: Parket ili laminat? (11.8.2019 15:00:33)

Tiziana jeste, ali sta da radis kada krenu sipci, da muziciraju po drvetu kao sto se nama desava, a sank koji pregradjuje kuhinju od trpezarije je od drveta, samo cekam da krenu tamo.

Duškić -> RE: Parket ili laminat? (12.8.2019 11:52:21)

Voci, gric...samo cujes struganje j grickanje.

MimaKos -> RE: Parket ili laminat? (12.8.2019 12:18:34)

Jojjj strasno, kakva je to gamad, nama je u namestaju drvenom bilo

flamingos -> RE: Parket ili laminat? (12.8.2019 14:30:11)

Bogu hvala mi nemamo tih problema

MimaKos -> RE: Parket ili laminat? (12.8.2019 14:44:06)

Mi smo u kuci kod babe i dede imali, to je jezivo. Bilo je u namestaju svom , ne secam se za podove.. 

Ivanka 75 -> RE: Parket ili laminat? (12.8.2019 18:44:36)

Kod nas je u desnom delu kuce parket, bog ga poziveo jos dugo dugo a levo, u spavacim sobama je laminat, dabogda sam odlucio da se digne i ode, toliko ga mrzim, ni za sta nije.
Ne do bog da kapne kap vode ili necega, fleke ostaju. A nije bio od jeftinijih parketa... 
A sto se prasina lepi za njega, pa se sve tutoljci prave, njega moram bar 1 nedeljno da prebrisem. 
Glasam za  parket! 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 5 [6] 7   Sledeća stranica >   >>