RE: Mobilni telefoni (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Tehnika

Poruka

Ana RR -> RE: Mobilni telefoni (7.2.2023 12:33:36)

Kao malo dete sa igračkom [sm=smiley36.gif]

dddaca -> RE: Mobilni telefoni (7.2.2023 22:14:52)

Super. Nek te lepo služi [sm=smiley27.gif]

Tamitami -> RE: Mobilni telefoni (2.7.2023 17:17:41)

Moja zadnja kupovina je Huawei p60 pro. za mene nešto najbolje, jer obožavam da slikam moju bebu, ali ima i toliko aplikacija u AppGallery da izbor nije baš lak:)

Srecko47E -> RE: Mobilni telefoni (3.7.2023 16:27:45)

Takodje sam zadovoljna telefonom.

Zavrsava mi i sve oko posla sta imam u smislu-nema potrebe da nosim laptotp.

Cena je sramno visoka, obzirom na kvalitet i cinjenicu na nema googl,ali kao Huawei dugogodisnji korisnik,meni licno ne smeta.
Osim cene ,koja ne opravdava...

dunja RR -> RE: Mobilni telefoni (26.1.2025 13:30:05)

Ne znam da li imamo temu za mobilne operatere pa ću pitati ovde - muž ima pripejd broj koji treba da registruje, ima još par dana zakonskog roka, i nikako to da odradimo. Razmišljam da ga iz Yetella prebacim u A1 jer mi se čini da je jeftiniji, mada on slabo koristi telefon, samo kada je na poslu. Kod kuće sve zovemo sa mog, jer imam milion besplatnih minuta u paketu. On će svakako ostati pripejd, jedino što mu treba je nešto malo interneta, dok je na poslu, pa tu gledam da li je za pripejd korisnike povoljniji A1 ili Yetell?

Ako je neko od vas u A1 da li ste zadovoljni? Mislim da čak ima i neke beneficije, tipa godinu dana neće plaćati ili tako nešto, ako se registruje kod njih, proveriću još. Ali na stranu i to, zanima me da li ste zadovoljni sa A1?

Ja sam u Yetellu, i ostajem tu, ali njega razmišljam da prebacim.

Ivanka 75 -> RE: Mobilni telefoni (27.1.2025 12:58:16)

Dunja, samo nemoj MTS, deru sa imaginarnim neplacenim racunima, moja sestra bije bitku sa njoma i jedva ceka da isteknu ugovori, ima 2 prepaid broja reg kod njih.
Mm i dete su na Yetelu on prepaid ona postpaid ja na A1 postpaid. 
Ona ima neki paket koji je ob povezao sa svojim brojem, ima internet taman za neke njene potrebe. Znam da je 5 GB. Nije ih potrosila ni kad je ekskurziji bila. 
Ja mogu ovako da pomognem.

dunja RR -> RE: Mobilni telefoni (27.1.2025 14:47:57)

Iv hvala ti, reci mi samo tvoj muž da li i šta uplaćuje što se interneta tiče, s obzirom da je pripejd u Yetellu?

Ivanka 75 -> RE: Mobilni telefoni (27.1.2025 15:53:13)

Ne uplacuje nista, bas zbog toga jevi povezao njenbroj sa svojim, bila neka akcija ima godinu i po, ako povezes pre paid i post paid broj, post paid dobija internet. Nije mi ni tada bilo jasno kako to funkcionise 😊 On joj jednom mesecno uplati kredit online i to je to to. 

Ana RR -> RE: Mobilni telefoni (27.1.2025 16:13:35)

Dunja, mi smo u A1 ali mi smo postpaid

dunja RR -> RE: Mobilni telefoni (31.1.2025 16:41:50)

Hvala vam puno, obavila sam sve, moj ugovor ističe uskoro (telefon je na firmu) pa sam smanjila svoj biznis paket, jer dosta minuta i interneta mi ostaje nepotrošeno, uklapam se skroz u najmanji paket, a opet imam popuste pri kupovini novg telefona, kada zatreba. Ne planiram još novi telefon, stari HONOR još radi kao prvog dana. To mi je zanimljivo jer su mi ranije Samsung i ostali posle dve godine bivali sporiji, dok HONOR ništa, on je kao munja još uvek.

Muža sam prebacila na postpejd u Yetellu (naravno kao fizičko lice), zbog prelaska na postpejd dobio je za 900 din mesečno neograničene poruke u minute ka svim mrežama i 30GB neta (pratili smo ovih dana njegovu potrošnju interneta, on potroši tačno 1GB dnevno na poslu, nekad i malo više), tako da se uklapa i procenila sam da se tako više isplati.

Ivanka 75 -> RE: Mobilni telefoni (31.1.2025 18:21:11)

Super Dunja, moraju da se prate njihove ponude maltene na dnevnom nivou.
Moja drugarica propustila Yettel ponudu za postpaid za prroduzenje ugovora, potpisala novi koji joj se ne dopada, pre nekoliko meseci, i sad ne moze da prezali sto nije pristala ba ono sto su joj nudili. 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 39 40 [41]