|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dijetalni meni
11.9.2012 10:25:48   
Anoniman
Ja nikada ne stignem da večeram pre 21.30. Jedi polako, dobro žvaći, uživaj u hrani i shvatićeš da ti uopšte nije potrebna količina da bi se najela.
Ja sam sinoć umirala od gladi, već mi se vrtelo u glavi, pojela sam kajganu od jednog jajeta i srednji paradajz, nakon toga popila čaj od brusnice, ma ne da nisam bila gladna, nego, nikako.

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 1376
11.9.2012 10:31:21   
Anoniman
Mina i Nedja su nešto pisale o banani pre treninga. Mislim da je ovde fora u tome da ne dozvoliš sebi da pregladniš, jer tada automatski sedneš i preždereš se. 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1377
11.9.2012 11:22:19   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Tash

Mina i Nedja su nešto pisale o banani pre treninga. Mislim da je ovde fora u tome da ne dozvoliš sebi da pregladniš, jer tada automatski sedneš i preždereš se. 

user posted image Ključ svega ako mene pitate. Mod, bolje je da večeraš u 10, nego da ne večeraš uopšte. Nešto lagano, sveža salata sa malo mladog sira, ili kao što je Taš rekla, jaja, tuna sa salatom, kiselo mleko ako voliš, nisam sigurna da je baš njbolje jesti ga uveče ali meni je često ono bilo jedino što mogu za večeru, recimo sa svežim krastavcem.

Kod mene danas
Pre treninga banana
Branč posle treninga - salata od 100g crvenog pasulja, jednog paradajza, malo paprike, malo zelene salate i mrvom crnog luka, biber i maslinovo ulje
Ručak - krta svinjska šnicla, pečena u teflonu, i bareni brokoli
Večera - Mislim da ću mladi sir i paradajz, videću još.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1378
11.9.2012 11:24:42   
Anoniman
A proteine mogu međusobno da kombinujem? Npr da za večeru jedem jaja i malo sira i salatu?

< Poruku je uredio Tash -- 11.9.2012 11:25:00 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1379
11.9.2012 11:25:46   
Anoniman
Možešuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1380
11.9.2012 11:37:07   
minavb
Kod mene to, umerenost kljuc, ne vazi. Volim sladoled, i ajd sad ti pojedi samo jednu kuglu. Onda bolje da ga uopste ne jedem.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1381
11.9.2012 11:37:55   
Jeca*
Pa...postoje stvari, poput sladoleda, za koje sam neumerena i onda to ne jedem, ali kad jedem pojedem pola kutije i zaboravim na greh user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1382
11.9.2012 11:40:38   
Anoniman
Ja čokolade jedem dok ima, zato kupujem čokoladnu bananicu i sisam je, da duže traje. user posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 1383
11.9.2012 11:41:24   
Anoniman
Nisam ja rekla da meni to polazi za rukom, ali da polazi, bila bih presrećna. Da mogu da pojedem jednu bananicu, jela bih po jednu na svakih pet minutauser posted image
Šalim se, ja sam izgleda ono što je sad kod amera popularno, kompulsivni prežederavač, uopšte ne umem da se zaustavim kad počnem. Zato i ne počinjem, šta ću drugo.

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 1384
11.9.2012 11:42:42   
Jeca*
ti si isto što i ja..user posted image
ali kad bi stalno jele pomalo, umereno, a ne stalno branile sebi, onda bi se izlečile, garantujem ti
evo ja sam na moru jela sve pomalo i sad nisam zeljna nicega. Cim krenem sve max restriktivno, ja bih pojela sve sto mi se nadje na putu cim probam user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1385
11.9.2012 11:47:32   
Anoniman
Jecka, moj želudac je rupa bez dna, kod mene je sve što je malo zapravo restrikcija. Je l' znaš da ja, i kad sam mesecima na dijeti, mogu da utpam u sebe dve pljeske iz hamurgerije, sa sve onim lepinjama i prilozima? I ne bude mi muka posle, i redovno ogladnim za 3-4 sata. Da vam ne pričam da mogu da pojedem jednu veliku i jednu malu porciju kod kineza, i to u bilo koje doba dana, kao užinu. Ja sam se pomirila sa tim, da nikad neću moći da uživam u hrani, jer ne umem da stanem, tako da sve gledam kao nagradu, znači, ako izdržim nedelju dana da ništa ne zeznem, pojedem pljeskavicu i znam da je to-to.

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 1386
11.9.2012 11:56:36   
Anoniman
Ju, meni je muka već kod 3/4 pljeske, a kineze pojedem možda pola, ako je velika porcija.

E, a jel smem beli pirinač sa soja sosom za ručak?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1387
11.9.2012 11:57:27   
Anoniman
Smeš

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1388
11.9.2012 11:59:06   
Anoniman
Al ja volim onaj sa jajima user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1389
11.9.2012 12:00:20   
Anoniman
I ustvari ja mogu kod kineza uzeti onaj karfiol na kineski način (karfiol, paprika u soja sosu) uz beli prinač. jel?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1390
11.9.2012 12:06:15   
Anoniman
Meni su ti kinezi jedino što jedem a da nije spremljeno kod kuće, kad sam na dijeti. Jedem brokoli sa piletinom, najčešće, mada oni u jela stavljaju samo vlakna i meso, nisam jela ništa što ima krompir, pasulj, grašak, boraniju ili nešto slično. E sad, dodaju oni tu neki skrob da zgusnu, ali je, bar meni, to najsrećnije rešenje kad treba da jedem van kućeuser posted image Ja obožavam pirinač sa jajima i prazilukom, ali ga ne jedem user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1391
11.9.2012 12:09:18   
minavb
Ja jedem piletinu u secuan sosu. user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1392
11.9.2012 12:20:25   
Jeca*
i ja to jedem
i onda kad mi uz to daju rezance, dodje mi da placem jer su taaaaaaako dobriiii user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1393
11.9.2012 12:25:31   
Modessty
Hvala na savetima! user posted image

Ja radim u delu grada koji je daleko od svega, čitaj od ostatka civilizacije user posted image Tako da nemam ni kasvetnu ćevapdžinicu ili pekaru, a kamoli kineze user posted image Znači šta ponesem ili kupim u prolazu dok dolazim na posao, to je.

Ne mogu da spremam posebno za sebe - znači ručak mi je ono što spremim mužu i sinu. A večeru moram da uvežbam da ne preskačem. Mi nekad posle treninga budemo željni slatkiša a znam da je to mnooooogo loše. Tako da ću večeras da uspavam dete i onda da večeram - jaja ili možda tunjevinu.
A pre treninga dal bi mogla dinju? Ili bolje breskve? Mrzi me da idem da kupujem banane (a pijaca mi ispred nosa, al eto danas mi mrzovoljan dan) user posted image

Da li jogurt može za doručak i večeru u bilo kojoj kombinaciji ili ne? Možda deluje blesavo ali nekad mi hladan jogurt ili mleko utole žeđ nakon treninga više nego voda.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1394
11.9.2012 12:32:02   
minavb
Mod, ja za svakog posebno spremam.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1395
11.9.2012 12:40:44   
Modessty
Svaka čast Mina! Ja znam da to neću raditi. Naročito ne da spremam za sebe. Ali dogovorili smo se mm i ja da spremim uveče doručak za njega i mene za posao. Tako me već neće mrzeti da spremam user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1396
11.9.2012 13:46:27   
Anoniman
Mod ja ne spremam posebno, samo što ne jedem sve što ostali jedu.
Ako se peče meso i krompir u rerni, ja jedem meso sa salatom, ili krompir sa salatom, a oni jedu sve. user posted image I taaaaakooooooo... user posted image

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 1397
11.9.2012 13:47:32   
Modessty
jao koleginici danas rodjendan! pojela sam jednu kockicu Ledene kocke user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1398
11.9.2012 13:51:14   
Jeca*
joooj kako ti zavidiiiim user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1399
11.9.2012 13:52:13   
Modessty
juče sam odbila palačinke koje doneo kolega! znala sam da ću danas da zeznem stvar! user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here