Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Traumatično za mamu? 25.3.2010 14:23:09
|
|
|
|
Tara
|
Simke ,Prase bas ste me nasmejale ,evo suze mi idu
|
|
|
|
RE: Traumatično za mamu? 28.3.2010 19:24:26
|
|
|
|
Dora
|
U petak ujutro u 4h čujem Luka plače, skačem iz kreveta, ulazim u sobu i vidim mm ga smiruje. Pao s kreveta. Ja upalim svetlo, ono ispod brade rasekotina. Nije mi izgledalo strašno, prelepim mu flaster i vratim ga u krevet. U 7h ustanemo da ih vodim u vrtić, vidim zjapi ona rana...odvedem Balšu u vrtić a Luku u dispanzer. Dok. kaže da mora u dečiju bolnicu da mu to šiju. Daje mi uput, vodim ga na hirurgiju i tamo odluče da ga ne šiju već mu stave one samolepljive šavove i prelepe gazu. To će mu skinuti za 7 dana. Vrate me u dispanzer da dobije tetanus ali mi tamo kažu da ne treba jer je uredno vakcinisan. Joj, zamislite, pao s kreveta na parket i tako se razbio. Kako sad mirno da spavam?
|
|
|
|
RE: Traumatično za mamu? 28.3.2010 19:51:34
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Joj Dora bas mi je zao.Jadni mali, kako se uplasio.Takodze i ti si se uplasila. Dora u Turbo Limacu ima one kao ograde koi semontiraju na sam krevet. Evo KLIK
|
|
|
|
RE: Traumatično za mamu? 28.3.2010 20:03:04
|
|
|
|
Dora
|
On ima skoro 6 godina i nikad nije padao s kreveta. Ne znam, verovatno mu je bilo vruće pa se vrteo po krevetu... I to u blizini nema ničega da se udari ali pao je baš bradom na parket i tako mu je pukla ta koža na bradi. Baš duboka rana...
|
|
|
|
RE: Traumatično za mamu? 28.3.2010 20:06:06
|
|
|
|
Dora
|
Eto za te ograde mislila sam da im neće trebati...ne znam, videću da kupim ili da im kupim tepih
|
|
|
|
RE: Traumatično za mamu? 28.3.2010 20:31:40
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: Dora On ima skoro 6 godina i nikad nije padao s kreveta. Ne znam, verovatno mu je bilo vruće pa se vrteo po krevetu... I to u blizini nema ničega da se udari ali pao je baš bradom na parket i tako mu je pukla ta koža na bradi. Baš duboka rana... Zlato milo
|
|
|
|
RE: Traumatično za mamu? 28.3.2010 21:31:32
|
|
|
|
NadaR
|
|
|
RE: Traumatično za mamu? 28.3.2010 21:52:45
|
|
|
|
marince1
|
joj dusa mala
|
|
RE: Traumatično za mamu? 28.3.2010 22:26:51
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Dora Eto za te ograde mislila sam da im neće trebati...ne znam, videću da kupim ili da im kupim tepih ma kupi strunjace i rasporedi oko kreveta
|
|
RE: Traumatično za mamu? 28.3.2010 22:30:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Modessty IZVORNA PORUKA: Dora Eto za te ograde mislila sam da im neće trebati...ne znam, videću da kupim ili da im kupim tepih ma kupi strunjace i rasporedi oko kreveta Bez šale ja imam sunđer debljine 10 cm, veličine oko 100x60, koji danju stoji ispod kreveta, a kada Luka spava izvučem pored kreveta. A nije još padao sa kreveta, pu-pu-pu, da zlo ne čuje.
|
|
|
|
RE: Traumatično za mamu? 28.3.2010 22:33:02
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Modessty IZVORNA PORUKA: Dora Eto za te ograde mislila sam da im neće trebati...ne znam, videću da kupim ili da im kupim tepih ma kupi strunjace i rasporedi oko kreveta Bez šale ja imam sunđer debljine 10 cm, veličine oko 100_x_60, koji danju stoji ispod kreveta, a kada Luka spava izvučem pored kreveta. A nije još padao sa kreveta, pu-pu-pu, da zlo ne čuje. Ja cu iy kluba da ukradem strunjace kad budemo dosli do padanja iz kreveta
|
|
RE: Traumatično za mamu? 28.3.2010 22:33:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma znaš kada bih ja spavala mirno da toga nema?
|
|
|
|
RE: Traumatično za mamu? 28.3.2010 22:49:48
|
|
|
|
Verus
|
Joj Dora, bubica mala draga....totalno traumaticno za mamu....drago mi je da ga ne moraju siti.... IZVORNA PORUKA: Dora U petak ujutro u 4h čujem Luka plače, skačem iz kreveta, ulazim u sobu i vidim mm ga smiruje. Pao s kreveta. Ja upalim svetlo, ono ispod brade rasekotina. Nije mi izgledalo strašno, prelepim mu flaster i vratim ga u krevet. U 7h ustanemo da ih vodim u vrtić, vidim zjapi ona rana...odvedem Balšu u vrtić a Luku u dispanzer. Dok. kaže da mora u dečiju bolnicu da mu to šiju. Daje mi uput, vodim ga na hirurgiju i tamo odluče da ga ne šiju već mu stave one samolepljive šavove i prelepe gazu. To će mu skinuti za 7 dana. Vrate me u dispanzer da dobije tetanus ali mi tamo kažu da ne treba jer je uredno vakcinisan. Joj, zamislite, pao s kreveta na parket i tako se razbio. Kako sad mirno da spavam?
|
|
|
|
RE: Traumatično za mamu? 28.3.2010 23:55:57
|
|
|
|
Dora
|
xexe, strunjače su dobra ideja, da ih rasporedim po celom stanu. Danas Luka gurne Balšu s fotelje i ovaj padne na glavu ali na brodski pod kod mojih u kući, sva sreća. Ne plače, ustaje i hvata Luku, majko mila, kad je počeo da ga bije a ovaj viče "Izvini, izvini, pa reko sam ti izvini!!!" i plače...A ja u šoku gledam sve to i ne mrdam... odoše ovi da se jure po kući i tuku a ja se okrenem prema stricu i strini koji isto nemo posmatraju scenu, srknem gutljaj kafe i kažem "Pa reko mu je IZVINI..." Ovi se pokidali od smeha na moju glupu reakciju
|
|
|
|
RE: Traumatično za mamu? 29.3.2010 0:01:25
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Joj Dora, bubica mala draga....totalno traumaticno za mamu....drago mi je da ga ne moraju siti.... Najgore od svega je što sam taj dan propustila kaficu sa Tašom i Lily u gradu!
|
|
|
|
RE: Traumatično za mamu? 23.4.2010 13:55:25
|
|
|
|
Nena81
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Jurca Nesa danas po stanu, i udari se o vrata-otvorena, o ivicu. Place, cristi, smiri se za minut, malo crveno. Posle pet minuta, hoda, a spale mu pantalone, nagazi na nogavicu i udari se o krevet, koji je tapaciran, ali je taj donji deo jako tvrd, posto je ispod neka daska. Evo rezultata, nasa prva modrica/cvoruga...2 u jedan.... Nije mogao da se smiri koliko je plakao. Odveli smo ga kod dr,brzinom svetlosti, on se u medjuvremenu smirio, kaze ona da je sve ok, ali nam je za svaki slucaj dala uput za hirurga ako primetimo nesto neobicno do kraja dana Bas je traumaticno Joj srce moje malo suze su mi posle veruj mi. I moj mali zna iz cista mira da se sam saplete i pravo lupa glavom. Nije mi jasno po neki put kako uspeva jer uopste nije trapav niti brz da jurca. Nama je pao sa kreveta bracnog jedne veceri, imao je oko 5mes, u sek smo se okrenuli a stajali smo oboje pored kreveta. Kako je on zavrsio na podu sam bog zna. Meni se ceo stomak okrene kad on padne, ne uplasim se toliko koliko me dusa zaboli jer se udari.
|
|
RE: Traumatično za mamu? 25.6.2010 23:28:25
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Evo nasla temu.Danas je meni Monika skratila zivot. Gledajuci Noddy-ja ona gura prstice jer je svrbe zubice, ja non stop kazem neguraj prste ko papagaj sam ali dzabami, dok sma se okrenula ona je samo pocela onako kao da se bori za vazduh, kad sam je videla skroz se zacrvenila ko krv odma sam joj izvadila ruku ali ona i dalje nije mogla da uzme vazduh i na kraju sam je okrenu naopacke i udarila sam je po ledza, i krenuo je vrisak i borba za vazduh,jos i kao da kasljuca kao da ima nesto u grlo umila sam je ali nije mogla da stane od plakanje. Ovo je trajalo mozda minut ali meni je izgledalo ko citavu vecnost. Rasplakala sma se onda i ja pored nje a ona mi brise suze posle. Dusa moja mala. Srce mi je stalo.Problem je i kod nje kad ona krene da place nemozes je zaustaviti i zacenise bre, neznam sta joj je u zadnje vreme, ko beba jedan put se zacenila i to je bilo sve, sada samo gledam da se nerasplace jer tesko se smiri posle joj treba bar sat vremena da se smiri. Mozda ovo zigleda malo smesno ali meni je skratilo zivot danas.
|
|
|
|
RE: Traumatično za mamu? 25.6.2010 23:37:47
|
|
|
|
Anoniman
|
uopste ne izgleda smesno poljubac za moniku i tebe
|
|
|
|
RE: Traumatično za mamu? 25.6.2010 23:39:41
|
|
|
|
Nena81
|
Joj monik sunce moje pa sta radis
|
|
RE: Traumatično za mamu? 25.6.2010 23:43:40
|
|
|
|
simke
|
SM,tačno znam kako ti je
|
|
|
|
RE: Traumatično za mamu? 26.6.2010 0:17:56
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Moa drugarica i ja smo pre neki dan pile kafu. Nasih 6 klinaca su bili cas kod nas u sobi, pa u decijoj. Ove dve bebane su spartale za njima. I moj Ihi udje u sobu da kaze kako se klinac od drugarice penje na orman. Ona ode u sobu i opomene ga da to ne radi. Da ne baca stvari iz ormana napolje. Predstavu nismo imale da moze pasti. Dok se vratila culo se BUM! Utrcale smo u sobu, orman na podu. Sreca da niko nije....ne daj Boze! Ona se oduzela. Mene kasnije hvata panika tako da sam prvo izbacila sve klince iz sobe. Onda sam nju smirila pa smo podigle orman i sredile stvari. A onda je kaznila svog sina. Brzo posle toga sam otisla kuci i tek tada me je uhvatila panika. Stvarno mi nije bilo dobro!
|
|
RE: Traumatično za mamu? 21.9.2010 20:15:59
|
|
|
|
simke
|
Evo mene opet ovdi Danas je moj deran jurcao kroz stan onako umoran i nenaspavan,zapeo(ne znam za šta),tresnuo i puko glavom o štok Na čelu mu je momentalno izbila čvoruga veličine prepeličijeg jajeta
|
|
|
|
RE: Traumatično za mamu? 21.9.2010 20:22:46
|
|
|
|
Lu
|
Joooj Simke, ne znam jel stavljaš margarin iz frižidera na udarce, to pomaže da manje boli i ne otiče.
|
|
RE: Traumatično za mamu? 21.9.2010 20:23:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Joj, miš mali Draga, tako kad se udari ili padne, samo mu stavi margarin na bolno mesto, neće biti ni čvoruge ni modrice
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Traumatično za mamu? 21.9.2010 20:24:03
|
|
|
|
Ana RR
|
Lu eto znam i ja ponešto!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?