Ed83 -> RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja (2.11.2016 7:42:49)
|
Maraj, ja sam sa starijim, koji se isto tako uvece budio samo da malo posisa i, naravno, dovoljno mene da probudi, odjednom prestala... nisam mogla vise... kad bi me tokom noci probudio, bila sam pravo agresivnq, mogla sam da vristim od muke... omda sam jedno vece (on je tad imao 15 meseci), sama sebi rekla da necu vise da mu dajem... on je spavao u krevecu do mog kreveta, sa otvorenom stranom, tako da je uvek mogao doci do mene. Te noci se budio i trazio, ja bih ga uzela i ljuljskala i pevala (obako sanjiva, ko zna kako je zvucalo), ali eto, pomoglo... sutra vece je sisao pred spavanje (tako se uspavljivao) i celu noc je prespavao, bez budjenja... ja sam se onda budila da vidim da li dise[sm=smiley36.gif].. Sve u svemu, on je ostao da spv tu pored mene i ostao je da sisa pred spavanje, ali se vise nije tokom noci budio da sisa... e onda je krenuo sa 2 godine ponovo da se budi, ne da sisa[sm=smiley36.gif], nego eto komce ga znati sto.. i jos uvek se budi, ali je to za neku drugu temu... I Izvinite na gramatickim greskama, pisem sa tel, a ekran mi mali, pa ne mogu stalno da skrolujem gore/dole da prepravljam[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|