|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: buducnost-istina ili teorija zavere
28.4.2011 21:49:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: eni26

IZVORNA PORUKA: verolino

Ja prosto ne znam kako ostale RR clanice mogu da odole ovakvoj tematiciuser posted image

nismo pametneuser posted image

Zacas ces se ti opametiti kad te stavim na glasanjeuser posted image
Sta radi Ema? Nju ce tetka Verka da nauci da se prepucavauser posted image

(odgovor članu eni26)
  Direktna veza do poruke: 251
28.4.2011 21:50:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: New Mom

IZVORNA PORUKA: gagi

Verolino sta da pisem,kada sve pises umjesto meneuser posted image

I ja ovo mogu da potpišem.user posted image Sve što sam pročitala ovde u temi tvoje, kao ja da sam napisala. Ne znam šta više da se doda.
Inače, tema je ekstra! Mm i ja stalno imamo razne polemike oko tih tema, emisija, knjiga... vežba se mozak.user posted image

A i jako je zanimljivo. Zaistauser posted image
Sve sto je na svetu do danas nereseno meni je ekstremno zanimljivo.

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 252
   [Obrisana poruka]
28.4.2011 21:51:17   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 253
28.4.2011 21:54:56   
Anoniman
Ma vera u Boga se i ne objasnjava. Ili verujes ili ne verujes.
Mene zanimaju sporedni momenti-biblijske price, likovi iz istih, njihovo mesto u sadasnjem vremenu, kao i samo lice Boga.
Npr. jako, ali jako me zanima kako svaki vernik zamislja Boga. U ljudskom obliku ili..? Gde mu je sediste-neka planina, galaksija....user posted image user posted image user posted image
Ne znam da li ste gledali film Fontana????Ja npr. tako nekako zamisljam drvo zivota...Reziser kao da je mene pitaouser posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
  Direktna veza do poruke: 254
28.4.2011 21:58:58   
vukosava

E, u jednom si u pravu. Moj posao je vezan za spremanje testova i poducavanje. Nemam dece, imam vremena. Valjda ce uskoro biti obrnuto. Mada znajuci sebe, ja bi od sna krala, samo da dam misljenje.user posted image

i moj posao je vezan za spremanje testova i poducavanje user posted image evo bas moram da napravim dva ispita al me mrziiiiiiiiiii
meni su rekli videces kad budes imala dete, nema vise filmova. malo morgen - ima, samo ne mogu mozda da sve kapiram ko pre sa umornim mozgom, inception npr blage veze nemam sta se desava...  a ako volis da debatujes i diskutujes, nema te sile koja ce te promeniti

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 255
28.4.2011 22:00:41   
vukosava

Mene zanimaju sporedni momenti-biblijske price, likovi iz istih, njihovo mesto u sadasnjem vremenu, kao i samo lice Boga.
Npr. jako, ali jako me zanima kako svaki vernik zamislja Boga. U ljudskom obliku ili..? Gde mu je sediste-neka planina, galaksija....user posted image user posted image user posted image
Ne znam da li ste gledali film Fontana????Ja npr. tako nekako zamisljam drvo zivota...Reziser kao da je mene pitaouser posted image

bas pre tri dana na HISTORY kanalu bila emisija kako su neki animirali kao lice Isusovo na osnovu neke relikvije iz Vatikana u kojoj veruju da je on sahranjen... mislim nije Boga al jeste Isusa
http://www.history.com/shows/the-real-face-of-jesus
http://abcnews.go.com/GMA/video/face-jesus-revealed-10248139

ja bas mislim da je BOG zena user posted image

< Poruku je uredio vukosava -- 28.4.2011 22:02:29 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 256
28.4.2011 22:00:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: vukosava

a ako volis da debatujes i diskutujes, nema te sile koja ce te promeniti

Verujemuser posted image

(odgovor članu vukosava)
  Direktna veza do poruke: 257
28.4.2011 22:04:19   
vukosava
IZVORNA PORUKA: BubaMira

MM je Egiptofil user posted image , i puna mi je kuća knjiga i slika, mozaika i papirusa sa tematikom Egipta. Sa police mi već mesecima mašu neke knjige i ja uredno planiram da ih počnem čitati, ali nikad to ne uradim. Evo gledam sad, imamo neka izdanja Kristijana Žaka "Egipatski sudija", "Vezirova pravda","Zakon pustinje" i još neke, moram se baciti na čitanje...

znas sta je najludje, danasnji egipcani su mahom muslimani i totalno se ogradjuju od starog egipta. upoznala sam neke i oni se bas negativno izjasnjavaju o toj drevnoj civilizaciji. nisu svi garant takvi al to mi je bilo bas bas cudno

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 258
28.4.2011 22:04:46   
minavb
Jbt, ne stignem da vas obidjem par sati i vi ispisale roman. Nemam vremena da citam pa bih zamolila verolino da mi da presek-ko sta kako?user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 259
28.4.2011 22:06:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: vukosava

bas pre tri dana na HISTORY kanalu bila emisija kako su neki animirali kao lice Isusovo na osnovu neke relikvije iz Vatikana u kojoj veruju da je on sahranjen... mislim nije Boga al jeste Isusa
http://www.history.com/shows/the-real-face-of-jesus
http://abcnews.go.com/GMA/video/face-jesus-revealed-10248139

ja bas mislim da je BOG zena user posted image

Ja mislim da Bog uopste nije antropomorfan, niti sedi kao Zevs na Olimpuuser posted image . Verujem u duse i mislim da je Bog energija oko koje se te duse okupljaju.
Izbacice me sa foruma zivota miuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vukosava)
  Direktna veza do poruke: 260
28.4.2011 22:07:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: minavb

Jbt, ne stignem da vas obidjem par sati i vi ispisale roman. Nemam vremena da citam pa bih zamolila verolino da mi da presek-ko sta kako?user posted image

Price su se rastrkale...Ne mogu da dam presek..Procitaj poslednje dva strane.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 261
28.4.2011 22:10:32   
minavb
Hm, bas nemam vremena. Pakujem se. user posted image
A kako opet dodjoste do boga?

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 262
28.4.2011 22:15:40   
Anoniman
Gagi rece kako ne voli da diskutuje oko njene vere u Boga. I onda sam ja rekla da ne preispitujemo neciju veru, vec da mene zanima kako drugi ljudi vide Boga i kako njegovo sediste zamisljaju. Nikad to nikoga nisam pitala, a bas me zanima. Mislim da malo ljudi uopste zamislja Boga i ima predstavu o tome kako on izgleda.
Onaj bradonja je preuzet od Zevsa. Grcki bogovi su antropomorfizovani. Ali mi nismo mnogobosci. Mene zanima kako vernici zamisljaju svog jednog Boga. Ja sam rekla kako.
Diskusija je skrenula malo u misticizam.

< Poruku je uredio verolino -- 28.4.2011 22:17:02 >

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 263
28.4.2011 22:22:43   
minavb
Vidis , ja sam se cesto pitala kako ljudi zamisljaju boga. Ja ga ne zamisljam jer ne verujem da postoji. Ako i i postojao, po mojoj logici bi to bilo nesto poput higsovog bozona, te neuhvatljive cestice za koju se predpostavlja da je izazvala veliki prasak. Iskreno receno, nisam nikad imala prilike da pricam sa ljudima o njihovom vidjenju boga. Oni sa kojima bih mogla o tome da diskutujem, moji su istomisljenici. Oni koji u njega veruju, ne umeju da pricaju o tome.

I moram da primetim, totalno smo off!user posted image

< Poruku je uredio minavb -- 28.4.2011 22:24:30 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 264
28.4.2011 22:24:58   
Anoniman
Ja ga zamisljam kao energiju.
Tacno je da ljudi prihvate Boga , a ne razmisljaju o njemu.
Ja ne mogu tako da f-cionisem. Sto je ociglednouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 265
28.4.2011 22:27:23   
minavb
Ja ne mogu da verujem u nesto sto nisam videla, sto mi nije dokazano, izracunato... Kazes energija. Na koju energiju mislis? I u tvojoj mitohondriji se upravo oslobodila energija.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 266
28.4.2011 22:29:32   
Vika
Ajjj, mitohondrije! user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 267
28.4.2011 22:31:30   
Anoniman
He he...Nisi videla ni oblike zivota van Zemlje, a sigurna sam da verujes u njih.
Sad moram da idem. Moj muz mora da oslobodi energiju iz spermatozoida. Sutra cu podrobnije o ovome.
Laka noc neznabozci, mnogobozci i jednobozciuser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 268
28.4.2011 22:36:18   
minavb
Ahahahah, srecan put spermici. Bezbedno stignite na odrediste! user posted image

Vrlo je lepo i precizno objasnjeno kako su se stekli uslovi za nastanak zivota na nasoj planeti, i zasto na ostalim planetama zivot ne moze da nastane. Upravo zato i verujem da, negde u nekom drugom sistemu oko neke velike zvezde, mora da postoji planeta sa slicnim uslovima na kojoj se mozda formirao neki oblik zivota. Opet sve lepo objasnjeno kroz hemiju, fiziku i biologiju. Ja bre verujem u nauku!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 269
28.4.2011 23:24:21   
Snelle
Fantastična tema! Ima puno toga rečenog što bih i sama rekla. Ima dosta toga što nije rečeno i što bih rado napisala, ali to ću drugi put. A što se ovoga tiče:

Ja bre verujem u nauku!

Ja verujem i u Boga i u nauku.  Ne mora da znači da prvo isključuje drugo i obrnuto.
Apropo vere i nauke - interesantan podatak: vernici veruju da svaka osoba ima dušu i da duša napušta telo nakon života. Pre nekoliko godina, naučnici su merili telo čoveka pre i nakon nastupanja smrti. Otkrili su da je u drugom slučaju telo lakše za 8gr. Interesantno zar ne? user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 270
28.4.2011 23:33:08   
minavb
Po meni jedno potpuno iskljucuje drugo, ali dobro, ne moramo svi isto da mislimo.
Sto se tog zanimljivog podatka tice, verujem da je izvucen iz konteksta. Sigurno postoji vrlo logicno objasnjenje za odstupanje u masi, i naci cu ga cim budem imala malo vise vremena.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 271
28.4.2011 23:36:40   
nencydrew

IZVORNA PORUKA: Snelle

Fantastična tema! Ima puno toga rečenog što bih i sama rekla. Ima dosta toga što nije rečeno i što bih rado napisala, ali to ću drugi put. A što se ovoga tiče:

Ja bre verujem u nauku!

Ja verujem i u Boga i u nauku.  Ne mora da znači da prvo isključuje drugo i obrnuto.
Apropo vere i nauke - interesantan podatak: vernici veruju da svaka osoba ima dušu i da duša napušta telo nakon života. Pre nekoliko godina, naučnici su merili telo čoveka pre i nakon nastupanja smrti. Otkrili su da je u drugom slučaju telo lakše za 8gr. Interesantno zar ne? user posted image

I ja isto verujem da jedno ne mora da isključuje drugo po defaultu

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 272
28.4.2011 23:36:55   
Snelle

Po meni jedno potpuno iskljucuje drugo, ali dobro, ne moramo svi isto da mislimo.

Tako je i ja kao vernik te uopšte neću ubeđivati u suprotno user posted image
Što se druge stvari tiče, ti kao ateista i  kada bi pronašala podatak da je ovo što sam napisala upravo onako kako sam navela nikako ne bi mogla tu činjenicu da prihvatiš, već bi stalno iznova i iznova tražila neko logično objašnjenje. To je prosto tako user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 273
28.4.2011 23:41:07   
minavb
Nema to veze sa mojim ateizmom, ovo vise ima veze sa tim da nauka sve moze da objasni, pa i to. Dovoljno je da se pluca vise ne sire i ne pune vazduhom, pa da to nekako utice na smanjenje mase tela.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 274
28.4.2011 23:46:00   
Snelle
Ok, to je tvoje mišljenje. Evo našla sam neki članak.

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here