Yula -> RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja (30.7.2013 23:53:07)
|
Nemoj da je hranis nocu. Moja drugarica je upropastila dete, mali ima 2 godine, jos uvek sisa, budi se nekoliko puta nocu, ranije i na svakih sat, da bi sisao! 'Ajde sto je nenaspavan, ajde sto je ona oronula skroz, ali mali ima 21 kilo i debeo je i to puno! Inace, dete se fenomenalno zdravo hrani,; bez masnoca, minimalno slatkisi, obroci dosta manji nego kod mog deteta, aktivan je ( mada je kasnio sa motorikom ) dosta, ali su mu listovi deblji od mojih. Dusa me boli kada ga vidim. Mislila sam da ce smrsati kada propuze, pa kada prohoda, pa kada pocne da trci, ali on je sve deblji i deblji! I nemoj da te lazu da majcino mleko ne moze da ugoji dete, moze i te kako! Imam drugaricu, njena sestra je dojena do 2 god. i sada ima preko 100kg! Ne kazem da je debela od sisanja, taman posla, ali hocu da kazem da to nije nikakav garant da osoba nece biti debela! Zato, ne navikavaj dete na nocno hranjenje, kao ni na uspavljivanje na siki. Meni maksimalno idu po zivcima Ameri sa tim njihovim sektaskim forama oko dojenja i tutkanja sise detetu svako malo, dok maltene ne podje u skolu. Forsiraju tu pricu poslednjih 20 god. a za tih 20 god. im je se broj gojaznih enormno povecao, meni tu nesto ne stima. P.S. Nauci dete da pije vodu. Voda je voda, mleko je mleko. To su ti moji najdobronamerniji saveti, a ti kako hoces.
|
|
|
|