|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dijetalni meni
4.9.2012 23:08:49   
Modessty

IZVORNA PORUKA: madre

idite u temu kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja. tamo ce vam sve biti mnogo jasnijeuser posted image

znaš li koliko toga ima?! user posted image user posted image Ja počela da čitam i pogubila se u startu!

Tash i ja ne večeram! Nikad nisam imala večeru, sem kad sam dojila. Sad ne stižem do večere. Uspavam se sa Danilom

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1301
4.9.2012 23:13:09   
madre
IZVORNA PORUKA: Modessty

znaš li koliko toga ima?!

znamuser posted image ''oce glava da zaboli ali ce zato guza da se smanjiuser posted image
za tebe, mod, znam da imas u planu neko vezbanje, a ti, tash, sta mislis o tome?user posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1302
4.9.2012 23:15:01   
madre
tash, mozes slobodno da uzinas breskvuuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1303
4.9.2012 23:15:29   
minavb

IZVORNA PORUKA: madre

idite u temu kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja. tamo ce vam sve biti mnogo jasnijeuser posted image

user posted image
Nije moguce u jednom , ili par postova napisati u cemi je problem i kako se resava. Pre svega, bazalni metabolizam se, kad predjemo neke godine , postepeno smanjuje, pa ne mozemo vise da provudemo bez menjanja navika.
Dijeta nije samo prosta redukcija, narocito ne kod zena. Nama estrogen pravi malo komplikovanije mehanizme pa moramo d aulozimo mnogo vise truda nego muskarci i devojcurci.
Taso, sutrasnji dorucak ti je losa kombinacija, jer u njemu imas skrob, celulozu, pektin, nesto proteina, pa ako jos dodas masti i jos proteina... od svega ovoga, u vecim kolicinama, mozes da napravis celodnevni obed:
dorucak-jaja i paradajz (kuvana )
uzina-breskva (ulepices rukeuser posted image )
rucak-grasak i kupus salata
uzina-rendana sargarepa s amalo jabuke
vecera-komad mesa i paradajz

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1304
4.9.2012 23:17:06   
Modessty
nema u planu. Počela sa treninzima večeras. Čeka me baš ozbiljno vežbanje jer se spremam za polaganje za drugi dan. Ali trebalo da i ishrana bude malo korigovana. I mene ko Tash kad radim ubija pekara.
Malo pre sam sa mm popila čašu piva nakon treninga. Definitvno jedino pivo utoli žeđ, ali nije baš za mene. A neznam šta da pijem. Nekako mi ni voda ne bude dovoljna!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1305
4.9.2012 23:18:48   
Modessty
jel mora meso uveče da ide? Ne mogu bre meso da jedem uveče! Nikad to nisam mogla!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1306
4.9.2012 23:19:13   
minavb
Prvo i osnovno, izbacite sokove, zasecerene napitke i alkohol.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1307
4.9.2012 23:19:58   
minavb

IZVORNA PORUKA: Modessty

jel mora meso uveče da ide? Ne mogu bre meso da jedem uveče! Nikad to nisam mogla!

Moze riba, jaja, sir, uz povrce. Uvece mora protein da se unese.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1308
4.9.2012 23:26:08   
Modessty
a u tu ribu jel spada tunjevina iz konzerve?
Ma lenština sma kad treba da spremim za sebe! Da je za Danila ili m spremala bi i u pola noći!

Inače ne pijem gazirano, niti sokove (sem mog od višanja koji sam pravila spec za sebe i mm). Pivo je dobro nakon treniga jer kažu da zadovolji potrebe organizma i utoli žeđ, ali kao što rekoh nisam obožavaoc i verujem da baš i nije za dijetalni meni user posted image . Da stavim limun u vodu? Da nije limunada a da ima malo promenjen ukus?
Poludela sam definitvno!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1309
4.9.2012 23:29:26   
Anoniman
Taso, sutrasnji dorucak ti je losa kombinacija, jer u njemu imas skrob, celulozu, pektin, nesto proteina, pa ako jos dodas masti i jos proteina... od svega ovoga, u vecim kolicinama, mozes da napravis celodnevni obed:
dorucak-jaja i paradajz (kuvana )
uzina-breskva (ulepices rukeuser posted image )
rucak-grasak i kupus salata
uzina-rendana sargarepa s amalo jabuke
vecera-komad mesa i paradajz

AUUUUU šta mi napisa. user posted image

Aj sad mi kaži, šta je tu šta (mislim na ovaj deo: imas skrob, celulozu, pektin, nesto proteina, pa ako jos dodas masti).

Dakle, nije mi bitno da počnema sutra, ja ovo spremila i poješću ga, ebeš ga, ali da znam za dalje.
(metalno se spremam za ulepljivanje ruku user posted image )
Ni ja ne jedem meso za večeru. Šta su još proteini? I da li ako jedem meso za večeru mogu da ga jedem za ručak?

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1310
4.9.2012 23:30:42   
Anoniman
A limunada nije dobra opcija?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1311
4.9.2012 23:34:32   
minavb
Izvor proteina, onih punovrednih, su meso , riba, jaja, mleko i mlecni pr. UH ima svuda, gd ekojih ima, nema sanse d apisem.
ZzzzzZzzzzZzzzz
nastavak sledi

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1312
4.9.2012 23:35:55   
Modessty
ma neee. Meni voda iz česme nakon treninga nikako nije opcija. Mogu da je pijem do sutra i ništa! I dalje budem žedna. I onda pijem cedevitu koja mi je preslatka i prejaka pa mi se onda posle nje pije voda. Ili ako kao večeras popijem na nagovor svog dragog pivo, onda mi se mnoooogo spava i preznojim se skroz. Ili ako popijem jogurt opet mi se posle toga pije voda a onda mi je sve zbućkano u stomaku. A limunadu ne mogu bez šećera.... valjda me razumeš?!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1313
4.9.2012 23:43:46   
Anoniman
user posted image Da. Ti si jedna brlja. user posted image

Spavam! Ljub

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 1314
6.9.2012 10:41:01   
Anoniman
Nes kafa sa malo mleka, bez šećera (ako ne popijem, dobijem glavobolju)
D: dva dvopeka i kiselo mleko
U: grožđe
R: baren krompir, španać i svež paradajz
V: bareno jaje i sveža paprika

Jel to ok?

Jelo može da se jede pohovano meso?

Jel ok da pijem zeleni čaj u toku prepodneva, nevezano za obroke, i uveče uz TV?

< Poruku je uredio Tash -- 6.9.2012 10:52:52 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1315
6.9.2012 10:48:10   
tanjica85
dorucak: tostiran hleb, pileca prsa i mladi sir. paradajz
rucak; paprikas
vecera: dinstane tkvice sa belim lukom i mirodjijom

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1316
6.9.2012 10:52:34   
bratzz
Za dorucak Mina preporucuje tonus hleb umesto dvopeka ili ovsene pahuljice
Rucak i vecera su ok, kolko ja znam ali pohovano meso Mina ne preporucuje zato sto se natopi masnocom, dolazi u obzir samo kuvano i peceno meso.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1317
6.9.2012 10:53:39   
Anoniman
Ne znam šta je tonus hleb, odoh da nađem.

(odgovor članu bratzz)
  Direktna veza do poruke: 1318
6.9.2012 10:54:24   
bratzz

IZVORNA PORUKA: tanjica85

rucak; paprikas

Kako dinstas tikvice, ja ih uglavnom pohujem, obozavam ih takve ali onda nisu zdrave user posted image

(odgovor članu tanjica85)
Direktna veza do poruke: 1319
6.9.2012 10:55:00   
Anoniman
A, to je onaj hleb bez brašna. 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1320
6.9.2012 11:02:28   
bratzz

IZVORNA PORUKA: Tash

A, to je onaj hleb bez brašna. 

Kolko se secam pravi se na specijalni nacin od nekih klica, valjda bez kvasca, pisala je Mina negde ali ne secam se gde bilo je davno.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1321
6.9.2012 11:05:23   
bratzz
Evo nasla sam nesto o tonus hlebu KLIK

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1322
6.9.2012 11:09:43   
Anoniman
E, pa probaću! user posted image

(odgovor članu bratzz)
  Direktna veza do poruke: 1323
6.9.2012 11:28:12   
tanjica85

IZVORNA PORUKA: bratzz

IZVORNA PORUKA: tanjica85

rucak; paprikas

Kako dinstas tikvice, ja ih uglavnom pohujem, obozavam ih takve ali onda nisu zdrave user posted image

isecem tikvice na kockice. na vrlo,vrlo malo ulja ih proprzim stalno mesajuci. posolim, prodinstam...kad je voda pri kraju ubacim sitno seckani beli luk i mirodjiju. sve ukupno traje 15 min.
nekad kombinujem sa sargarepom i raznim zacinima.

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu bratzz)
Direktna veza do poruke: 1324
6.9.2012 11:45:52   
minavb

IZVORNA PORUKA: bratzz

Za dorucak Mina preporucuje tonus hleb umesto dvopeka ili ovsene pahuljice
Rucak i vecera su ok, kolko ja znam ali pohovano meso Mina ne preporucuje zato sto se natopi masnocom, dolazi u obzir samo kuvano i peceno meso.

Moj PR ce me menjati posto sam zauzeta zbog adaptacije. Bratzz, ti si super djak.user posted image

(odgovor članu bratzz)
Direktna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here