Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Traumatično za mamu? 21.9.2010 20:26:13
|
|
|
|
Lu
|
Kako smo brze, Super Ana, trebaće ti
|
|
RE: Traumatično za mamu? 21.9.2010 20:29:29
|
|
|
|
simke
|
Eto koji sam tupson Nije mi dao ni da pipnem,a i deda ga je vodio napolje,pa nije imao vremena,samo je izleteo sa dedom Moram to za margarin negde zapisati,inače ću opet lupati glavu
|
|
|
|
RE: Traumatično za mamu? 22.9.2010 19:36:45
|
|
|
|
Netke
|
Meni je do sada najtraumaticnije bilo kad vidim da ih bockaju...Posto su nakon rodjenja bili mesec dana u bolnici kao prevremeno rodjeni, stalno su bili na nekim infuzijama i bockicama i najtraumaticnije mi je bilo da ih vidjam svaki dan takve ali najgore mi je bilo kada sam prisustvovala dok su Tomislavu vadili krv dok je jos bio u inkubatoru..majko mila...zamislite majusno dete koje je jedva preslo 2kg, cev mu u nosu, na rukici infuzija sa 5 tubica, kablovi mu oko nogice i na grudima one lepljive stvarcice koje mere otkucaje srca. Dodjem ja jednog dana malo ranije nego sto je vreme poseta i udjem bez najave i vidim njih tri oko njegovog inkubatora, nesto petljaju...videla sam samo da mu igla ide u sakicu i pretrnula...i jedna mi onako skoncentrisano na ono sto radi samo kaze da izadjem i sacekam ispred. Cim sam izasla srozala sam se od placa, nisam mogla da se zaustavim od jecanja. nakon 10min je sestra izasla i rekla mi da su mu vadili krv i da je je sve ok...ali ja to jos uvek pamtim. nakon izlaska iz bolnice su primali dva puta nedeljno bockice u nogu i svaki put sam bila tuzna posle toga, a sad pocele vakcine pa opet isto...oni zavrsite u tom trenutku ali se posle smire, ja sam ta koja na to misli ceo dan posle...
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?