RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Dohranjivanje gustom hranom

Poruka

MamaNecaVo -> RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja (22.10.2017 23:02:51)

Super!!
Nikad necu zaboraviti kada je A prespavao prvi put celu noc.
Toliko sam bila odusevljena da sam to i u Radosnicu upisala.

Srecko47E -> RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja (7.12.2017 0:06:44)

Zavisi i od deteta
Moja mustra nekad izbaci nocni oodoj a nekad sisa sto i jedan put.

Duškić -> RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja (7.12.2017 11:39:09)

Uh kod nas je dugo bilo to nocno. Posle je dobio cuclu. I sad ce biti muka da je se otarasim.

Srecko47E -> RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja (7.12.2017 12:08:04)

Moja mustra cuclu nece nocu nikako.
Mada to sam ja kriva,cim zaplace gurni sisu.
Navodno sa 6mes trebaju jedan podoj manje nocu.
Ja se ne opterecujem sto je jedna mama napisala.
Sisa koliko zeli.kad sam vec sama kriva..

Dora89 -> RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja (4.3.2018 15:18:11)

Kaže moja pedijatar, tad kad se ukine noćni podoj samo dati vodu. Ako date čaj, budiće se zbog čaja.
Iz iskustva, smatram da je sve stvar navike. Ako smatrate u toku noći da beba nije gladna, ne dajte da sisa, stisnite živce, ako trwba uključite televizor ili telefon da skrenete misli sa plača i nosite bebu dok ne zaspi. Sigurna sam da se već četvrte noći neće buditi zbog hranjenja.

mama Jo -> RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja (4.3.2018 15:20:24)

Mi smo tk bezbolno prosli ali je bila vec velika - 16 meseci... ja sam nocno hranjenje na kraju izbacila, iskreno mislim da treba prvo ukinuti nocno

Sarav -> RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja (4.3.2018 18:01:04)

Nema šanse da je sad pred rođendan odviknem lagano. I tako preko dana traži da sisa samo ujutru i uveče, noć je već užas. Prosto ću sve odjednom da prekinem i to je to.

Dragce86 -> RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja (4.3.2018 23:01:15)

Meni je isto kcerkica muke zadavala nocu po vise puta i sisala je 3-4x nocu do nedavno, cak i kad je presla godinu dana, prosto je sacuvala bila tu losu naviku, ali sam pocela sa ukidanjem postepeno jednog po jednog od tih podoja i brzo je islo, davala sam malo vode umesto podoja ili cuclu i nekako je nastavljala da spava. Evo sada ima 13 i po meseci i ukinula sam joj sve nocne, budi se samo jedanput da pije vode oko 5 ili 6h pred zoru i to je to, hvala Bogu, nekako je to brzo uspeo, ne znam ni sama kako, al sto kaze Duskic sad cesce ima cuclu nocu dok spava, ali bar nas ne unistava i psihicki i fizicki tolikim budjenjem kao pre... :(

Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 27 28 [29]