MarijaBg -> RE: Majčina osećanja prema prvom detetu kada se rodi drugo (30.11.2012 8:10:51)
|
Verus, vama je razlika kao sto ce nama biti [sm=smiley1.gif] Natalija je u principu jako nezna prema deci, nikad nikog nije udarila, bebe obozava i mazi ih. Ali, kad god ja uzmem neku bebu u ruke, ona bi da je rascerupa [sm=smiley36.gif] Inace nije neka velika maza, ne voli da se nosi, sve radi sama, a tad: mama otavi bebu, mama uzi mene, mamaaaaaaaa... Pa onda samo gleda kako da tog malog potencijalnog neprijatelja izbaci iz kuce, ne da bebi igracke, zalece se ka njoj kao slucajno da je prevrne i tako [sm=smiley24.gif] Bas ne znam kako da reagujem ako ona i pored naseg truda i paznje pocne da maltretira bebu. Da li da je kaznim, grdim ili bezim od nje npr dok dojim bebu??? Vec zamisljam situaciju: ja dojim bebu, same nas 3 kuci, a ona pravi haos, nesto lomi ili nam prilazi i grebe bebu?! I sta onda, ne mogu svaki put da prekidam dojenje i ostavim bebu da place da bih njoj fino i smireno objasnjavala i posvetila joj paznju. A sa druge strane, znam da je necu tuci, ne mogu da odem u sobu i zakljucam se, ne smem da je ostavim samu... Uuhhhh, tesko meni, samo da prezivimo prva 3 meseca i da ona bude zdrava, pa bar pre podne provede u vrticu... A mozda bude sve bas super, ko zna?!
|
|
|
|