pahulja76 -> RE: Beba odbija mleko (1.3.2014 0:34:26)
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal Dora je pocela od pre par dana da se buni dok jede ,tacnije pojede malo i onda nastane vika dreka izvija se u luk i tako se to hranjenje oduzi,sve sam mislila nije gladna jer stvarno je do sad jela i vise nego sto treba za njen uzrast,ali se nastavilo,najgore je uvece posle kupanja tada histerise i pojede malo oko 80 ml,isto je i sa sisanjem odbija da sisa ,ovo traje nekih tri cetiri dana,ostalih promena nema,vesela je ima ok stolicu,ne bljucka nista posebno,pocinjem da se brinem [sm=zmeden.gif] i nama je ovo pocelo da se "desava" a od 1.-og dana je pio vise nego sto treba al zbog bljuckanja smo morali da mu dajemo manje kolicine al cesce i lepo je pio do pre par dana, dok se budio nocu imao je 5 obroka u 24h po 180 ml pa je poceo da spava cele noci i smanjio na 4 obroka na 4h al od pre neki dan poceo da zeza. prvo sam uspevala posle pauze da mu uvalim ostatak al od sinoc dreka, popije 30ml i nece vise, jutros 50ml pa oko 11h opet 50ml, odvedem ga kod dr, ona ga pregledala i kaze ok je ne forsirajte (jer je za 6 ned, dodao 1100g), oko 15.30h popio 160ml iz 2x pa oko 19.30h pojeo punu porciju pirincano kukuruznih zitarica i u 23.30h 100ml i jos smo promenili na aptamil 2[sm=hudicek1.gif] ne znam sta da radim[sm=zmeden.gif] povrce tek isprobavamo da bih mu dala slanu kasicu a kad sam mu davala prvo jabuku mrstio se[sm=smiley19.gif]
|
|
|
|