Maruska16 -> RE: Beba odbija mleko (11.3.2021 15:36:20)
|
Drage moje zene ja cu da poludim! Sa Mikaelom problemi od samog pocetka. Pre 10 dana je bila prehladjena,i krenula sa odbijanjem mleka. U isto vreme dobila uzasne grceve i zatvor od Nan HA koji sam dodavala kad ja nemam dovoljno mleka. Dete je crno u licu bilo od plakanja,da smo izleteli iz kuce u bolnicu. Krvna slika u redu,crp pokazuje upalu. Dobili antibiotik i kapljice za nos.. To prolazi,mi menjamo mleko medjutim ona krece da pije samo u snu,preko noci kad se probudi i do 10 ujutru i sisa i pije mleko 60-80 ml maksimum.. Preko dana trpa ruke u usta,vristi gladna ali kad joj ponudim ona se uvija,grci i prestane da pije.. Kad se smiri onda krece gadjenje na flasicu.. menjali smo i mleko i flasice milion,nine do toga. Juce mi babica da kutiju Pepticate mleko cisto da probamo par nedelje i iskljucimo alelrgiju na pkm,i Nata je imala uz iste simptome alergiju. Mada ona nema osip,retke stolice sem tog cudnog ponasanja.. Juce i danas situacija ista. Do 10 h ujutru pila mleko mirno. Sad vec drugu flasicu bacam,bukvalno popije na silu 30 ml,pa za sat vremena opet jedva 20-30 i tako se hranimo dok uveče ne zaspi.. Ja sam premorena od cele situacije,uzasno se lose osecam,nemam snage.. Ovaj sam problem imala sa Natom. Ona je pila Nexium i pila Altheru posto je bila alergicna. Svaki mililitar sam oplakala,na jadvite jade sam je nekako odhranila dok nismo sa 4 meseca uveli čvrstu hranu. Kako dalje sa njom,sta da radim?? Ocajna sam!!
|
|
|
|