jance -> RE: Ekcemi na dečijoj koži (9.3.2012 10:06:20)
|
IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: jance sad sam namazala Sudocrem, mada ne znam dali je to najsrecnije resenje jer on susui kozu.... BB vidi ovo!!! Nisam htela u razgovorima mama da se pravim pamena jer nisam probala Sudokrem, ali koliko sam čula, on je za ojede i osipe, a te sve kreme suše kožu! to sam ja sama zakljucila inace, mazala sam majstoru neke bubuljice koje su mu izasle tu negde pocetkom 3. meseca, bubuljice jesu prosle ali mu se koza toliko isperutala da je to strasno. i da, posle toga se on grebao po faci svake noci, pa je to iritirao, bukvalno je rane imao po faci ( u mom selu su hteli da nas prijave za zlostavljanje kad su videli jednu ogrebotinu). e tu vise nije pomagao ni Panthenol niti Bepanthen, kako se upije tako se koza vrati na staro, ko sto je i bila. sad mi je kuma rekla da uzmem Elokom, cula sam vec valjda od 100 zena kako su ga koristile, ali opet, rekoste da je to kortiko, ja nebi bez lekara... evo da ga sada vidite, desni obraz skroz cista levi onako bubuljica do bubuljice, mazem 3 puta dnevno + pred spavanje Bepanthen a opet je ujutru isto ko sto je i bilo. da, i spava sa rukavicama ko novorodjence
|
|
|
|