|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dijetalni meni
22.6.2011 10:48:46   
Klarita
Evo da se javnem:
Dorucak: prazna kifla sa soljom jogurta
Uzina: jabuka
Rucak: trebam predloguser posted image imam tikvice koje bi nekako spremila, ali ne znam kakouser posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 426
22.6.2011 10:50:53   
minavb
Bela kifla?
Cuspajz od tikvica, mozes da napunis tikvice povrcem i zapeces, sirom i jajetom, da napravis snicle, corbicu

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 427
22.6.2011 18:04:37   
Verus
Hm, tek sam 10tak minuta gledala video, i "cinjenica" da su u 19 veku samo bogati umirali od bolesti srca i sl je cinjenica sto su ti isti bogati imali para da odu do dr da ih dijagnostikuje tim bolestima.  Naravno da su ih i siromasni imali samo nisu znali.  Ne slazem se sa svim sto cujem....ne slazem se da rak izaziva samo ishrana (tu su i drugi faktori).  Leukemija se navodi kao jedna od bolesti ishrane: GLUPOST!!  Trenutno podrzavamo terapiju mnoge dece u bolnici obolele od leukemije, najmladje je 3 meseca staro, jedna devojcica na hemoterapji je 9 meseci stara.  Te bebe jos ni ne JEDU tu hranu! 

OT ali morala sam da prokomentarisem.
IZVORNA PORUKA: nina26

Devojke nasla sam jedan jako dobar video, koji govori o zdravoj ishrani, tj ono sto Mina sve vreme prica.

Video traje oko sat vremena, izdvojte vreme, jako je korisno, i stvarno se na kraju zapitate sta sve unosite u svoj organizam i koliko su potrebe za nekim proizvodima proizvod marketinga, i stvaranja profita.

KLIK

Od danas ne jedem nista zivotinjskog poreklauser posted image

< Poruku je uredio Verus RR -- 22.6.2011 18:08:22 >

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 428
22.6.2011 18:24:43   
minavb
Pogledaj ceo.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 429
22.6.2011 18:27:22   
Verus
ma gledam mina, slazem se ja da je pretezno biljna ishrana najzdravija, jeste, ali mnoge stvari nisu tako crno bele u svetu zdravlja...delom, ovo je jos jedan od videa "zavere" kojih ima gomila u americi. 

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 430
22.6.2011 18:28:56   
Verus
Da ne budem non stop OT:

dorucak: parce crnog hleba, 1 jaje, curetina
uzina: jabuka + kasicica kikiriki putera
rucak: zelena salata (ogromna posuda) i patlidzan (3 snite)
uzina: voce
vecera: verovatno makarone sa paradajz sosom

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 431
22.6.2011 18:29:39   
minavb
Da, ima korisnih informacija u videu ali su u nekim stvarima bas preterali. user posted image
Mene je bas iznerviralo to poredjenje sa 19. vekom, a uopste nisu pomenuli koliko se zivotni vek produzio. Ranije su ljudi sa 45 bili starci, a vidi sad.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 432
22.6.2011 18:33:54   
Verus
Pa naravno.  Ja se slazem da zivimo u groznom svetu i jedemo grozne stvari, cak, i kad biramo zdravo, nekad ne znamo sta unosimo (GMO, pesticidi, itd).  E sad, ipak je danas, u odnosu na 19 vek medicina uznapredovala i to je jedan od razloga sto se dijagnostikuje puno vise ljudi sa obolenjima-ranije su bili bolesni a nisu znali...bas zato su i krace ziveli (dobro, mozda i od teskog fizickog rada, ne znam).  Tako da ko sto rekoh nije to sve crno-belo, ima tu puno faktora. 

Naravno, cak i lekari priznaju da je previse crvenog mesa uzrok raka debelog creva, ima istine u tome da je meso lose, ali ne mislim da ce biti stetno po zdravlje ako covek jede ribu 1x nedeljno, ili meso par puta nedeljno...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 433
22.6.2011 18:47:30   
minavb
Ja tvrdim da su hrana i stres uzrocnici vecine bolesti.
dorucak: mesavina zitarica i djus
uzina:ovsi
rucak:pilece belo, paradajz i iceberg salata
vecera ce biti kuvano jaje

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 434
22.6.2011 20:38:04   
nina26

IZVORNA PORUKA: Verus RR

ma gledam mina, slazem se ja da je pretezno biljna ishrana najzdravija, jeste, ali mnoge stvari nisu tako crno bele u svetu zdravlja...delom, ovo je jos jedan od videa "zavere" kojih ima gomila u americi. 

Slazem se sa tobom, jesu neke stvari preterane, ali ima i istine. Mene najvise zabrinjava meso koje koristimo, koje je puno hormona koje im daju kako bi brze rasli...

Sustina je da u svemu treba biti umeren, to je po meni najbolje resenje.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 435
22.6.2011 20:41:03   
nina26
I da naravno, menu for danas user posted image

dorucak: ovsene pahuljice
rucak punjene paprike sa pecurkama (omakla mi se cokoladna bananica, ili kako moj muz kaze COKOLADA ZA BANANAuser posted image
vecera: integralne slane palacinke

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 436
23.6.2011 0:34:23   
Klarita
IZVORNA PORUKA: Klarita

Evo da se javnem:
Dorucak: prazna kifla sa soljom jogurta
Rucak: trebam predloguser posted image imam tikvice koje bi nekako spremila, ali ne znam kakouser posted image

Dakle rucak: snicle od tikvice i paprike, pecene
Uzina 3 welness keksa ( zatekla se u gradu, pa sta cu brze boljeuser posted image )
Vecera: umesto zaplaniranog (kupus salat bila u planu) 30gr nekog integralnog slanog peciva sa semenom lana
user posted image nisam stigla od deteta nista drugo

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 437
23.6.2011 8:41:46   
Jeca*
dorucak - mesavina zitarica i pola šolje jogurta
uzina - lubenica
rucak - propžila malu glavicu  mladog luka sa rendanom šargarepicom, dodala 80g skuvanog integralnog pirinča, 2 manje zelene paprike isečene na komade i pola paradajza. SVe to ukrčkala (slično punjenim paprikama :))
užina - kajsije
večera - zelena salata i kiselo mleko

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 438
23.6.2011 13:38:03   
Verus
dorucak: 2 parceta crnog hleba sa guda sirom, nes kafa
uzina: lubenica (jedem dok ne puknem)
rucak: makarone sa paradajz sosom
uzina: jabuka
vecera: 2 kuvana jajeta i glavica zelene salate

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 439
23.6.2011 16:13:50   
Klarita
Dorucak: parce ruskog hleba sa tri tanka listica pilecih grudi (nema ni 20gr)
Rucak: corba od povrca, bez ulja i masti, bez zaprske, sa pola parceta hleba onog i kriskom paradajza
Uzina: verovatno cu kasnije par Betis keksica
Vecera: kuvano jaje (trebalo bi tako, da ne bacamuser posted image jer cu dati malo K danas) i kupus salata

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 440
23.6.2011 16:39:12   
minavb
Lepo klaritauser posted image
dorucak:dva parceta crnog tosta
uzina:2 kajsije
uzina:tresnje, kapucino i sok od zove
rucak:ili tuna i paradajz, ili mocki omlet sa paprikom i paradajz
vecera: verovatno nista

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 441
24.6.2011 17:37:34   
Klarita
Dorucak: integralna prazna kifla i solja jogurta
Uzina: ne stigoh nistauser posted image
Rucak: corba od povrca od juce i kupus salat od sinoc uz pola parceta ruskog hleba
Uzina: dve male nektarine
Vecera: Kuvano jaje

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 442
24.6.2011 18:14:04   
Klarita
Hej, hej, hej...ja ne pisem...ali pijem dve kafe dnevno (retko tri) bez secera ili eXspresouser posted image kratak bez mleka ako pijem u gradu!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 443
26.6.2011 10:00:50   
Klarita
Jucerasnji meni:
Dorucak: Mleko 150ml i saka korni fleksa
Uzina: nektarina
Rucak: piletina sa rostilja (100-150gr)  i krompir pire
Uzina: 4 male jabucice kod nas se zovu Petrovke
Vecera: sopska salata

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 444
26.6.2011 11:49:28   
Jeca*
user posted image  sve je sjajno sem pire krompira ..em pire krompir sam po sebi nije dobar krompir, mleko i puter user posted image em nikako krompir i meso u kombinaciji. jednom je mina, cini mi se, napisala, ko je na dijeti nek zaboravi pire krompir...a ja ga bas volim...ne secam se kad sam ga jela user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 445
26.6.2011 11:53:55   
Jeca*
ja sam danas doruckovala razno voce: malo tresnjica, 2 nektarine i komadic jabuke (to sam grickala jutros izmedju 7 i 9h). danas nesto nisam raspolozena za hranu
za rucak sam spremila sledece: skuvala sam na pari tikvice isecene na kolutove i malo smrznuto fit mix-a (šargarepa, celer, paškanat, peršun...), proprzila na teflonu mlevenu junetinu, sve to smućkala, sručila u vatrostalnu i prelila paradajz sokom, pa u rernu...divno miriše user posted image  plus kupus salata
za večeru ću ostatak tih tikvica (odvojila sam malo) sa komadicem sira

Robin Sharma

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 446
26.6.2011 11:57:18   
Verus
Jecika, ali tema je dijetalni meni, a ne kominacija namirnicauser posted image da se zene ne zbunjuju.  Mnoge zene su na dijetama koje funkcionisu a ne prate kombinaciju namirnica...
IZVORNA PORUKA: Jeca*

user posted image  sve je sjajno sem pire krompira ..em pire krompir sam po sebi nije dobar krompir, mleko i puter user posted image em nikako krompir i meso u kombinaciji. jednom je mina, cini mi se, napisala, ko je na dijeti nek zaboravi pire krompir...a ja ga bas volim...ne secam se kad sam ga jela user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 447
26.6.2011 11:58:01   
Jeca*
ali nije dijetalno jesti krompir i meso, niti je pire krompir dijetalan. Slazem se ja sa tim sto ti kazes, ali mislim da ovo treba napisati i u ovoj temi

Robin Sharma

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 448
26.6.2011 14:03:01   
Verus
Jeste, mada nove informacije pokazuju da je krompir na dosta losem glasu, a u stvari je veoma hranljiv...doduse 1 peceni (u rerni) krompir ima oko 270 kalorija, ali i puno hranljivih materija.  Tako da i ako se uzelis pojedes jedan uz nesto salateuser posted image  

Umesto da ga pecem umotanog u foliju sto treba dosta vremena (i vrucina od rerne), ja uzmem omanji krompir, dobro ga operem, izbusim rupe viljuskom i stavim u mikrotalasnu na nekih 5-6 minuta.  Malo soli i mozda malkice putera i gotovo!

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 449
26.6.2011 14:29:43   
gagana83
Dorucak- ovsene i kukuruzne pahuljice, 150ml jogurta
uzina- pola banane(inace ih izbegavam, ali danas sam pojela pola) i jedna kajsija.
Rucak- musaka sa tikvicama.
Vecera ce biti neka salatica sa sirom, verovatno.
Popila sam vec 3 kafe, od toga je jedna bila sa mlekom.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here