prase
|
IZVORNA PORUKA: simke SM to je ziva istina,ispunila bih 100 strana za manje od 50 dana Ne ljutim se draga,nemam razloga I meni posle bude smesno Evo jedne skorasnje traume...mm je bio na terenu,Sinisa se u po noci budi(mucili ga zubici,pa nije hteo da spava sam) i ja ga prebacim kod mene na bracni krevet.Elem,budi me neki zvuk(znas ono kad mobilni stoji kod kompa,pa se cuje pre nego sto ce zazvoniti),ja se trgnem i imam sta da vidim Sinisa stoji pored kreveta sa mojim mobilnim u rukama i zove boga pitaj koga Uzmem ga,vratim u krevet i ujutru imam sta da vidim...dohvatio je cigare i izlomio celu kutiju,igracaka svugde...on je zene moje orcao po stanu ko zna koliko dugo,a ja sam spavala kao top Kao da pricas o mom detetu. Njemu je omiljeni sport da ustane pre nas i da se sunja po kuci... ako uspe da ustane dovoljno rano, to jest. Pre neku noc me probudi neko suskanje u kuhinji. Prvo sam mislila da sam utripovala. Onda sam utripovala, ne znam zasto, da mi je mis u kuhinji. Kazem mm da ide da proveri da li je mis u kuhinji. On se vrati posle par minuta i kaze: "Jeste". Na moje pitanje sta je uradio po tom pitanju, odgovara: "Pa nista, pitala si me samo da li je u kuhinji". Besna ustajem da proverim da li me mozda u sred noci jos i za ... a ono u kuhinji stoji Uros, otvorio covek kuhinjski element i ceprka po kesi u kojoj skupljam stari hleb jer njega bacam odvojeno posto neki ljudi to skupljaju valjda za svinje. Izvadio sebi jedan cosak hleba i gricka. Onako u mraku. Vratim se jos besnja u spavacu sobu i pitam mm kakvog je misa sanjao u kuhinji i onda mi sine da mi Urosa zovemo "mis" i da je ovaj bunovan otisao, video Urosa, konstatovao da je u kuhinji i vratio se da spava Posle smo se preracunali da mu vece pre toga niko od nas dvoje nije dao veceru, misleci da je onaj drugi... Jadno dete, bilo gladno. Inace obicno ne pravi gluposti - ustane, ode u dnevnu sobu, ukljuci TV i gleda dok mi ne dodjemo. To ako ustane pre nas, sto je sad jako retko. Obicno se probudi posle nas, dodje u dnevnu sobu i donese flasicu da mu neko od nas napravi caj. Onda se zavali u fotelju sa tom flasicom i gleda TV. Tek kad se razbudi, vredi obratiti mu se. Do tada, nista ga ne zanima... I da, traumaticno mi je svaki put kada se probudim u sred noci i vidim da Uros nije u krevetu...
< Poruku je uredio prase -- 24.3.2010 14:21:32 >