|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: buducnost-istina ili teorija zavere
28.4.2011 19:51:22   
Anoniman
MM je Egiptofil user posted image , i puna mi je kuća knjiga i slika, mozaika i papirusa sa tematikom Egipta. Sa police mi već mesecima mašu neke knjige i ja uredno planiram da ih počnem čitati, ali nikad to ne uradim. Evo gledam sad, imamo neka izdanja Kristijana Žaka "Egipatski sudija", "Vezirova pravda","Zakon pustinje" i još neke, moram se baciti na čitanje...

(odgovor članu anuksunamun)
  Direktna veza do poruke: 226
28.4.2011 19:52:05   
anuksunamun
Masoni nikada nisu bili mecene umetnika....u tome i jeste stvar...samo nikada nije manipulacija bila tako laka i ocigledna kao sad.Fenomen Solomonovog hrama i njegovih tajni govori mnogo...i ona mrva koja se moze razotkriti daje velika objasnjenja...zato kazem ko god zeli vise da sazna neka procita Hiramov kljuc.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 227
28.4.2011 19:53:34   
Anoniman
Da nema masona, bio i neko drugi, ali verujem da bi se krajnji ishod uvek kretao u istom pravcu. Ja mislim da je to cena progresa, koga priznacete, niko bas nije spreman da se odrekne. Posmatrajuci sebe iz perspektive slucajnog slusaoca, ja bih verovatno bila gora od Hitlera kada bih imala tu moc user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
  Direktna veza do poruke: 228
28.4.2011 19:54:21   
anuksunamun
svakako postoji veliki broj knjiga iz te oblasti ...sigurno je mnostvo toga jako zanimljivo...ja sam malo prestala da se bavim "so tim"ali pocecu opet kad mi naidje inspiracija :):)

Direktna veza do poruke: 229
28.4.2011 19:54:42   
Anoniman
Koliko predznanje moram imati pred čitanje te knjige user posted image Ne zezam se, otupela sam, sigurno bih pala na nekom testu opšte kulture ...

Direktna veza do poruke: 230
28.4.2011 19:56:11   
Anoniman
Vecinu knjiga mozes naci u pdf-u na netu. Meni je neko preporucio Koplje sudbine i skinula sam ali jos nisam procitala, radje citam klasiku. Od knjiga slicne tematike citala sam Jevandjelje po Judi

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 231
28.4.2011 19:56:16   
anuksunamun
oj progresu cudna spravo-pozdravljam te -zdravo ,zdravo...progres ...zanimljiva tema

Direktna veza do poruke: 232
28.4.2011 19:57:38   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Da nema masona, bio i neko drugi, ali verujem da bi se krajnji ishod uvek kretao u istom pravcu. Ja mislim da je to cena progresa, koga priznacete, niko bas nije spreman da se odrekne. Posmatrajuci sebe iz perspektive slucajnog slusaoca, ja bih verovatno bila gora od Hitlera kada bih imala tu moc user posted image

Ti si kao MM, kada mu padne mrka kapa , on sve češće spominje neke logore i neke koje bi on sa svojim drugarom Hitlerom malo poslao na tuširanje... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 233
28.4.2011 19:59:42   
Anoniman
Anuk, uvek je lepo sresti te user posted image Vise mi se mili da va citam nego da pisem. Ali nedostaju mi ovakvi razgovori, kao onda kad smo bili klinci i na rodjendanima raspravljali o religiji, filosofiji, matematici.....

Ako neko nesto zna o okultizmu, ja i dalje tezim da se povampirim user posted image Majka ce mi poludeti, jedva je prezivela moju tinejdzersku fazu kada sam zelela da budem terorista user posted image

Direktna veza do poruke: 234
28.4.2011 20:00:02   
anuksunamun

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Koliko predznanje moram imati pred čitanje te knjige user posted image Ne zezam se, otupela sam, sigurno bih pala na nekom testu opšte kulture ...
hm... pa ne bih rekla da je knjiga rocket sciense,mislim da ti ne treba nista posebno...mozes eventualno da uzmes nesto citas o Krstasima uporedo

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 235
28.4.2011 20:01:10   
Anoniman
Bubo, zadeblja mi jezik od price, pa vidim nema vajde. Ko hoce da slusa super, ko nece na tusiranje user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 236
28.4.2011 20:02:02   
anuksunamun

Anuk, uvek je lepo sresti te user posted image Vise mi se mili da va citam nego da pisem. Ali nedostaju mi ovakvi razgovori, kao onda kad smo bili klinci i na rodjendanima raspravljali o religiji, filosofiji, matematici.....

Ako neko nesto zna o okultizmu, ja i dalje tezim da se povampirim user posted image Majka ce mi poludeti, jedva je prezivela moju tinejdzersku fazu kada sam zelela da budem terorista user posted image
axaxaxaxa...a zamisli mog tatu koji dobija od mene vest da zelim da budem spijun...pa mi uljudno objasnjava da to i nije bas najsjajnija ideja...ili svekrvin izraz lica kada sam rekla da cu da se udam u ronilackom odelu :):):)moji su naravno -svi pali od smeha-a to je bio prvi brak...nazalost obukli su me u vencanicu...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 237
28.4.2011 20:08:06   
Anoniman
Ja sam se izborila protiv braka i slicnih institucija, lk nazalost ne mogu da odbijem jer sam preveliki snob i uzivam u nekim stvarima koja ovaj svet i drustvo vode u propast. A i uvek sam se pitala akako je na drugoj strani.

Ja dok sam bila mladja i branila se protiv udaje govorila sam da cu im dovesti gudacki kvartet ili neki jazz band i posluziti hranu koja se jede sa stapicima. Nije bas bilo privlacno za moju licku familiju koja jede samo przeno meso i krompir user posted image

Direktna veza do poruke: 238
28.4.2011 20:19:59   
anuksunamun
axaxaxaxa...bas citam sada knjigu Nikola Tesla i njegovo vreme....podrobno se opisuje licki mentalitet i licki kraj...Omer pasu Latasa i njegovo vreme...vrlo zanimljiva knjiga...jos nisam stigla do Nikole Tesle knjiga ima 800 strana :P)

< Poruku je uredio anuksunamun -- 28.4.2011 20:24:01 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 239
28.4.2011 20:21:40   
ksenija81
Jel citao neko na site-u galaksija o matafizici, opsednutosti, matrixu, ima dosta zanimljivih stvari ....

KLIK

KLIK

< Poruku je uredio ksenija81 -- 28.4.2011 20:22:33 >

Bog ne stavlja prepreke za koje nije siguran da možeš da predješ...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 240
28.4.2011 20:28:08   
Anoniman
I ja sam se nameracila da kupim nesto o Tesli, bas sam nedavno gledala sta ima

Ksenija, mene te stvari u sustini zamaraju, volim po nesto da procitam mada pre da pogledam neki dokumentarac ili nesto slicno, ali dok se ne uspenjem na lestvici manipulatora i eksploatatora nesto nisam previse zainteresovana za temu, tj da je pratim sa ove strane

(odgovor članu ksenija81)
  Direktna veza do poruke: 241
28.4.2011 20:50:31   
ksenija81

ali dok se ne uspenjem na lestvici manipulatora i eksploatatora nesto nisam previse zainteresovana za temu, tj da je pratim sa ove strane

user posted image user posted image user posted image user posted image

Bog ne stavlja prepreke za koje nije siguran da možeš da predješ...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 242
28.4.2011 21:33:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lanajelena

IZVORNA PORUKA: anuksunamun

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Bicu off ali da li ste primetili kad su neke ovakve(teske) teme stize i Anuck user posted image user posted image user posted image
anuk je ovu temu otvorila :):):)samo bacis pogled na prvu stranu -nije teskouser posted image

Znam ja to nego mi je bas zanimljivo sto te ne srecem na drugim temama kao npr Verolino user posted image  nego samo na ovim teskim,to je bio pozitivan komentar vidite li smajlice na kraju

Znam ja da ti mislis na onu remu sa dva velika R u srediniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 243
28.4.2011 21:37:23   
Anoniman
Ja prosto ne znam kako ostale RR clanice mogu da odole ovakvoj tematiciuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 244
   [Obrisana poruka]
28.4.2011 21:42:06   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 245
28.4.2011 21:43:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gagi

Verolino sta da pisem,kada sve pises umjesto meneuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
  Direktna veza do poruke: 246
   [Obrisana poruka]
28.4.2011 21:45:34   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 247
28.4.2011 21:46:52   
eni26

IZVORNA PORUKA: verolino

Ja prosto ne znam kako ostale RR clanice mogu da odole ovakvoj tematiciuser posted image

nismo pametneuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 248
28.4.2011 21:47:42   
Anoniman
Si. user posted image Ali sigurna sam da ima mnogo zena koje misle drugacije, a ne zele diskutovati. To ne shvatamuser posted image  

Direktna veza do poruke: 249
28.4.2011 21:49:05   
New Mom

IZVORNA PORUKA: gagi

Verolino sta da pisem,kada sve pises umjesto meneuser posted image

I ja ovo mogu da potpišem.user posted image Sve što sam pročitala ovde u temi tvoje, kao ja da sam napisala. Ne znam šta više da se doda.
Inače, tema je ekstra! Mm i ja stalno imamo razne polemike oko tih tema, emisija, knjiga... vežba se mozak.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here