nenja22 -> RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja (13.7.2012 7:41:02)
|
a ja na primer mislim, biserce, ja bih toj terapeutkinji svašta rekla... tj. lažem, da sam ja, tj. moje dete u pitanju, verovatno bih isto bila zbunjena i tužna-iznervirana, ali ovako sa strane gledano...pusti bre dete da samo sebi formira tempo, nemoj ga forsirati (naravno, sem ako hoćeš zbog sebe) tj. da li ti njega samo dojiš? ako je da, činjenica je da i ja znam dosta samo dojenih beba koje umeju da budu dembe u tom periodu dok samo sisaju, ali sve to posle, ako se nemlečna hrana uvodi i unosi adekvatno, dođe na svoje...prosto, mleko ti je verovatno "jako" a beba iskoristi sve što se da iskoristiti, rast trenutno možda više ide u širinu nego u dužinu, i tome slično...to da se dojene bebe stavljaju na "dijete" zbog prekomerne težine (govorim o periodu dok je dojenje glavna ishrana, mislim da između 6. i 8. meseca to već postaje druga priča) je po meni nebuloza kakve nema... zaista znam par beba koje su bile, ali baš ogromne do tako nekih 8-9meseci (a bile isključivo dojene do 6) a posle godinu dana narasli u mišiće potaman baš kako treba da budu...
|
|
|
|