|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Traumatično za mamu?
11.2.2010 0:15:14   
Leki 77
Uh...ja ne znam kako cu preziveti njegovo rano detinjstvo. Kao da je programiran da iskljucivo moze da padne na glavu! Kao macka sto se doceka na noge, e on UVEK na glavu! Pre neko vece je umislio da moze da hoda, izvukao mi rucicu i pre nego sto sam uspela da ga uhvatim on je vec potiljkom user posted image  udario o sto, a potom ponovo potiljkom user posted image  o donju policu stola! Stavili smo sto u cosak i zagradili ga dvosedom i foteljom i ogradicom. Ma uzas!!!!

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 26
11.2.2010 9:45:28   
Lu
IZVORNA PORUKA: sneza24

Napokon nadjoh temu.
Jutros oko 11 kad je David zavrsio sa sisanjem ja ustenem iz kreveta i guram majcu u trenerice jer mi je hladno i ledjima sam mu okrenuta.On je ostao na krevetu nije bio blizu ivice ali je uspeo da padne.Sva sreca pa nije visoko.
Nemogu da verujem koliko sam bila prisebna i smirena u tom trnutku kad sam ga uzela pa sve dok se nije smirio ali zato posle user posted image
Jos uvek nemogu da dodjem sebi.I krivo mi je sto se to desilo.Nisam smela mm da kazem da je pao da ne panici.

E to smo mi mame,znam o čemu pričaš dragauser posted image

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 27
14.2.2010 17:48:44   
tea87bgd
Ja sam silazila niz stepenice u sobu sa malim u rukama.Bio mi je okrenut lice u lice.Cim je svekrva rekla pazi da ne padnete,meni su noge proklizale,pa smo se spustili na mojoj guzi.Srecom,nismo puno leteli 3-4 stepenice mozda.Hvala Bogu nije se udario,samo se uplasio,pa te veceri nije hteo da spava.Stalno se budio uplakan,nisam mogla da ga smirim dok ga nisam razbudila skroz i ponovo uspavala.A ja sam nekako podnela...Svekrva je pocela da panici pa smo se mm i ja malo vikali na nju tako da mi je to skrenulo paznju.user posted image

Hajde da ostavimo za sobom
bar mali trag na svetu ovom
kad jednom ode nam sve u vetar
i svako od nas bude nepar...

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 28
16.2.2010 17:31:14   
Anitaaa
Jao,meni Mateja juče puzi po podu,ja pored njega kad odjednom mu se izmakla ruka i tresnuo je glavom pravo o pod.Počeo je da plače,ja ga uzela kad ono iz usta teče krv ko  slavinu da si odvrnuo.Isprepadala sam se ko nikad ali brzo je stalo a zubići su ok,ne vidim nikakve promene.
Nikad se nisam ovoliko uplašila

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

(odgovor članu tea87bgd)
Direktna veza do poruke: 29
16.2.2010 17:35:57   
sephora
deca lako i često povređuju usta i desni i to jako krvari...na sreću su te povrede najčešće potpuno bezazlene i krv brzo stane obično posle umivanja hladnijom vodom...

moja mala pred prvi rođendan pala niz stepenice u kolicima (pukla drška) i zubić skroz od udarca vratila u vilicu (niti polomljen niti izbijen već na njegovom mestu samo jedna rupa zjapi koja strašno krvari)...
ja bila van pameti i pravo na maksilofacijalnu hirurgiju i oni mi kažu da ne treba nikakva intervencija, da je zubić od siline udarca vraćen u vilicu i da će ponovo da izraste...
tako je i bilo, posle dva ili tri dana zubić ponovo nikao i danas se ništa ne njemu ne primećuje!!! 

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 30
1.3.2010 14:30:28   
*Alexx*
Pridružujem se klubu istraumiranih majki. Andrej je bio na velikom krevetu, ja sam ga stavila baš u sredinu, kako ne bi pao s kreveta dok sam bila u WC-u. Izlazim iz kupatila, i gledam njega kako pada. Srećom, te je pao na grudi, mislim da glavu uopšte nije udario jer nigde nije bilo crveno, niti je izašla neka čvoruga. Naravno, on se uplašio, rasplakao... A ja sam proklinjala i sebe i sve živo. Danas kupujemo ogradicu. A dok je ne kupimo, naslagala sam dva jorgana na pod i neka se igra tu. Na krevet mi više neće ići user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu sephora)
Direktna veza do poruke: 31
1.3.2010 17:10:54   
NadaR
Mi u dvoristu imamo dio koji ce uskoro biti izbetoniran a za sad je nasut pijeskom sa onim krupnijim kamenjem
Kad Milos potrci tuda... ajooojj ... po tako neravnom ne zna ni hodati kako treba a kamoli trcati !user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 32
1.3.2010 17:21:14   
gagana83

IZVORNA PORUKA: Alexx RR

Pridružujem se klubu istraumiranih majki. Andrej je bio na velikom krevetu, ja sam ga stavila baš u sredinu, kako ne bi pao s kreveta dok sam bila u WC-u. Izlazim iz kupatila, i gledam njega kako pada. Srećom, te je pao na grudi, mislim da glavu uopšte nije udario jer nigde nije bilo crveno, niti je izašla neka čvoruga. Naravno, on se uplašio, rasplakao... A ja sam proklinjala i sebe i sve živo. Danas kupujemo ogradicu. A dok je ne kupimo, naslagala sam dva jorgana na pod i neka se igra tu. Na krevet mi više neće ići user posted image

Uhuser posted image
Ogradica je spas,Una nije odusevljena njome ali za takve situacije sluzi.Ma neka i place u njoj,bar sam sigurna da joj se nista nece desiti.Ponekad je stavim na krevet(kad je skinem pred kupanje) jer nam ogradica stoji u dnevnoj sobi i ogradim je sa svih strana jastucima i cebicima ako trebam da izadjem.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 33
1.3.2010 19:30:08   
Lisica

nasim prijateljima beba sa komode za presvlacenje (znaci vislje nego krevet) pala na glavu
vodili je na snimanje i sve ok
ako nije pao na glavu i ako se normalno ponasa bice sve ok user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 34
1.3.2010 19:45:22   
Anoniman
Moj djavolak je toliko puta pao, da bi covek pomislio da sam oguglala, ali neeeee, svaki put kad ga vidim kako pada srce mi stane...nikada se nije povredio, retko udari glavu jer je naucio kako treba da padne i da se doceka, ali mu se redovno desava da se zatrci i zalepi za zid, pa udari malo i glavu....svaki pad mi je trauma, i nimalo mi se ne smanjuje paika da ce se povreditiuser posted image

(odgovor članu Lisica)
  Direktna veza do poruke: 35
1.3.2010 23:51:01   
sneza24

Alexx znam kako ti je.Ja sam bila pored davida pa je on pao.
A danas se setam sa drugaricom i njenom cerkom koja ima godinu dana i svratimo kao u neki park da se mala ljulja na ljuljaskama.
Ljuljula se 5 min ispala je iz ljuljaske posle 2 min pravo na glavu.
U momentu sam se odsekla.
Njoj hvala Bogu nije nista.
Dole je zemlja a na kapici ima onaj kao cuperak gore pa joj je to malo ublazilo pad.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 36
3.3.2010 16:31:41   
Anoniman
Jurca Nesa danas po stanu, i udari se o vrata-otvorena, o ivicu. Place, cristi, smiri se za minut, malo crveno. Posle pet minuta, hoda, a spale mu pantalone, nagazi na nogavicu i udari se o krevet, koji je tapaciran, ali je taj donji deo jako tvrd, posto je ispod neka daska. Evo rezultata, nasa prva modrica/cvoruga...2 u jedan....
user posted image
user posted image
Nije mogao da se smiri koliko je plakao. Odveli smo ga kod dr,brzinom svetlosti, on se u medjuvremenu smirio, kaze ona da je sve ok, ali nam je za svaki slucaj dala uput za hirurga ako primetimo nesto neobicno do kraja dana user posted image Bas je traumaticnouser posted image

(odgovor članu sneza24)
  Direktna veza do poruke: 37
3.3.2010 16:35:51   
Lu
Nedjo proći će to,ugavnom nije natečenouser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 38
3.3.2010 16:38:38   
Anoniman
Joj lu, nateceno je, i to dosta, kao kliker da ima, samo se ne vidi na slici jer sam telefonom slikalauser posted image Znam da ce proci, on je sad ok, smejao se, brbljao sve i svasta, sve smo ga ispitivali, i kako se ko zove, i sta je ovo, a sta ono...sve je ok, al bas sam se isprepadala...a tek mm! Nikad ga u zivotu nisam videla tako uplasenoguser posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 39
3.3.2010 16:40:30   
LillyT
Nedjo  sada sam se setila kada je drugarica pricala kako su njenim roditeljima rekli da dodju u hitnu ako dete pocne cudno da se ponasa (sta god to znacilo). Mislim da joj je tada pala pegla na glavu 

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 40
3.3.2010 16:42:18   
Anoniman
Pa da, dobili smo uput za svaki slucaj...ako bude povracao, pobledeo, izgubio apetit, gubio svest ili tome slicno, da ga odvedemo.Jooooj, pegla na glavu, kako je to moralo boletiuser posted image

(odgovor članu LillyT)
  Direktna veza do poruke: 41
3.3.2010 16:46:01   
minavb
Pile maleno, bas se zveknuouser posted image  

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 42
3.3.2010 17:00:32   
Lu
Nedjo sve si uradila kako treba,nemoj da se brineš više.
Ne vidi se oteklina,joj kod mog je bilo strašno kad je lupio čelom o ivicu stepenica,prvo se urezalo u kožu mislila sam da mu je pukla lubanja pa je odjednom nateklo i stavila sam margarin iz frižidera (rekla mi prijateljica u tom trenutku) i pomoglo je da spane otok i on je ubrzo prestao da plače,užas živi kako ti to skrati životuser posted image
Jako je bitno obratiti pažnju kako se dijete ponaša poslije toga,to nam je jednom i doktorica u vrtiću objašnjavala.
Kod bilo koje bolesti,nije toliko bitno da li jede ili ne,ako ima malo temperature,nego ponašanje djeteta ako se igra i raspoloženo je onda je sve ok,ako je dijete stalno pospano i nezainteresirano e onda nešto nije u redu.
Ma biće sve OKuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 43
3.3.2010 17:49:31   
NadaR
Pa sta je ovo danas?user posted image
I Milos je prvo pao ,zaletio se jutros i udario od ivicu stola,rasplakao se ali sam mu namazala margarinom pa je otok pao , vidi se mrvicu samo!user posted image

Prije sat izadjemo vani,on nemoguc ... jurca na sve strane! Krenemo preko puta da vidimo Vrbas, posto je bas mokro ,ja ga uzmem da ne prlja patike... Poslije nekoliko koraka,ja se okliznem,padnem ,on mi padne iz ruku ... user posted image
Sreca samo da je pao na travu gdje je bas mekano ,nije ni plakao a ja sam pala na asvalt!

Ne mogu vam opisati koliko mi je krivo i koliko sam se uplasila!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 44
3.3.2010 20:34:00   
Anoniman
He, he, moj Laza je bio stalno u modricama, vecito je udarao glavom. U poslednjih godinu dana se situacija znacajno popravila, i to samo zato sto je poceo da nosi naocare!!!

(odgovor članu NadaR)
  Direktna veza do poruke: 45
3.3.2010 22:46:37   
Anoniman
Joj,ja sad citam sve ovo i mislim se sta li mene ceka od svega ovoga??? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 46
11.3.2010 19:13:30   
Anitaaa
Joj što sam se isprepadala danas....
Spremala ja ručak...seckala luk na stolu.Mateja se igrao na podu i uopšte me nije registrovao.Ja se okrenula i otišla dva koraka dalje da uzmem činiju i kad sam se okrenula vidim Mateju kako drži onaj nož i smeje se,zagleda ga a vrh noža mu 2 cm od oka.Ja skočila i uzela mu i dete se isprepadalo i počelo da plače.
Strašno.Dobiću srčani udar ovih dana majke mi

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 47
11.3.2010 19:26:42   
Dora
Joooj... Pazi se draga, šta deci sve može pasti na pamet, to ne možeš ni pomisliti!
Balša danas uzeo stolić, na njega stavio malu stolicu i popeo se da uzme majcu iz šifonjerauser posted image Da je pao, pao bi na ivicu drvenog kreveta...ne znam, ne smem da mislim šta je moglo biti.

Isto danas, ostavila ja decu sa mojim bratom na kratko. Vraćam se a on psuje. Balša skočio na njega dok je ovaj pio kafu i prospe mu kafu po prekrivaču od troseda. Moj brat obriše to sa parketa i zavrne prekrivač. kad sam došla strpala sam prekrivač u mašinu i uključila da se pere. Posle ručka, na istom mestu, brat i mm sede i piju kafu, Balša opet uleti u sobu i skoči na mog brata, ovom odleti šoljica vruće kafe pravo na kauč (bez prekrivačauser posted image ) i na mm. Obrišem ja to, izgrdimo Balšu i taman sednem, kad se deru deca iz dečije sobe. Moj brat prosuo punu čašu soka po njihovoj sobi, stvarima, podu...user posted image user posted image user posted image
E, tu sam poludela! Reko, ako želi još neko nešto da prospe, evo slobodno, kad već brišem i perem...UH!!!

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 48
23.3.2010 19:53:46   
SUPER MAMA
Joj drage moje pre pola sata sam se tako uplasila znaci Monika mi je skratila zivot.
Pre pola sata ja sam se igrala snjom ali ustala sam do kuhinju da joj uzmem sok znaci za trena ona je uzela ono za novine platneno je ali osnova je drvena i kako je uzlea dok sam se okrenula ona je pala udarila se i gricnula je usnu sa unatrasnje strane i sad joj malo nateceno.
Ali kad je krenula da place zacenila se i carvenila se tako da sam je okrenula naopacke i izvukla jezik, znaci presekla mi je noge.
kad vidi malo joj curi krv, ali nije zubic vec gricnula se.sad me zanima sta da joj stavim.Stavila sam joj jedva hladne obloge.
Dali smem na primer da joj sipirem sa caja od kamilice.
Jos se tresem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 49
23.3.2010 20:38:58   
BabyG
Ufff.. user posted image user posted image user posted image Mogu misliti kako ti je bilo, draga. Ja bih pala u nesvest, ja mislim. Nemam baš iskustva u tim stvarima, ali smeš da joj ispiraš sa bebi čajem od kamilice. To znam sigurno! U svakom slučaju, ne može da škodi. user posted image Srce malo nestašno! user posted image

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here