guppy RR -> RE: Beba odbija mleko (6.9.2010 12:19:52)
|
Aptamil nikako nije podnosila, Marko je sve pio. Prešli smo na BEBA 1 (od Nestle). Vidi ovo: IZVORNA PORUKA: magde zene sta da radim.moja mala vise razlikuje ukus i shvatila da ovo AD mleko nije lepo.koristim noivalak.da promenim mleko ili mislite da predgem na kravjo ili kozjo???sta da radim.uostalom znam da su svi AD mleka po ukus su iste.sta da radim???? IZVORNA PORUKA: guppy RR Mi smo zbog toga menjali mleko. Prešli smo sa Aptamila na Beba1. Devojčica nije htela da ga pije, pljuvala ga je van, mrštila se i plakala. Kad smo prešli na Bebu, pila je sa pravim zadovoljstvom. Meni lično nisu ta dva mleka imala ni isti ukus, a kamoli miris. Beba miriši na laganu vanilu, a aptamil mi smrdi užasno (lično mišljenje). Firma: Nestle Ime mleka: Beba 1 (1 je početna formula, imaš još 2 i 3, i mleko za alergičare itd.) [image]http://www.shop-apotheke.com/pix/product/200x200/3134273.jpg[/image] IZVORNA PORUKA: simke Magde nisu sva mleka ista po ukusu(ne znam jesi li probala).Probaj da joj das neko drugo.Imas izbora: BEBELAC,HUMANA,NESTLE... IZVORNA PORUKA: MERYEN Meni je se desilo da mi beba nece da pije mleko,jednostavno je odbijao,promenila sam mleko i ponovo se vratila na staro i dalje ga pije,moguce da je to trenutno kao kod nas sto je bilo.
|
|
|
|