jabudic -> RE: Mobilni telefoni (18.2.2015 9:11:55)
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Ja imam Samsung dual sim, i ne troši mi se brže baterija. Mada ja godinama već imam dual sim telefone, valjda otkad su se pojavili na tržištu, sad se ne bih mogla navić na obični :)))) Čupo, pa je li koristiš 2 kartice? Meni je on OK za poslovne ljude, da ne nosaju torbu telefona, taj koji sam koristila mi je bio OK, ali ja u sezoni imam po milion poziva dnevno i kad odem kući klijnti me zovu izgubili se, te mijenjaj hotel, itd, pa mi za privatne svrhe nije dolazio na red, tj dok završim poslove ostadoh bez baterije. Pa se sad i ja nosam sa 2 telefona, kao uostalom 90% Crnogoraca [sm=smiley36.gif] A kod ovog sad Samsunga mi baterija odlično drži za jedan tako jak telefon, čak ima ona opcija ušteda baterije, pa da napraviš crno bijeli display kad is baš u krizi. Baterija je najbitnija. I kamera. I brzina [sm=smiley1.gif] Bubi, čestitam! Imala sam ja prije S5 Alcatel dual sim, koristila sam ga skoro 2g, samo sam imala problem sa baterijom, to je ovo što napisah gore, i često mi se kvario onaj konektor za punjenje. Sad je to Nemanjin tel za igrice, ali je živ i dalje.
|
|
|
|