madre -> RE: Ekcemi na dečijoj koži (11.4.2012 20:48:08)
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Madre, mene ovo tek ceka, zakazali smo za proslu nedelju ali nas je uhvatio ovaj grip i visoka temperatura tako da je sve odlozeno za tamo negde posle praznika, izludecu vise [sm=smiley13.gif] Gde on ima najvise? Nemam sad vremena da citam koji su vama simptomi tj. sto je najcrnje citala sam vec kad si pisala ali sad ne mogu da se set_im. Javljaj sve sta se desava, tj. kako reaguje na sta. Sta podrazumeva antialergenska ishrana i zasto ako alergija nije od hrane? kako kad, ali uglavnom je najvise na glavi... pojavljuju mu se kraste na kosmatom delu, celu. zatim onaj klasican oblik na obrazima i ispod brade. ali ima ga svuda po telu, rukama, nogama, iznad pise, cak i na guzi. nisu velike povrsine zahvacene, ima ga na mozda 10ak mesta. ali zbog onog u kosi smo ga cak i na celavo osisali da bismo mogli da mazemo. to je toliko cesao da je cesto raskrvario kraste. a sto se antialergijske ishrane tice, mislila je bez citrusa (kaze, pogotovu ne kivi), bez kostunjavih plodova, raznih grickalica, konzervansa, aditiva... i valjda se svakako primenjuje iz predostroznosti. ja sam, recimo, primetila da on reaguje na paradajz. kako kod vas stoje stvari? mm, isli smo na pregled u jednu privatnu kliniku u bg.
|
|
|
|