jelena038 -> RE: Majčina osećanja prema prvom detetu kada se rodi drugo (2.5.2012 23:20:04)
|
Ja sam oduvek bila za manju razliku, ali kad citam ovu temu svaki put pomislim da je mozda i dobro posvetiti se svakom detetu dovoljno dugo.. Ako meni uspe da opet zatrudnim, Milan ce vec imati osam, moci cemo zajedno da se posvetimo bebi, a i osecanja mi se nece brkati. On je tako davno bio beba, da bih sve isto osecala ispocetka, a osecanja prema njemu ce, kako raste, uvek biti nesto novo, jer me iz dana u dan iznenadjuje sta taj mali blentonijus budi u meni svakom svojom mislju, recju, pokretom, osmehom, skokom, glasom.. Ne verujem da cu drugo voleti ni vise, ni manje, ali me ova osecanja nece tako iznenadjivati kao sto iznenadjuju prvi put.. To je kao kad te neko prepadne jednom, pa onda proba na istu foru, moze da pokusava sto puta, ali ti se nikad neces uplasiti kao prvi put. Ili kad te neko nasmeje fazonom, dzaba ga pricao svaki dan ispocetka, samo je prvi put tako smesno. A ljubav, ljubav je nesto sasvim, sasvim drugo i mislim da nema veze sa tim ko se prvi rodio..
|
|
|
|