Mariya -> RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja (16.8.2015 13:46:34)
|
Ishler, ja bih ti predložila da pomeriš to spavanje i da je uspavljuješ kasnije, mislim da bi tako kasnije i ustala. A sigurno je gladna posle toliko spavanja, ako želiš, daj joj flašicu, ali onda ćeš je navići na nju, pa ćeš posle ili čekati da ona sama izbaci taj obrok, ili ćeš je ti odvikavati (barem ja tako mislim)[sm=zmeden.gif] Ja sa Lu nisam imala ovakvih problema, ona je prestala da se budi noću sa 2,5 meseca i spavala je od 22-09. A H je naravno druga priča, budila se do 7-8 m. redovno, kasnije povremeno, nekad oko 4, nekad oko 6 a to su buđenja za sisanje. Koliko je buđenja bilo kad nije sisala nego ju je nešto mučilo to ne mogu ni da izbrojim[sm=smiley13.gif] Kad je napunila 10 m, počela je malo bolje spavati i tada sam videla da joj ne treba to noćno sisanje i tu sam presekla. Nije više mala beba, zna da prespava noć - nema više sisanja noću!!! Sisa pred spavanje i nema više pre pola7 - 7. Znači ako se probudi oko 2-3-4, podignem je, nosam, mazim, dam joj vode i vratim u krevetac i gotovo, nema sise. Nekad se odmah uspava, nekad plače, nekad bude budna sat - sat ipo vremena [sm=smiley29.gif] pa se prevrće po krevecu ali ne dam joj da sisa!
|
|
|
|