RE: Mobilni telefoni (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Tehnika

Poruka

Dada81 -> RE: Mobilni telefoni (3.9.2014 23:18:34)

Hvala vam puuno[sm=smiley1.gif]
Svarno sam u zurbi i krizi za tel.pa malo i dosadna,nadam se i ja da cu to brzo resiti,ne volim ni u shoping predugo,iako zensko,sa godinama glava boli[sm=smiley36.gif]
Elena,ima tu istine ,ime prodaje, dosta ih se zali , a sta cu kada sam slaba na eto bas taj Samsung.
Mod ,nesto ne mogu nikako da naletim na Lenovo,gde god pogledam ovaj neki sto rekoh Prestigio i danas videh jos neki,eto vec zaboravila naziv..
Dijana,evo okacicu koju sliku,cena je super. Ja znam sta meni treba,kao npr.dve kartice.dobra kamera,i veci displej volim ,ovo ostalo pojma nemam...

Mala Elena -> RE: Mobilni telefoni (3.9.2014 23:21:49)

Dado nisi nikako dosadna, samo ako mogu da pomognem [sm=smiley1.gif]

Dada81 -> RE: Mobilni telefoni (4.9.2014 0:29:56)

Hvala Elena[sm=smiley1.gif]

Evo ovaj

[img]http://www4.slikomat.com/13/0904/55x-ffon.png[/img]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0904/hzi-tel.png[/img]

Beba Elena -> RE: Mobilni telefoni (4.9.2014 1:08:23)

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Dado koji ti se svidja?
Ako se odlucis za galaxy budi sigurna da neces pogresiti[sm=smiley1.gif]

Slazem se, jer ga imam! Nema greske stvarno!
Muz mi ima Iphone, i kada saberemo utiske, Samsung galaxy je za nase trziste ne prevazidjen, dok je Iphone vise za preko, ko putuje ili zivi tamo...tako su ih valjda pravili...

Beba Elena -> RE: Mobilni telefoni (4.9.2014 1:10:33)

...neprevazidjen...

Buba Mira -> RE: Mobilni telefoni (16.10.2014 14:21:50)

Par godina unazad koristim HTC i prezadovoljna sam. Onda sam pre mesec dana dobila Iphone 4s. Mahala sam kao kuče repom, baš sam želela Iphone. I šta? Vratila ga mužu posle 15 dana. Nisam mogla da se naviknem na Iphone posle androida. Ne znam, super je Iphone, ali valjda sam se toliko navukla na android, pa džaba sve. Jesam li jedina lujka koja je odbila Iphone?

Kako god, ovih dana mi stiže novi HTC, mi heppppiiiiiii [sm=smiley14.gif]

Ana RR -> RE: Mobilni telefoni (17.10.2014 6:39:20)

A meni je muka od androida, malo je falilo da kupim nokiu sa w8, ali mi mm pre dva dana kupio Samsung galaxy sIII, samo su malo drugačije karakteristike jer se pravi za američko tržište, ali u suštini je isti telefon. Prelep je zaista, oduvek mi se dopadao ali nešto nisam tip koji često menja telefone (moj sony je star 2 godine i što se mene tiče još godinama ga mogu koristiti). Malo mi je teško da kucam jednom rukom ali ne bunim se [sm=smiley36.gif]

jess021 -> RE: Mobilni telefoni (17.10.2014 10:41:43)

Ja imam ovaj telefon ( Samsung Galaxy Core II Duos) i nisam nešto zadovoljna, kad stavim dve kartice stalno se zapucava, tako da sam odustala, a i sa jednom karticom je poprilično spor. To je moje iskustvo, uzela sam ga u Telekomu preko paketa.

Trcosava -> RE: Mobilni telefoni (17.10.2014 10:51:25)

IZVORNA PORUKA: Buba Mira

Par godina unazad koristim HTC i prezadovoljna sam. Onda sam pre mesec dana dobila Iphone 4s. Mahala sam kao kuče repom, baš sam želela Iphone. I šta? Vratila ga mužu posle 15 dana. Nisam mogla da se naviknem na Iphone posle androida. Ne znam, super je Iphone, ali valjda sam se toliko navukla na android, pa džaba sve. Jesam li jedina lujka koja je odbila Iphone?

Kako god, ovih dana mi stiže novi HTC, mi heppppiiiiiii [sm=smiley14.gif]

Da te utešim da nisi jedina. Komšinica ima neki iphone i mene muka uhvati kad nešto ne može da nađe. Ja sam jedno vreme bežala od androida, sad sam nekako navikla. Snalazim se na svim telefonima pod androidom.

Trenutno imam Z1, muž je na kraju uzeo neki samsung, a bio je Fan htc kao i ti Bubo [sm=smiley36.gif]

Buba Mira -> RE: Mobilni telefoni (17.10.2014 11:01:57)

[img]http://s18.postimg.org/gy8mx8505/HTC_Desire_500_Smartphone_1.jpg[/img]

Stigao je, kuckam vam sa njega [sm=bravo.gif]

Peace* -> RE: Mobilni telefoni (17.10.2014 11:10:09)

Jesam li jedina lujka koja je odbila Iphone?

Nisi, I hate it!

IZVORNA PORUKA: Ana RR

malo je falilo da kupim nokiu sa w8

Stavili su mi w8 na komp na poslu, plakala sam prvih dana. [sm=zz_help.gif]

Ja sam i dalje zaljubljenik Samsunga.

nata11 -> RE: Mobilni telefoni (17.10.2014 11:51:15)

IZVORNA PORUKA: Peace*

Jesam li jedina lujka koja je odbila Iphone?

Nisi, I hate it!

Isto. Ni malo nisam odusevljena. Samsung je samsung.

Peace* -> RE: Mobilni telefoni (24.10.2014 9:03:23)

Pitanje.

Imam Samsung, i sada mi je koleginica pokazala neki folder, konkretno su u pitanju Viber Images. Ja za pola ljudi sa tih slika nemam ideju ko su!? [sm=zmeden.gif]
Kaže koleginica da ona često gleda taj folder, uleću joj slike ljudi koje npr njen muž ima u Viberu, nikada nije njima pisao sa njenog tel, ona ih nema u kontaktima...

Prečica: Aplikacije - Samsung - Moji folderi - Svi fajlovi - Device storage - Viber - media - User photos.

Nek mi oni koji nisu lenji jave dal poznaju sve ljude na tim fotkama, jer ja pola ne poznajem. [sm=zmeden.gif]

Trcosava -> RE: Mobilni telefoni (24.10.2014 9:31:29)

Peace, mislim da je Viber povezan na fejs. Sad sam išla u moj folder na viberu i skontam da on menja slike kako pera promeni na fejsu profilnu sliku. E sad, koliko ti ljudi imaš na fejsu i koliko njih stvaaaaaarno pratiš i znaš lično je druga stvar. Tako da mislim da je to do toga. Pola ljudi recimo ja ne bo znala ko su ako je neko sa RR još odavno. Pogotovo ako ih nisam lično upoznala ili po nečemu specijalno zapamtila.

Peace* -> RE: Mobilni telefoni (24.10.2014 9:35:14)

Recimo, pojavila mi se fotka nekog dečka, mogao bi biti generacija mog brata (13-ak god mlađi od mene), nikad u životu ga nisam videla. [sm=jezicek.gif]
Na FB nemam nepoznate muškarce (žene sam iskulirala iako ne znam ko su).
Da li treba da kažem da imam fotku šanera za Ikeu koji sedi na wc šolji? [sm=jezicek.gif]

Trcosava -> RE: Mobilni telefoni (24.10.2014 9:42:58)

Kažem, imam i ja par nepoznatih. Ali Mislim da on slike kontakata vuče ko zna odakle. Mislim, imaš telefon od nekog - lupam sad, imam br. telefona muža moje drugrice i on je nekad stavio neku sliku kao profilnu na viber koju ja neću prepoznati.
A imam telefona u imeniku od pre 10 godina! Postoje ljudi sa kojima se ne čujem jednostavno. Lupam sad, imam telefon vrtića, aninog zubara, pedijatra, mog zubara u Bg-u, ginekologa ovde... I viber povuče verovatno i njihove slike, a na kontaktima se ne pojavljuju jer sam podesila da mi pokazuje samo one koje imaju viber. Malo je konfuzno [sm=jezicek.gif] ali kapiram otkud slike donekle [sm=smiley36.gif]

Peace* -> RE: Mobilni telefoni (24.10.2014 9:44:41)

[sm=smiley29.gif]

[sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Mobilni telefoni (24.10.2014 9:48:59)

To ti kažem [sm=smiley36.gif] imam i ja par dobrih baja na slikama, pojma nemam ko su.

Pa onda kapiram da je neki moj sestrić, dosta mlađi od mene, postavljao ko zna kada koju sliku. Znaš da 'deca' sad stavljaju svašta kao profilne slike (meni je bila jednom sova, pa slika od Luisa Roya... [sm=jezicek.gif])

Peace* -> RE: Mobilni telefoni (24.10.2014 9:51:37)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

da... greota, ne znam ko je to dete. [sm=jezicek.gif]

Ana RR -> RE: Mobilni telefoni (25.10.2014 7:07:45)

IZVORNA PORUKA: Peace*

IZVORNA PORUKA: Ana RR

malo je falilo da kupim nokiu sa w8

Stavili su mi w8 na komp na poslu, plakala sam prvih dana. [sm=zz_help.gif]

Ja sam i dalje zaljubljenik Samsunga.

Na kompu imam w8,1 već ihahaj i super mi je ali ne znam kako bi bilo na telefonu.

big mum -> RE: Mobilni telefoni (25.10.2014 15:07:10)

Imam problem sa tel.Imam huawei neki tamo i do sad je mogao da uključi WI-FI ,pretražuje mreže .No međutim odnedavno kad god pokušam da ga uključim nemože i piše greška[sm=smiley13.gif]
Zna li iko u čemu je problem[sm=smiley13.gif]

soni -> RE: Mobilni telefoni (25.11.2014 17:07:01)

Ja sam kupila samsung galaksi s4+....zadovoljna sam jedino mi kamera predstavlja problem...navikla sam kako kliknem da fiksira sliku, ovde mora osoba mirno bas da stoji inace je muljava slika :/

zece -> RE: Mobilni telefoni (27.11.2014 23:44:19)

mm mi je poklonio pre neki dan za rodzendan samsung galaxy s 4 mini i je super jos ucim kako da radim sa njim oti je stigao u utorak porucili smo ga u cet stigao je u utorak

soni -> RE: Mobilni telefoni (28.11.2014 8:38:48)

dobar je zece..meni se svidja samsung...

Svidja mi se i Nokia nova- Lunia

emicaa -> RE: Mobilni telefoni (28.11.2014 11:21:53)

Kakva je baterija kod s4,ja trebam svoj mjenjat pa nisam baš sigurna koji da uzmem ali mi je bitno kakva je baterija.Kod ovog sad ne može izdržati dan iako ga ne koristim puno.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>