Darchi -> RE: Ekcemi na dečijoj koži (16.3.2012 15:41:01)
|
Imam samo jednu rec: STUPAR Moja beba nije imala ni dva meseca kad je dobila ekcem, upaljena koza na obrazima, kolenima, skoro pa je pucala, probali smo razne kremice - obicne, jer pedijatar kao nije znao sta je to, pa nam je propisala i kapi acidi borici koje se koriste za oci, pa smo cistili sa tim i mazali hidrantne kreme. Bila sam na raznim forumima i gledala slike i shvatila da moja devojcica ima ekcem. Na preporuku patronazne sestre otisli smo u apoteku STUPAR tj. zakazali pregled koji je besplatan kod dermatologa i ona je potvrdila moju pretpostavku. U apoteci prave svoje kreme protiv ekcema i kreme za negu. Kupili smo obe (ukupno oko 2.000,00din.) Iskreno su mi rekli da ova protiv ekcema sadrzi mali procenat kortikosteroida, skoro zanemarljiv, ali je potreban. Zene, majke, sestre...ljudi moji .... tri dana mazanja i kao rukom odneseno, samo smo povremeno mazali ovu kremu za negu i evo prodje godinu dana nije se vratilo, a bojala sam se bas ovih meseci jer su kriticni za kozu, greje se prostor, zima, isusen vazduh. Sad kad izlazimo u set_nju malo namazemo obraze za svaki slucaj. Nista vas ne kosta da zakazete pregled. Veliki pozdrav svima i nadam se da sam pomogla. Nije reklama za apoteku, mislim jeste, ali ...vredi...moja Milica ima cistu kozu.
|
|
|
|