|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dijetalni meni
18.6.2011 12:10:47   
minavb
Bravo ciklamo, samo nepreduser posted image  Ako treba pomoc...user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 401
18.6.2011 12:18:27   
moja ciklama
joj, Mina, Hvala.
pomoć je uvek dobrodošla!
a esi ti trener, nutricionista, ili proučavaš za svoju dušu zdravu ishranu?
Pitam, da bih znala šta mogu da te pitamuser posted image

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 402
18.6.2011 12:22:31   
minavb
IZVORNA PORUKA: moja ciklama

nutricionista

user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

Direktna veza do poruke: 403
18.6.2011 12:27:46   
moja ciklama
lažeš!
Pa ti si moj čovek!
Ti mi trebaš, ženo!
hm..kad pijemo kafu..znam, znam imaš bebu, nema veze, doćiću do tvoje zgrade, i vodimo bebu u grad..autom..samo reci kaduser posted image

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 404
18.6.2011 12:32:36   
minavb
A i stopala bi mogla da mi izmasirasuser posted image

Direktna veza do poruke: 405
18.6.2011 14:06:45   
moja ciklama
može, kad smršam na 65 kg, a ti budeš zaskužna za to, SVE može!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 406
18.6.2011 17:49:14   
Tea2

IZVORNA PORUKA: minavb

Dobro, nagradila si sebe ali ajde sad sve iz pocetka. Koliko imas kg?
178cm visina,90 težina...Još imam trudnički stomak..

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 407
18.6.2011 18:00:31   
minavb
6 si skunula, guraj dalje. Pomiri se sa tim da ces duze biti na dijeti.

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 408
20.6.2011 20:02:35   
Inica
E, meni treba savet sta jesti kad si vecinu vremena van kuce. Ono, moja ishrana se svodi na maxi user posted image
ili napravim neku salaticu sa tunjevinom i jajima, jogurt je stalno prisutan, Voce, ponekad supica quiq, testo ne jedem.. Popijem nes sa sojinim mlekom.. I to je to.. Uglavnom. Ranije sam jela i lanene plocice, ali i to mi se smucilo. Nemam ideju sta jesti, a da je koliko-toliko zdravo. .

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 409
21.6.2011 0:57:35   
Klarita
Mina, trebam savet i ja :)
Visoka sam 179cm, trenutna kilaza 82kg, veeeliki stomak....moj problem je sto ne mogu bez slatkisa i hleba...mogla bih ceo hleb da pojedem dok trepnes, a jelo tek da okusim. Danas sam pocela sa dijetom:
dorucak: jabuka
rucak:parce mesa sa rostilja i krastavci uz dve plocice neke koje kupih neki dan za dijetu, pune vlakana i koje cega
vecera: salata od paradajza, krastavca i sira i jedna plocica
Trudim se da pijem sto vise vode ali slabo mi ideuser posted image

E, sad kao zamenu za slatkise (ako dodje do krize, a danas sam je uspesno zaobislauser posted image )kupila sam neke cajne kolutice Betis za dijabeticare, mislim da su bezazleniji od Welnes keksica...ili se varamuser posted image

Sta dalje i koliko?

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 410
21.6.2011 1:03:19   
indy_25
Klarita sve smo mi voljele slatko i ja necu da ti pricam koliko mogu da pojedem slatka. Izdrzi par dana naviknuces se brzo i bez hljeba puno i bez slatka ma da vidis kasnije ljepota ziva kad mozes da odolis. Odaberi jedan dan kad ces i pojesti nesto slatko ili pizzu i sta bas volis.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 411
21.6.2011 13:13:54   
nina26
Devojke nasla sam jedan jako dobar video, koji govori o zdravoj ishrani, tj ono sto Mina sve vreme prica.

Video traje oko sat vremena, izdvojte vreme, jako je korisno, i stvarno se na kraju zapitate sta sve unosite u svoj organizam i koliko su potrebe za nekim proizvodima proizvod marketinga, i stvaranja profita.

KLIK

Od danas ne jedem nista zivotinjskog poreklauser posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 412
21.6.2011 16:34:55   
minavb
IZVORNA PORUKA: nina26

Od danas ne jedem nista zivotinjskog poreklauser posted image

Studirala sam sa Milanom koji je video okacio,  i nikad se sa njim nisam slagala.Uvek je bio ekstreman u nekim stvarima. Ne slazem se da se namirnice zivotinjskog porekla izbegavaju. Samo ih treba pametno birati i smanjiti upotrebu.

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 413
21.6.2011 17:12:51   
minavb
Odgledah i sad moram da prokomentarisem. Hrana jeste uzrok i lek za mnoge bolesti, mozda cak i vecinu, ali se ne bih slozila u potpunosti sa autorom filma. Zivot u 19. veku se od danasnjeg razlikovao u jos nekim stvarima-sada ljudi zive pod ogromnim stresom koji je mozda i veci etioloski faktor od hrane, fizicka aktivnost vecine ljudi je dosta manja,.., ima tu jos dosta toga sto utice na nastanak bolesti o kojima se govori. Takodje, vazno je istaci da je vecina hrane na amrcickom trzistu GMO sto takodje po meni ima velikog udela u nastanku bolesti.
Nije potrebno iskljuciti namirnice zivotinjskog porekla iz ishrane, naprotiv, one mogu biti jako korisne ali ih treba jesti ograniceno i obradjivati na odgovarajuci nacin.
Dodala bih jos da nivo holesterola, povecavaju i namirnice biljnog porekla bogate brzovezujucim ugljenim hidratima.
Naravno , u filmu ima mnogo toga sto sam pisala i sa cim se slazem. Pogledajte obavezno ali nemojte ici u krajnost i postati potpuni vegetarijanac.

< Poruku je uredio minavb -- 21.6.2011 17:15:38 >

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 414
21.6.2011 18:35:29   
nina26
I ja se slazem da je ovo malo ekstremno, odreci se svega i odmah, ali treba biti umeren bas kao sto kazes.

Bas sam nasla neki vegiterijanski meni, i tamo osim povrca naravno, koriste mnooogo soju, sto se meni uopste ne svidja bas upravo zbog GMO.

Kad kazes pazljivo obradjivati namirnice zivotinjskog porekla, na sta tacno mislis?

Nadam se da nismo off mnogo...

Dodala bih jos da nivo holesterola, povecavaju i namirnice biljnog porekla bogate brzovezujucim ugljenim hidratima.

Koje su to?

Bilo bi lepo kad bi se otvorila neka tema, ako vec ne postoji (pa vi prebacite ovo sto pisemo) u vezi namirnica, nacina pripreme, iz kojih namirnica mozemo da iskoristimo odredjene vitamine itd... mene ovo jako zanima, nadam se i druge.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 415
21.6.2011 18:37:03   
nina26
Studirala sam sa Milanom koji je video okacio, i nikad se sa njim nisam slagala.Uvek je bio ekstreman u nekim stvarima. .

Ne znam tog decka, to sam preuzlela od mog friend-a sa FB a taj neko verovatno od njega user posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 416
21.6.2011 19:24:30   
minavb
Ja lepo rekoh da napravimo temu "Pitajte Minu" ali me niko ne shvata ozbiljno. user posted image
Milan je oduvek bio ekstremni vegetarijanac, ali je zato rado gutao industrijski preradjene praskove, tj proteinske sejkove.
Po meni, idealno je unositi malo namirnica zivotinjskog porekla (malo mesa, jaja ili ribe) ali zato unositi mnoooogo povrca, zita i nesto voca, naravno sto je vise moguce u svezem stanju. Veliki sam protivnik bespotrebnog kuvanja, krckanja, pecenja, dinstanja, vec obradjenih namirnica koje mozemo jesti u svezem stanju.

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 417
21.6.2011 20:18:52   
nina26
Bas sam pored veg. menija procitala i ishranu sirovom hranom. Ne znam koliko bih mogla bas sve sirovo da jedem, jedino da pravim sokove to mogu, a i nasla sam puno lepih i zdravih kombinacija sto se tice svezih sokova.

Nego nisi mi odgovorila na ovo:

Kad kazes pazljivo obradjivati namirnice zivotinjskog porekla, na sta tacno mislis?

Koje su to?

Ako nismo previse off, ako se bune posalji mi pp, jer me bas zanima.

Hvala Mina puno user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 418
21.6.2011 23:16:38   
Tea2
Kada je video Ovsi,moj sin je odusevljeno rekao da taj keksic jedu u vrticu.Znaci,deca nam se zdravo hrane.

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 419
21.6.2011 23:56:49   
Jeca*
jedu ovsi u vrticima redovno...vidim cesto u jelovniku za uzinu ovsi keks. I moj sin ga obozava user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 420
22.6.2011 0:30:25   
Klarita
Ja samo da javnem da sam danas izdrzala ali jedva, boli me glava, uzasno se osecam...pijem vode dosta i sad idem na spavanje, a sutra cu da vam ispisem jelovnik...dosla sam sa otvaranja kafica upravo i pila sam Rosa vodu
Mina, samo da znas da od kad sam prvi put videla da se pominje tema Pitajte Minu, ja navijam da se otvori, stvarno i istinski i sutra cu da se pozabavim time ako mi dete lepo spava.
Laku noc

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 421
22.6.2011 0:35:25   
Tea2
Klarita,mozes bez hleba i slatkisa-frka je ne samo prvih dana ,nego stalno...Ali,naviknes se...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 422
22.6.2011 10:01:32   
nina26
Nasla sam lep dijetalan recept, planiram danas da ga pravim jos samo Mina da ga odobriuser posted image

Paprika punjena pecurkama:

satojci za cetiri osobe:

-8 babura,
-250gr. sampinjona,
-250gr. luka,
-2 krompira,(ja cu umesto krompira, integralni pirinac)
-2 veca paradajza,
-so, biber, ulje, persun.

priprema;

Na ulju prziti luk, dodati so, secene pecurke i dinstati dok voda ispari. Skloniti sa vatre, dodati krompor iseckan na kockice persun i biber. Ovim sastavom puniti paprike. U serpi na malo ulja prodinstati paradajz, predhodno oljusten. Paprike poredati, naliti vodom do pola, krckati oko 20min, a zatim zapeci u rerni.

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 423
22.6.2011 10:06:35   
minavb
Super receptuser posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 424
22.6.2011 10:09:09   
nina26
Odlicno, odoh da spremam, pa javljam i kakav je ukus :)

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here