Verus -> RE: Beba odbija mleko (17.9.2010 1:05:13)
|
Nikako! Moje mleko je bilo JAKO masno i jako dok nisam prestala da jedem sve mlecno. E onda je postalo providno....tad mi je jedna na poslu rekla da moram unositi masnoce....Nivo proteina se ne menja u mleku u odnosu na ishranu, ali masnoce da. Pocela sam da koristim namaz na hleb (nesto poput margarina) i da jedem masne salame...odmah se popravilo. Pokusaj ishranom da korigujes, a ako ne, nemoj je odbijati, tvoje mleko i dalje ima proteina, antitela i probiotika, a to bebi jako treba. Izguraj bar tih 6 meseci... Pisala sam ti gore da pocnes da izmuzes svoje mleko pa da dodas malo formule i da je tako naviknes..mislim da bi to upalilo... IZVORNA PORUKA: Dora Mina,da je ne teram crkla bi od gladi...Taso,ona u porodilistu jadna nije imala pojma sta pije,stave joj kasiku u grlo pa sipaju ko u kanister...nisam probala drugo mleko a sad cu redom da probam...po azbucnom redu...:))) Ajde,imam ja dovoljno mleka,to nije problem,sisa ona i bude sita,al kad je mleko bistro,valjda nedovoljno hranljivo za nju... jbg,da je odbijem od sise?
|
|
|
|