Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 19:51:22
|
|
|
|
Anoniman
|
MM je Egiptofil , i puna mi je kuća knjiga i slika, mozaika i papirusa sa tematikom Egipta. Sa police mi već mesecima mašu neke knjige i ja uredno planiram da ih počnem čitati, ali nikad to ne uradim. Evo gledam sad, imamo neka izdanja Kristijana Žaka "Egipatski sudija", "Vezirova pravda","Zakon pustinje" i još neke, moram se baciti na čitanje...
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 19:52:05
|
|
|
|
anuksunamun
|
Masoni nikada nisu bili mecene umetnika....u tome i jeste stvar...samo nikada nije manipulacija bila tako laka i ocigledna kao sad.Fenomen Solomonovog hrama i njegovih tajni govori mnogo...i ona mrva koja se moze razotkriti daje velika objasnjenja...zato kazem ko god zeli vise da sazna neka procita Hiramov kljuc.
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 19:53:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Da nema masona, bio i neko drugi, ali verujem da bi se krajnji ishod uvek kretao u istom pravcu. Ja mislim da je to cena progresa, koga priznacete, niko bas nije spreman da se odrekne. Posmatrajuci sebe iz perspektive slucajnog slusaoca, ja bih verovatno bila gora od Hitlera kada bih imala tu moc
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 19:54:21
|
|
|
|
anuksunamun
|
svakako postoji veliki broj knjiga iz te oblasti ...sigurno je mnostvo toga jako zanimljivo...ja sam malo prestala da se bavim "so tim"ali pocecu opet kad mi naidje inspiracija :):)
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 19:54:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Koliko predznanje moram imati pred čitanje te knjige Ne zezam se, otupela sam, sigurno bih pala na nekom testu opšte kulture ...
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 19:56:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Vecinu knjiga mozes naci u pdf-u na netu. Meni je neko preporucio Koplje sudbine i skinula sam ali jos nisam procitala, radje citam klasiku. Od knjiga slicne tematike citala sam Jevandjelje po Judi
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 19:56:16
|
|
|
|
anuksunamun
|
oj progresu cudna spravo-pozdravljam te -zdravo ,zdravo...progres ...zanimljiva tema
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 19:57:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Da nema masona, bio i neko drugi, ali verujem da bi se krajnji ishod uvek kretao u istom pravcu. Ja mislim da je to cena progresa, koga priznacete, niko bas nije spreman da se odrekne. Posmatrajuci sebe iz perspektive slucajnog slusaoca, ja bih verovatno bila gora od Hitlera kada bih imala tu moc Ti si kao MM, kada mu padne mrka kapa , on sve češće spominje neke logore i neke koje bi on sa svojim drugarom Hitlerom malo poslao na tuširanje...
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 19:59:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Anuk, uvek je lepo sresti te Vise mi se mili da va citam nego da pisem. Ali nedostaju mi ovakvi razgovori, kao onda kad smo bili klinci i na rodjendanima raspravljali o religiji, filosofiji, matematici..... Ako neko nesto zna o okultizmu, ja i dalje tezim da se povampirim Majka ce mi poludeti, jedva je prezivela moju tinejdzersku fazu kada sam zelela da budem terorista
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 20:00:02
|
|
|
|
anuksunamun
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Koliko predznanje moram imati pred čitanje te knjige Ne zezam se, otupela sam, sigurno bih pala na nekom testu opšte kulture ... hm... pa ne bih rekla da je knjiga rocket sciense,mislim da ti ne treba nista posebno...mozes eventualno da uzmes nesto citas o Krstasima uporedo
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 20:01:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Bubo, zadeblja mi jezik od price, pa vidim nema vajde. Ko hoce da slusa super, ko nece na tusiranje
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 20:02:02
|
|
|
|
anuksunamun
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Anuk, uvek je lepo sresti te Vise mi se mili da va citam nego da pisem. Ali nedostaju mi ovakvi razgovori, kao onda kad smo bili klinci i na rodjendanima raspravljali o religiji, filosofiji, matematici..... Ako neko nesto zna o okultizmu, ja i dalje tezim da se povampirim Majka ce mi poludeti, jedva je prezivela moju tinejdzersku fazu kada sam zelela da budem terorista axaxaxaxa...a zamisli mog tatu koji dobija od mene vest da zelim da budem spijun...pa mi uljudno objasnjava da to i nije bas najsjajnija ideja...ili svekrvin izraz lica kada sam rekla da cu da se udam u ronilackom odelu :):):)moji su naravno -svi pali od smeha-a to je bio prvi brak...nazalost obukli su me u vencanicu...
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 20:08:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam se izborila protiv braka i slicnih institucija, lk nazalost ne mogu da odbijem jer sam preveliki snob i uzivam u nekim stvarima koja ovaj svet i drustvo vode u propast. A i uvek sam se pitala akako je na drugoj strani. Ja dok sam bila mladja i branila se protiv udaje govorila sam da cu im dovesti gudacki kvartet ili neki jazz band i posluziti hranu koja se jede sa stapicima. Nije bas bilo privlacno za moju licku familiju koja jede samo przeno meso i krompir
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 20:19:59
|
|
|
|
anuksunamun
|
axaxaxaxa...bas citam sada knjigu Nikola Tesla i njegovo vreme....podrobno se opisuje licki mentalitet i licki kraj...Omer pasu Latasa i njegovo vreme...vrlo zanimljiva knjiga...jos nisam stigla do Nikole Tesle knjiga ima 800 strana :P)
< Poruku je uredio anuksunamun -- 28.4.2011 20:24:01 >
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 20:21:40
|
|
|
|
ksenija81
|
Jel citao neko na site-u galaksija o matafizici, opsednutosti, matrixu, ima dosta zanimljivih stvari .... KLIK KLIK
< Poruku je uredio ksenija81 -- 28.4.2011 20:22:33 >
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 20:28:08
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja sam se nameracila da kupim nesto o Tesli, bas sam nedavno gledala sta ima Ksenija, mene te stvari u sustini zamaraju, volim po nesto da procitam mada pre da pogledam neki dokumentarac ili nesto slicno, ali dok se ne uspenjem na lestvici manipulatora i eksploatatora nesto nisam previse zainteresovana za temu, tj da je pratim sa ove strane
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 20:50:31
|
|
|
|
ksenija81
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis ali dok se ne uspenjem na lestvici manipulatora i eksploatatora nesto nisam previse zainteresovana za temu, tj da je pratim sa ove strane
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 21:33:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: anuksunamun IZVORNA PORUKA: lanajelena Bicu off ali da li ste primetili kad su neke ovakve(teske) teme stize i Anuck anuk je ovu temu otvorila :):):)samo bacis pogled na prvu stranu -nije tesko Znam ja to nego mi je bas zanimljivo sto te ne srecem na drugim temama kao npr Verolino nego samo na ovim teskim,to je bio pozitivan komentar vidite li smajlice na kraju Znam ja da ti mislis na onu remu sa dva velika R u sredini
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 21:37:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja prosto ne znam kako ostale RR clanice mogu da odole ovakvoj tematici
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 28.4.2011 21:42:06
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 21:43:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gagi Verolino sta da pisem,kada sve pises umjesto mene
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 28.4.2011 21:45:34
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 21:46:52
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: verolino Ja prosto ne znam kako ostale RR clanice mogu da odole ovakvoj tematici nismo pametne
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 21:47:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Si. Ali sigurna sam da ima mnogo zena koje misle drugacije, a ne zele diskutovati. To ne shvatam
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.4.2011 21:49:05
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: gagi Verolino sta da pisem,kada sve pises umjesto mene I ja ovo mogu da potpišem. Sve što sam pročitala ovde u temi tvoje, kao ja da sam napisala. Ne znam šta više da se doda. Inače, tema je ekstra! Mm i ja stalno imamo razne polemike oko tih tema, emisija, knjiga... vežba se mozak.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.