|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Traumatično za mamu?
23.3.2010 21:17:33   
SUPER MAMA
Joj babyG ja u takvim situacijama reagujem smireno ne znam kako i razumno ali mm panici za to vreme.
E kad prodze mene uhvati.Hvalati na savet ispirala sam joj sa caj od kamilice i hvala bogu nije nateklo, sada sam je uspava kupala se zenska kao da nista nije bilo.
Videcemo sutra ujutru, ako ne kod doktorke idemo.
Mozda nekome ovo izgleda kao neka banalna stvar ali meni je strah da ne slucajno se inficira.
Hvala ti draga.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BabyG)
Direktna veza do poruke: 51
23.3.2010 21:56:44   
simke
SM moj Sinisa se do sad bar 20 puta ugrizao za usnu,nije to nistauser posted image Al'' da je traumaticno za nas mame-jesteuser posted image user posted image

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 52
23.3.2010 21:58:12   
SUPER MAMA
IZVORNA PORUKA: simke

SM moj Sinisa se do sad bar 20 puta ugrizao za usnu,nije to nistauser posted image Al'''' da je traumaticno za nas mame-jesteuser posted image user posted image

Joj ne da je traumaticno.Nadam se da sam ispravno pustupila.

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 53
23.3.2010 22:05:47   
gagana83
Evo i ja da se prijavim u klub istraumiranih mamauser posted image
Juce ujutru se Una probudila negde oko 5 i nije htela da spava,pruzala je rucice prema krevetu i ja je uzmem.Malo smo se igrale u krevetu i mama je zadremala.Mm nije bio tu,otisao je rano na put.
Probudio me je plac,pogledam -Una na podu.
Hvala Bogu pa nije nista strasno samo se mnogo uplasila.
Eto sta radi umoruser posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

Direktna veza do poruke: 54
23.3.2010 22:09:19   
simke
Ne moze da skodi sto si joj isprala cajem.Meni Sinisa ne dozvoljava da mu pregledam usta,jednostavno ih stisne i okrene glavu,tako da nikad nisam uspela ni da vidim,a kamo li ocistim ranuuser posted image Joj svaki dan mi skracuje zivot za deset_ godinauser posted image Kad bih krenula da pisem na ovu temu,brzo bi stigli do 100-te straniceuser posted image user posted image

< Poruku je uredio simke -- 23.3.2010 22:10:19 >

Direktna veza do poruke: 55
23.3.2010 22:09:30   
SUPER MAMA
IZVORNA PORUKA: gagana83

Juce ujutru se Una probudila negde oko 5 i nije htela da spava,pruzala je rucice prema krevetu i ja je uzmem.Malo smo se igrale u krevetu i mama je zadremala.Mm nije bio tu,otisao je rano na put.

Draga i meni se ovo jedan put desilo.Znam kako ti je bilo.Strasno.Tresla sam se ko prut jedva sam je smiril, a zatim ja nisam mogla ceo dan da se smirim.
Samo da je dobro to je najbitnije.user posted image user posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 56
23.3.2010 22:12:03   
SUPER MAMA

Ne moze da skodi sto si joj isprala cajem.Meni Sinisa ne dozvoljava da mu pregledam usta,jednostavno ih stisne i okrene glavu,tako da nikad nisam uspela ni da vidim,a kamo li ocistim ranuuser posted image Joj svaki dan mi skracuje zivot za deset__ godinauser posted image Kad bih krenula da pisem na ovu temu,brzo bi stigli do 100-te straniceuser posted image user posted image

E sad si me nasmejala sa ovo da ces ispuniti 100 stranauser posted image user posted image user posted image nemoj mi se ljutiti.
A Monika daje odma sam videla i ocistila.
Simkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 57
23.3.2010 22:14:31   
gagana83
IZVORNA PORUKA: SUPER MAMA

IZVORNA PORUKA: gagana83

Draga i meni se ovo jedan put desilo.Znam kako ti je bilo.Strasno.Tresla sam se ko prut jedva sam je smiril, a zatim ja nisam mogla ceo dan da se smirim.
Samo da je dobro to je najbitnije.user posted image user posted image

Ma uzas!
Sama sam kriva,nikad je ne stavljam nocu u nas krevet,ne znam sta mi je bilo!Bas sam se isprepadala.Sreca sto mm nije bio tu inace bih morala i njega da smirujem!
A kao da sam znala sta ce se desiti.Na kraju kreveta sam postavila jastuke i ispresavijanu cebad,medjutim ona je sve to izgurala na pod i pala.Da je bar pala na jastuk,nego pored njega.

Direktna veza do poruke: 58
23.3.2010 22:14:41   
snješka
Meni je najtraumatičnije kad je mm odnese kod svojih mame, tate i sestre!

Grozno mi je bilo kad je dva puta pala s kreveta i svaki put kada padne i udari glavom u nešto, ali šta da se radi. Ne možemo bdjeti nad njima svaki sekund. Samo da ne bude nešto baš opasno.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

Direktna veza do poruke: 59
23.3.2010 22:29:26   
simke
SM to je ziva istina,ispunila bih 100 strana za manje od 50 danauser posted image Ne ljutim se draga,nemam razlogauser posted image I meni posle bude smesnouser posted image
Evo jedne skorasnje traume...mm je bio na terenu,Sinisa se u po noci budi(mucili ga zubici,pa nije hteo da spava sam) i ja ga prebacim kod mene na bracni krevet.Elem,budi me neki zvuk(znas ono kad mobilni stoji kod kompa,pa se cuje pre nego sto ce zazvoniti),ja se trgnem i imam sta da vidimuser posted image Sinisa stoji pored kreveta sa mojim mobilnim u rukama i zove boga pitaj kogauser posted image Uzmem ga,vratim u krevet i ujutru imam sta da vidim...dohvatio je cigare i izlomio celu kutiju,igracaka svugde...on je zene moje orcao po stanu ko zna koliko dugo,a ja sam spavala kao topuser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 60
23.3.2010 22:31:44   
gagana83

SM to je ziva istina,ispunila bih 100 strana za manje od 50 danauser posted image Ne ljutim se draga,nemam razlogauser posted image I meni posle bude smesnouser posted image
Evo jedne skorasnje traume...mm je bio na terenu,Sinisa se u po noci budi(mucili ga zubici,pa nije hteo da spava sam) i ja ga prebacim kod mene na bracni krevet.Elem,budi me neki zvuk(znas ono kad mobilni stoji kod kompa,pa se cuje pre nego sto ce zazvoniti),ja se trgnem i imam sta da vidimuser posted image Sinisa stoji pored kreveta sa mojim mobilnim u rukama i zove boga pitaj kogauser posted image Uzmem ga,vratim u krevet i ujutru imam sta da vidim...dohvatio je cigare i izlomio celu kutiju,igracaka svugde...on je zene moje orcao po stanu ko zna koliko dugo,a ja sam spavala kao topuser posted image user posted image user posted image

Hahaha moram da se nasmejem!
Kakav je on likuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Igra se sam sa sobom u pola nociuser posted image

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 61
23.3.2010 22:33:47   
SUPER MAMA

Joj simkeeee ne da sam se sada nasmejala, dete je pravilo zurku dok je mama spavala.Nemoj mi zameriti molimte.Znaci ova nasa deca skrate nam zivot definitivno.
Ljubi Sinishu molimte srce malo sto plasi mamu.

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 62
23.3.2010 22:42:50   
simke
user posted image user posted image user posted image Zato sam i napisala,da se malo smejemouser posted image user posted image user posted image
O cvorugama,modricama,rasekotinama necu ni da pisem,jer kao sto rekoh brzo bi stigli do 100-keuser posted image

Direktna veza do poruke: 63
24.3.2010 14:10:15   
Anitaaa
Sinoć Mateja trči sa jedne strane sobe na drugu a ne zna ni da hoda još dobro i ja jurim onako za njim.Nakon nekih sat vremena toga on je seo i počeo da se igra sa nekim autićima i ja sela sva mokra od znoja da odmorim malo i gledam ga sa drugog kraja sobe.Odjednom mali se digao i pre nego što sam se snašla potrčao ka meni i pao pravo na lice i počeo da vrišti.Ja poletela ka njemu i tek kad sam ga uzela shvatila sam da ne plače nego se smeje i ciči od sreće.Došlo mi da drmnem jedan pelinkovac da se smirim

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 64
24.3.2010 14:15:12   
NadaR

Uffff ... Sta im sve nece pasti na pamet!user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 65
24.3.2010 14:17:31   
*Alexx*
Eto, Anita, sad će one kile dole user posted image
Ovo nije bilo baš traumatično, ali hajde - moj sin ima neku fazu gde glavom mlatara gore dole i levo desno, kao sumanut. I nosam ja njega, a on počeo da mlati i to tako da se zabija svojom glavom u moju. U jednom trenutku je zveknuo nosom o moja usta (samim tim i zube) - i počeo da plače kao blesav. A meni smešno user posted image Grozna sam majka user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 66
24.3.2010 14:20:57   
prase

Kao da pricas o mom detetu. Njemu je omiljeni sport da ustane pre nas i da se sunja po kuci... ako uspe da ustane dovoljno rano, to jest.

Pre neku noc me probudi neko suskanje u kuhinji. Prvo sam mislila da sam utripovala. Onda sam utripovala, ne znam zasto, da mi je mis u kuhinji. Kazem mm da ide da proveri da li je mis u kuhinji. On se vrati posle par minuta i kaze: "Jeste". Na moje pitanje sta je uradio po tom pitanju, odgovara: "Pa nista, pitala si me samo da li je u kuhinji". Besna ustajem da proverim da li me mozda u sred noci jos i zauser posted image ... a ono u kuhinji stoji Uros, otvorio covek kuhinjski element i ceprka po kesi u kojoj skupljam stari hleb jer njega bacam odvojeno posto neki ljudi to skupljaju valjda za svinje. Izvadio sebi jedan cosak hleba i gricka. Onako u mraku. Vratim se jos besnja u spavacu sobu i pitam mm kakvog je misa sanjao u kuhinji i onda mi sine da mi Urosa zovemo "mis" i da je ovaj bunovan otisao, video Urosa, konstatovao da je u kuhinji i vratio se da spava user posted image Posle smo se preracunali da mu vece pre toga niko od nas dvoje nije dao veceru, misleci da je onaj drugi... Jadno dete, bilo gladno.

Inace obicno ne pravi gluposti - ustane, ode u dnevnu sobu, ukljuci TV i gleda dok mi ne dodjemo. To ako ustane pre nas, sto je sad jako retko. Obicno se probudi posle nas, dodje u dnevnu sobu i donese flasicu da mu neko od nas napravi caj. Onda se zavali u fotelju sa tom flasicom i gleda TV. Tek kad se razbudi, vredi obratiti mu se. Do tada, nista ga ne zanima...

I da, traumaticno mi je svaki put kada se probudim u sred noci i vidim da Uros nije u krevetu...

< Poruku je uredio prase -- 24.3.2010 14:21:32 >

sve ima svoj kraj, samo kobasica ima dva!

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 67
24.3.2010 14:21:27   
Anitaaa
E a moj Mateja isto juče skače kod uzglavlja kreveta...ja ležim...a on skoči meni pravo na glavu i tako se udario...(pretpostavljam pošto mene još boli user posted image ) al nije plakao samo se smejao...ja sam plakala user posted image

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 68
24.3.2010 14:23:32   
Anitaaa
IZVORNA PORUKA: prase

Kao da pricas o mom detetu. Njemu je omiljeni sport da ustane pre nas i da se sunja po kuci... ako uspe da ustane dovoljno rano, to jest.

Pre neku noc me probudi neko suskanje u kuhinji. Prvo sam mislila da sam utripovala. Onda sam utripovala, ne znam zasto, da mi je mis u kuhinji. Kazem mm da ide da proveri da li je mis u kuhinji. On se vrati posle par minuta i kaze: "Jeste". Na moje pitanje sta je uradio po tom pitanju, odgovara: "Pa nista, pitala si me samo da li je u kuhinji". Besna ustajem da proverim da li me mozda u sred noci jos i zauser posted image ... a ono u kuhinji stoji Uros, otvorio covek kuhinjski element i ceprka po kesi u kojoj skupljam stari hleb jer njega bacam odvojeno posto neki ljudi to skupljaju valjda za svinje. Izvadio sebi jedan cosak hleba i gricka. Onako u mraku. Vratim se jos besnja u spavacu sobu i pitam mm kakvog je misa sanjao u kuhinji i onda mi sine da mi Urosa zovemo "mis" i da je ovaj bunovan otisao, video Urosa, konstatovao da je u kuhinji i vratio se da spava user posted image Posle smo se preracunali da mu vece pre toga niko od nas dvoje nije dao veceru, misleci da je onaj drugi... Jadno dete, bilo gladno.

Inace obicno ne pravi gluposti - ustane, ode u dnevnu sobu, ukljuci TV i gleda dok mi ne dodjemo. To ako ustane pre nas, sto je sad jako retko. Obicno se probudi posle nas, dodje u dnevnu sobu i donese flasicu da mu neko od nas napravi caj. Onda se zavali u fotelju sa tom flasicom i gleda TV. Tek kad se razbudi, vredi obratiti mu se. Do tada, nista ga ne zanima...

I da, traumaticno mi je svaki put kada se probudim u sred noci i vidim da Uros nije u krevetu...

Koji je lik to tvoje dete user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu prase)
Direktna veza do poruke: 69
24.3.2010 14:26:17   
*Alexx*
Prase user posted image user posted image user posted image Joj, koliko se smejem, a nije smešno user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 70
24.3.2010 14:28:37   
prase

IZVORNA PORUKA: Alexx RR

Prase user posted image user posted image user posted image Joj, koliko se smejem, a nije smešno user posted image

Ma kako nije smesno, mm i ja smo vec zakljucili da cemo se upucati ako nam drugo dete ne bude tako zabavno kao ovo prvo. Ko jos sa manje od godinu i po dana ustaje nocu da jede? Obicno u tom uzrastu beze od hrane. Ja se pocepam od smeha kada ovo prepricavam user posted image

sve ima svoj kraj, samo kobasica ima dva!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 71
24.3.2010 14:34:15   
SUPER MAMA
prase ne da sam se nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Izvini nevalja nemoj mi zameriti.
Ali tvoj mis voli isto ko Simkin Sinisha da pravi zurka dok tata i mama spavaju.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 72
24.3.2010 16:10:12   
NadaR
Ajoj Prase ... ne znam da loi da se smijem ili da user posted image
Ja sam za sad stavila vrata na stubiste sa sprata pa ne moze nikud .. ostaju mu 3 sobe i kupatilo .. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

Direktna veza do poruke: 73
24.3.2010 16:48:58   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prase 

(odgovor članu NadaR)
  Direktna veza do poruke: 74
24.3.2010 19:29:27   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: prase

IZVORNA PORUKA: Alexx RR

Ma kako nije smesno, mm i ja smo vec zakljucili da cemo se upucati ako nam drugo dete ne bude tako zabavno kao ovo prvo. Ko jos sa manje od godinu i po dana ustaje nocu da jede? Obicno u tom uzrastu beze od hrane. Ja se pocepam od smeha kada ovo prepricavam user posted image

Joj mogu da zamislim scenu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu prase)
Direktna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here