Daca88
|
Daaaa,gomila ljudi koji dele neke savete,i kobajagi brinu,a prstom ne mrdnu da pomognu. Jedna od njih je moja sveki 1.Neces smeti da setas jer ces dobiti vene na nogama. A onda kaze,bilo bi lepo da dosetate svaki dan do nas,prijace bebi vazduh -A zasto ne dodjete vi,da ja nebi dobila vene? Aaaa dete,pa i meni su iskocili plavi kapilari 2.Neces smeti da jedes kupus,pasulj,grasak,ribu,gazirano jer dojices,pa ce beba imati grceve. A zatim mi kaze,pa moras jesti kupus zbog vitamina,pasulj za bolju probavu,ribu jer je zdrava,i gazirano da se malo ispodrigujes da nisi naduta(pa ko je ovde luuud,posle njene prvobitne izjave). 3.Neces smeti da se kupas u kadi zbog lohija,a zatim...Nedeljno jednom trebas napuniti punu kadu vode,staviti mineralne soli,i leci da se opustis . 4.Neces smeti dizati tesko...a onda mi pomene kako ce oni,bas negde u to vreme kreciti,i da bi bilo dobro da joj JA!pomognem oko pomeranja namestaja(pa ovo je van svake pameti). 5.Nemoj da spremas,da peglas,da usisavas...ne,nece ona pomoci...a zatim mi kaze Moraces svaki dan prebrisavati prasinu da dete ne dobije alergiju,moraces da svaki dan peglas,da stvarcice donekle budu sterilne,jer vrelina pegle ubija grinje i bakterije koje se tamo zateknu... 6.Ti trebas da spavas kad spava i beba,da koristis priliku da se odmoris,a zatim mi natakne na nos,da nebi bilo lose da ja ipak budem budna i kad beba spava,da bdijem nad kreveticem da se slucajno nesto ne dogodi 7.Ni slucajno steznici,mider gace,i te gluposti.Nema utezanja!Neka se koza luftira i dise. A zatim mi kaze,obavezno preduzeti nesto kako bi se organi sto pre vratili u normalu i stomak zategao,pa moras biti lepa. 8.Ni slucajno kod frizera pre 40 dana,kazu da to nije dobro.A onda mi kaze...Od toga sto ti imas dete,ne znaci da nesmes odseci ispucale krajeve,ofarbati izrastak ili se isfenirati. 9.Obavezno da mu vezes crveni konac i stavis beli luk iza vrata sobe.A zatim mi kaze,dete,ni slucajno ne vezi konac da ga mali ne proguta,a batali i luk jert jako smrdi. 10.Ti samo lezi,odmaraj,uzivaj...a zatim sledi izjava za nobela...Obavezno kad ti dodju gosti na babine ili komsije,obavezno ustani,pocasti ih,skuvaj im kafu,sipaj im soka,dan ranije ispeci kolace,ili kupi gotove kupovne.Obavezno sve lepo pocasti,ponudi sa doruckom,ruckom,ili vecerom u zavisnosti kad dodju,i trudi se da ti je kuca uredna da ne kaze niko da si prandava.Pa neces valda da mi se zale rodjaci da si losa domacica. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Pa ovde lud jebe zbunjenog,daje savete pa me napeni.Na svako zasto,ima svoje zato