Yula -> RE: Majčina osećanja prema prvom detetu kada se rodi drugo (26.9.2012 14:49:50)
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Dobro Yula ne moras da tako burno reagujes. Vidis, neko ima slozenija osecanja. Pored toga sto sam zelela drugo i sada i cekam drugo i pored toga sto znam da je lepo da imaju jedno drugo, ne moze, a da mi se po glavi ne mota i mnogo drugih stvari. Sve je normalno sto nam pada na pamet. Ima raznih zivota. Ne treba polaziti samo od sebe i uvek samo od sebe, ne zive svi tvoj zivot, zar ne? Slazem se ja sa tobom, zato i nosim mrvu u stomaku sada, ali gledam malo sire [sm=smiley1.gif] Hm, za ovo si u pravu, ja prakticno uvek polazim od sebe. Dala si mi dobru temu za razmisljanje. [sm=smiley1.gif] Meni bude zao dece koja su sama, bez bate ili seke bar. To mi dodje isto kao sto neko nikada ne dobije dete, ostane uskracen za to osecanje, tu ljubav, tako isto i kada neko nema brata ili sestru. Neko misli, zapostavicu prvo dete, necu moci vise da mu posvetim 100% svoje paznje, moracu da je delim na 2 deteta. Ali, da li nekome padne na pamet da je prvo dete imalo nekada svu paznju samo za sebe a sva deca posle je nece imati, znaci drugo, trece... dete bi vise trebalo biti ljubomorno, zar ne? I da te ne bi grizla savest, a ti posle drugog rodi i trece [sm=smiley1.gif] I da, kada dodje druga beba na svet, pa kada ih oboje zagrlis i gledas kako odrastaju, videces da nisi gledala sire.
|
|
|
|