Torbica -> RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja (1.8.2013 22:38:47)
|
Yula, slazem se! Pisala sam na prethodnoj stranici. MiLJ, ja nisam nudila nijednom detetu alternativu, ni ja ne pijem nocu, nemam tu naviku. Oni svi spavaju celu noc, citala si, od 4-6 meseci je pravo vreme. Nisam ni ja za to - kad samo skonta.... Znam za nekoliko katastrofalnih primera. Par drugarica je postupilo po tome - ne nuditi nista i beba im je kao i moje - nakon par minuta kukanja, nastavljala da spava. Moji su vec trece noci - promeskoljili se, kmeknuli i spavali dalje. E sad, kad imaju neki problem, zubic ili sta god, tesila sam ih i tesicu, ali bez pijenja bilo cega. Iako je leto, uvek nam je podesena temperatura u kuci, nikad nisu zedni nocu jer im je toplo. O tome jako vodim racuna. I evo, kakve su zege bile - niko se nije budio. Ma sve je stvar navike, garant, posle troje koje sam po istom principu odvikla, verujem da je tako. Ti svakako odluci kako mislis da je najbolje za tvoje dete. Ovo je jedna od prvih odluka tog tipa, a kasnije ce biti tih postavljanja granica za druge stvari pa ce ti se ovo ciniti vise ok nego sto ti se cini sad. Tacno znam kako se osecas... Pozz
|
|
|
|