zumbuli -> RE: Beba odbija mleko (26.2.2015 11:58:04)
|
Pozz drage mame.Imam bebu od 2 meseca i 20 dana.Beba je znatno smanjila da jede po ulasku u treci mesec.Od rodjenja se mucimo sa hranjenjem, prvo je sisala pa nije dovoljno napredovala,potom sam se izmlazala i pila je moje mleko na flasicu.Rodjenja je sa 3200 i prva dva meseca je napredovala po 1kg.Medjutim,pocetkom treceg meseca je pocela da se buni i da jede dosta manje. Imala je do pre nedelju dana upalu uha koja je sanirana antibioticom.Po malo slini, stavljamo fizioloski i vadimo pumpicom slinice.Od pre 3 dana je hranim dok spava samo,jer ovako nema sanse da joj stavim flasicu u usta. Juce sam probala da je nasisamam,jer vise ne znam sta nisam probala da bih je nahranila. Prihvatila je da sisa juce celog dana i to super,skoro sve mi isprazni dojke.Medjutim danas nece ni to.Beba je inace vesela,guce,igra se i super je. Jedino place kad treba da jede, i to se dere kao jazavac. Kaki sluzavo dosta,ali su mi rekli da je to jer joj se sliva iz nosa pa ona guta.Znate li o cemu se radi???
|
|
|
|