Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 21:49:24
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eni26 IZVORNA PORUKA: verolino Ja prosto ne znam kako ostale RR clanice mogu da odole ovakvoj tematici nismo pametne Zacas ces se ti opametiti kad te stavim na glasanje Sta radi Ema? Nju ce tetka Verka da nauci da se prepucava
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 21:50:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: gagi Verolino sta da pisem,kada sve pises umjesto mene I ja ovo mogu da potpišem. Sve što sam pročitala ovde u temi tvoje, kao ja da sam napisala. Ne znam šta više da se doda. Inače, tema je ekstra! Mm i ja stalno imamo razne polemike oko tih tema, emisija, knjiga... vežba se mozak. A i jako je zanimljivo. Zaista Sve sto je na svetu do danas nereseno meni je ekstremno zanimljivo.
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 28.4.2011 21:51:17
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 21:54:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma vera u Boga se i ne objasnjava. Ili verujes ili ne verujes. Mene zanimaju sporedni momenti-biblijske price, likovi iz istih, njihovo mesto u sadasnjem vremenu, kao i samo lice Boga. Npr. jako, ali jako me zanima kako svaki vernik zamislja Boga. U ljudskom obliku ili..? Gde mu je sediste-neka planina, galaksija.... Ne znam da li ste gledali film Fontana????Ja npr. tako nekako zamisljam drvo zivota...Reziser kao da je mene pitao
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 21:58:58
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: verolino E, u jednom si u pravu. Moj posao je vezan za spremanje testova i poducavanje. Nemam dece, imam vremena. Valjda ce uskoro biti obrnuto. Mada znajuci sebe, ja bi od sna krala, samo da dam misljenje. i moj posao je vezan za spremanje testova i poducavanje evo bas moram da napravim dva ispita al me mrziiiiiiiiiii meni su rekli videces kad budes imala dete, nema vise filmova. malo morgen - ima, samo ne mogu mozda da sve kapiram ko pre sa umornim mozgom, inception npr blage veze nemam sta se desava... a ako volis da debatujes i diskutujes, nema te sile koja ce te promeniti
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 22:00:41
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: verolino Ma vera u Boga se i ne objasnjava. Ili verujes ili ne verujes. Mene zanimaju sporedni momenti-biblijske price, likovi iz istih, njihovo mesto u sadasnjem vremenu, kao i samo lice Boga. Npr. jako, ali jako me zanima kako svaki vernik zamislja Boga. U ljudskom obliku ili..? Gde mu je sediste-neka planina, galaksija.... Ne znam da li ste gledali film Fontana????Ja npr. tako nekako zamisljam drvo zivota...Reziser kao da je mene pitao bas pre tri dana na HISTORY kanalu bila emisija kako su neki animirali kao lice Isusovo na osnovu neke relikvije iz Vatikana u kojoj veruju da je on sahranjen... mislim nije Boga al jeste Isusa http://www.history.com/shows/the-real-face-of-jesus http://abcnews.go.com/GMA/video/face-jesus-revealed-10248139 ja bas mislim da je BOG zena
< Poruku je uredio vukosava -- 28.4.2011 22:02:29 >
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 22:00:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vukosava a ako volis da debatujes i diskutujes, nema te sile koja ce te promeniti Verujem
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 22:04:19
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira MM je Egiptofil , i puna mi je kuća knjiga i slika, mozaika i papirusa sa tematikom Egipta. Sa police mi već mesecima mašu neke knjige i ja uredno planiram da ih počnem čitati, ali nikad to ne uradim. Evo gledam sad, imamo neka izdanja Kristijana Žaka "Egipatski sudija", "Vezirova pravda","Zakon pustinje" i još neke, moram se baciti na čitanje... znas sta je najludje, danasnji egipcani su mahom muslimani i totalno se ogradjuju od starog egipta. upoznala sam neke i oni se bas negativno izjasnjavaju o toj drevnoj civilizaciji. nisu svi garant takvi al to mi je bilo bas bas cudno
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 22:04:46
|
|
|
|
minavb
|
Jbt, ne stignem da vas obidjem par sati i vi ispisale roman. Nemam vremena da citam pa bih zamolila verolino da mi da presek-ko sta kako?
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 22:06:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: verolino Ma vera u Boga se i ne objasnjava. Ili verujes ili ne verujes. Mene zanimaju sporedni momenti-biblijske price, likovi iz istih, njihovo mesto u sadasnjem vremenu, kao i samo lice Boga. Npr. jako, ali jako me zanima kako svaki vernik zamislja Boga. U ljudskom obliku ili..? Gde mu je sediste-neka planina, galaksija.... Ne znam da li ste gledali film Fontana????Ja npr. tako nekako zamisljam drvo zivota...Reziser kao da je mene pitao bas pre tri dana na HISTORY kanalu bila emisija kako su neki animirali kao lice Isusovo na osnovu neke relikvije iz Vatikana u kojoj veruju da je on sahranjen... mislim nije Boga al jeste Isusa http://www.history.com/shows/the-real-face-of-jesus http://abcnews.go.com/GMA/video/face-jesus-revealed-10248139 ja bas mislim da je BOG zena Ja mislim da Bog uopste nije antropomorfan, niti sedi kao Zevs na Olimpu . Verujem u duse i mislim da je Bog energija oko koje se te duse okupljaju. Izbacice me sa foruma zivota mi
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 22:07:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb Jbt, ne stignem da vas obidjem par sati i vi ispisale roman. Nemam vremena da citam pa bih zamolila verolino da mi da presek-ko sta kako? Price su se rastrkale...Ne mogu da dam presek..Procitaj poslednje dva strane.
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 22:10:32
|
|
|
|
minavb
|
Hm, bas nemam vremena. Pakujem se. A kako opet dodjoste do boga?
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 22:15:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Gagi rece kako ne voli da diskutuje oko njene vere u Boga. I onda sam ja rekla da ne preispitujemo neciju veru, vec da mene zanima kako drugi ljudi vide Boga i kako njegovo sediste zamisljaju. Nikad to nikoga nisam pitala, a bas me zanima. Mislim da malo ljudi uopste zamislja Boga i ima predstavu o tome kako on izgleda. Onaj bradonja je preuzet od Zevsa. Grcki bogovi su antropomorfizovani. Ali mi nismo mnogobosci. Mene zanima kako vernici zamisljaju svog jednog Boga. Ja sam rekla kako. Diskusija je skrenula malo u misticizam.
< Poruku je uredio verolino -- 28.4.2011 22:17:02 >
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 22:22:43
|
|
|
|
minavb
|
Vidis , ja sam se cesto pitala kako ljudi zamisljaju boga. Ja ga ne zamisljam jer ne verujem da postoji. Ako i i postojao, po mojoj logici bi to bilo nesto poput higsovog bozona, te neuhvatljive cestice za koju se predpostavlja da je izazvala veliki prasak. Iskreno receno, nisam nikad imala prilike da pricam sa ljudima o njihovom vidjenju boga. Oni sa kojima bih mogla o tome da diskutujem, moji su istomisljenici. Oni koji u njega veruju, ne umeju da pricaju o tome. I moram da primetim, totalno smo off!
< Poruku je uredio minavb -- 28.4.2011 22:24:30 >
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 22:24:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ga zamisljam kao energiju. Tacno je da ljudi prihvate Boga , a ne razmisljaju o njemu. Ja ne mogu tako da f-cionisem. Sto je ocigledno
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 22:27:23
|
|
|
|
minavb
|
Ja ne mogu da verujem u nesto sto nisam videla, sto mi nije dokazano, izracunato... Kazes energija. Na koju energiju mislis? I u tvojoj mitohondriji se upravo oslobodila energija.
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 22:29:32
|
|
|
|
Vika
|
Ajjj, mitohondrije!
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 22:31:30
|
|
|
|
Anoniman
|
He he...Nisi videla ni oblike zivota van Zemlje, a sigurna sam da verujes u njih. Sad moram da idem. Moj muz mora da oslobodi energiju iz spermatozoida. Sutra cu podrobnije o ovome. Laka noc neznabozci, mnogobozci i jednobozci
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 22:36:18
|
|
|
|
minavb
|
Ahahahah, srecan put spermici. Bezbedno stignite na odrediste! Vrlo je lepo i precizno objasnjeno kako su se stekli uslovi za nastanak zivota na nasoj planeti, i zasto na ostalim planetama zivot ne moze da nastane. Upravo zato i verujem da, negde u nekom drugom sistemu oko neke velike zvezde, mora da postoji planeta sa slicnim uslovima na kojoj se mozda formirao neki oblik zivota. Opet sve lepo objasnjeno kroz hemiju, fiziku i biologiju. Ja bre verujem u nauku!
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 23:24:21
|
|
|
|
Snelle
|
Fantastična tema! Ima puno toga rečenog što bih i sama rekla. Ima dosta toga što nije rečeno i što bih rado napisala, ali to ću drugi put. A što se ovoga tiče: IZVORNA PORUKA: minavb Ja bre verujem u nauku! Ja verujem i u Boga i u nauku. Ne mora da znači da prvo isključuje drugo i obrnuto. Apropo vere i nauke - interesantan podatak: vernici veruju da svaka osoba ima dušu i da duša napušta telo nakon života. Pre nekoliko godina, naučnici su merili telo čoveka pre i nakon nastupanja smrti. Otkrili su da je u drugom slučaju telo lakše za 8gr. Interesantno zar ne?
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 23:33:08
|
|
|
|
minavb
|
Po meni jedno potpuno iskljucuje drugo, ali dobro, ne moramo svi isto da mislimo. Sto se tog zanimljivog podatka tice, verujem da je izvucen iz konteksta. Sigurno postoji vrlo logicno objasnjenje za odstupanje u masi, i naci cu ga cim budem imala malo vise vremena.
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 23:36:40
|
|
|
|
nencydrew
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Fantastična tema! Ima puno toga rečenog što bih i sama rekla. Ima dosta toga što nije rečeno i što bih rado napisala, ali to ću drugi put. A što se ovoga tiče: IZVORNA PORUKA: minavb Ja bre verujem u nauku! Ja verujem i u Boga i u nauku. Ne mora da znači da prvo isključuje drugo i obrnuto. Apropo vere i nauke - interesantan podatak: vernici veruju da svaka osoba ima dušu i da duša napušta telo nakon života. Pre nekoliko godina, naučnici su merili telo čoveka pre i nakon nastupanja smrti. Otkrili su da je u drugom slučaju telo lakše za 8gr. Interesantno zar ne? I ja isto verujem da jedno ne mora da isključuje drugo po defaultu
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 23:36:55
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: minavb Po meni jedno potpuno iskljucuje drugo, ali dobro, ne moramo svi isto da mislimo. Tako je i ja kao vernik te uopšte neću ubeđivati u suprotno Što se druge stvari tiče, ti kao ateista i kada bi pronašala podatak da je ovo što sam napisala upravo onako kako sam navela nikako ne bi mogla tu činjenicu da prihvatiš, već bi stalno iznova i iznova tražila neko logično objašnjenje. To je prosto tako
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 23:41:07
|
|
|
|
minavb
|
Nema to veze sa mojim ateizmom, ovo vise ima veze sa tim da nauka sve moze da objasni, pa i to. Dovoljno je da se pluca vise ne sire i ne pune vazduhom, pa da to nekako utice na smanjenje mase tela.
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 23:46:00
|
|
|
|
Snelle
|
Ok, to je tvoje mišljenje. Evo našla sam neki članak.
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.