RE: Mobilni telefoni (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Tehnika

Poruka

nata11 -> RE: Mobilni telefoni (2.9.2014 11:44:24)

Isto je i na tabletu. Moras da imas messenger da bi mogla da citas poruke.

emicaa -> RE: Mobilni telefoni (2.9.2014 11:52:07)

ja imam htc one x i nije los ali mislim da cu posle nove godine ipak uzeti samsung ili iphone,iphone nisam nikako imala...

Modessty -> RE: Mobilni telefoni (2.9.2014 11:58:35)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

IZVORNA PORUKA: Žapkić

E, ovako-uspela sam da izbrišem "Messenger". Draga Ana RR, veliko ti hvala!!!!!
Medjutim, sada kad udjem na FB preko mobilnog, ne mogu da vidim poruke-već mi opet traži da instaliram "Mesenger".
E, nećeš ga, vala!!!
Da li neko zna kako mogu da to uklonim i da mi telefon normalno otvara poruke?

Ne vredi,o tome ti pricam,moramo da ga imamo...

ja ga nemam i čitam poruke, ali is browsera. i mene je taj njihov messenger nervirao

vonavoj -> RE: Mobilni telefoni (2.9.2014 12:36:40)

vidis mod,tako da[sm=smiley36.gif]

Dada81 -> RE: Mobilni telefoni (2.9.2014 15:39:37)

IZVORNA PORUKA: Peace*

Imala sam Samsung Galaxy 2, ali se zapucao, umro. [sm=smiley3.gif][sm=smiley29.gif] Sad sam uzela 3-ku. [sm=smiley1.gif] Prezadovoljna sam - opet. Ja obožavam Samusng! [sm=bravo.gif]

Ja za koji dan treba da kupim tel. Vezala se za Samsungi njegove aplikacije,ali se pokvario[sm=smiley13.gif] danima vec kao da i nemam tel,slova mu se pobrkala,cela leva strana ne kuca..Npr,umesto slova D meni kuca razmak,slovo R,E,S..nista.
Mislila cak da se prebacim na Nokiu Lumiu,a ne znam puno o njemu,nego me prodavac zagrejao.
Nego,vidim da Bubi kaze da joj nije nesto posebno.
U sustini,meni je vazna cista,dobra kamera,jer to koristim i nosim umesto foto aparata. A, i naravno da je smart ,jer se tu ui ustedi,sada sve potrosih kredita od kad nemam Viber.
Pitanje je koji uzeti[sm=zmeden.gif]

emicaa -> RE: Mobilni telefoni (2.9.2014 16:30:29)

dada ja bih izmedju nokie i samsunga uvjek izabrala samsung...

NadaR -> RE: Mobilni telefoni (2.9.2014 16:54:33)

Ja trenutno koristim neki samsung duos . Nasledila sam ga od mm. Super su mu fotke.

Dopada mi se neki novi Huawei.

Dada81 -> RE: Mobilni telefoni (2.9.2014 17:02:17)

Vidis,Nado,mogla bih i o njemu razmisliti,drug jedan koristi Huawei,hvali da je dobar,brz..A,mnoogo jeftiniji.

NadaR -> RE: Mobilni telefoni (2.9.2014 17:07:50)

Jesi gledala one mixeve u.Mtelu? Mm ima mix 35 I ovaj telefon je bio 50 na godinu a marka na dvije godine. Pogledaj na sajjtu.

Trcosava -> RE: Mobilni telefoni (2.9.2014 17:19:19)

IZVORNA PORUKA: emicaa

ja imam htc one x i nije los ali mislim da cu posle nove godine ipak uzeti samsung ili iphone,iphone nisam nikako imala...

Komšinica ima iphone - brate mili dobijem ospe kad treba nešto da joj odradim na telefonu. Mislim do sad sam se snalazila na svim telefonima bez problema. Ali za mene iphone je kao da bi mi neko dao da programiram u linuxu (em ne znam da programiram, em je linux za mene veća katastrofa od dosa [sm=jezicek.gif])

Dada81 -> RE: Mobilni telefoni (2.9.2014 19:20:32)

IZVORNA PORUKA: Nada RR

Jesi gledala one mixeve u.Mtelu? Mm ima mix 35 I ovaj telefon je bio 50 na godinu a marka na dvije godine. Pogledaj na sajjtu.

Jao Nado,sada sam ovako [sm=smiley3.gif] kada sam na sajtu videla sta nudi nas mobilni operater! Frizideri,ves masine,usisivaci[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ne znam,ajde televizori,to je itekako normalno istampaci itd-ali mobilni operater koji nudi frizidere-e,to sam samo ovde videla!

dijana1* -> RE: Mobilni telefoni (2.9.2014 23:49:45)

IZVORNA PORUKA: Dada81
Jao Nado,sada sam ovako [sm=smiley3.gif] kada sam na sajtu videla sta nudi nas mobilni operater! Frizideri,ves masine,usisivaci[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ne znam,ajde televizori,to je itekako normalno istampaci itd-ali mobilni operater koji nudi frizidere-e,to sam samo ovde videla!

Ovo je tek krenulo i trenutno u ponudi imaju samo samsung a do kraja meseca ce imati i ostale proizvodjace i narucuje se kataloski. Tj. ti izaberes sta zelis i to ti stigne na adresu. Biznis je cudo[sm=smiley36.gif]

dijana1* -> RE: Mobilni telefoni (2.9.2014 23:54:16)

Trenutno imam Samsung galaxy 3 -jku ali uskoro planiram da je zamenim za 5-ticu zlatnu.

galaxy S5 gold

Sanjalica1980 -> RE: Mobilni telefoni (3.9.2014 0:00:19)

Dijana S5 je fenomenalan. Ima ga moj muz ali da i kazem da je veliki [sm=smiley36.gif]
Ja sam koristila S4mini i to mi je najbolji tel. Obozavam Samsung [sm=smiley36.gif]

Dada81 -> RE: Mobilni telefoni (3.9.2014 0:04:20)

Uuu,dobar je Dijana[sm=bravo.gif] Kako kupujes,keš ili preko m'tela pa usput i usisivac [sm=smiley36.gif]

Salim se,Dijance,nego jes'biznis,ali sam jos malko iznenadjena ponudom,sto ne znaci da je necu koristiti[sm=smiley36.gif]

A,pitanje je bilo ozbiljno, ovaj deo bez usisivaca [sm=smiley1.gif]

dijana1* -> RE: Mobilni telefoni (3.9.2014 0:08:22)

Kes[sm=smiley36.gif] u Sarajevu su najjeftiniji.
A ja cu mozda uzeti ves masinu na 12 rata bez kamate[sm=smiley36.gif] ova u stanu je katastrofa grrrrr!

Dada81 -> RE: Mobilni telefoni (3.9.2014 0:17:37)

Izvini,opet ja [sm=smiley1.gif]
Kupuje mi se stvarno,dok nismo otisli na odmor ,a i mm je raspolozen sto pre da me obraduje ,imaju li neki sajt,da mi posaljes porukom? a,moze i ako prodajes ti svoj [sm=smiley4.gif]?

Mada,ja videla u Mercatoru radnja ,zaboravih naziv, svidja mi se garancija od dve god.to me najvise privuklo.

Posto planiram to vec do petka obaviti,bojim se da se ipak opet ne zaletim..

dijana1* -> RE: Mobilni telefoni (3.9.2014 0:43:46)

Ukucaj Univerzalno Sarajevo pa ces videti njihov sajt. Oni su ti sigurni, platis postarinu i stigne ti na adresu.
A ja za svoj ako budem dobila 50 KM ima da slavim[sm=smiley36.gif] Gde god se moglo izlupati on je izlupan, cak mi je i ekran pukao. Jedva cekam da ga se resim. Na slici mi je ovaj gold superali nisam ga videla uzivo.

Dada81 -> RE: Mobilni telefoni (3.9.2014 0:54:43)

Hvala Dijana! Kucam sutra obavezno. Novi tel.ce ti biti stvarno fantastican,volim Samsungove opcije i veliki displej,bas je pregledno.

A,ne,onda necu opet u vrzino kolo,ja ti onda ne dam ni 50 kako si ga iskreno opisala[sm=smiley36.gif]

Sve sam neke polovne i kupovala,pravo da ti kazem,solidno me i sluzili.A,eto ovaj Samsung nov pa drugi put na popravci,a bas mi zao.

Modessty -> RE: Mobilni telefoni (3.9.2014 13:25:54)

JA imam Lenovo A 516 i sve pohvale imam za njega! Ima dve kartice, što je meni bilo bitno jer ne mogu da nosim dva telefona.

Preporučujem toplo

[img]http://www.dodaj.rs/f/42/t8/12RcYeOX/jual-lenovo-a516.jpg[/img]

Mala Elena -> RE: Mobilni telefoni (3.9.2014 13:41:29)

Koristim alcatel OT 997 i jako mi se dopada. .do sada me nije izneverio iako je kineski model i mnogi su jako skepticni po pitanju toga.

Dada81 -> RE: Mobilni telefoni (3.9.2014 22:51:28)

Mod,Lenovoje poznata marka,nisam ni znala da imaju i tel. A,medju prvim mobilnim te.od kada dodjose kod nas,imala sam alkatel,sluzio super. Samo me zbunjujete [sm=smiley36.gif]
A vidim ima i Prestigio neka marka,nemam pojma ko im je proizvodjac,imajui tablete itd.a jeftini bas..

Dijana,mislim da si upravu,cene su bolje nego u Mercatoru sto sam ja gledala. Ne znam smem li sa te stranice postaviti ovde koji mi se svidja?

Trca zna dobro,cini mi se,isto,na sta da obratim paznju kada vec kupujem,da sene zeznem opet,nego da potraje... Znam da je dobro ovaj quad core,e sada ovaj Kit Kat ili Jelly kakose vec pise..I Trca spominje one megaherce cini mi se[sm=smiley36.gif]

Modessty -> RE: Mobilni telefoni (3.9.2014 22:56:23)

Dado odlični su Lenovo telefoni a spadaju u jeftinije, nisu preskupi. Ja sam baš zadovoljna.

dijana1* -> RE: Mobilni telefoni (3.9.2014 22:58:44)

Dado koji ti se svidja?
Ako se odlucis za galaxy budi sigurna da neces pogresiti[sm=smiley1.gif]

Mala Elena -> RE: Mobilni telefoni (3.9.2014 23:07:18)

Smatram da Samsung i Iphone prodaju marku tj ime i da su cene nerealno visoke u odnosu na druge marke sa istim karakteristikama. Drugarici je Iphone stalno bagovao od starta, kupljen je u Parizu.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>